Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.122.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24422443244424452446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ament1a

Arkadaşlar merhaba,

Elimde çok az kullanılmış temiz kahverengi sena case kılıf var. İsteyen var ise 50 TL den verebilirim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Htc One almayı düşünen varsa ki ben abim alıcak bir tane gittigidiyorda brightmobil kullanıcısında var. %5 indirim de var 1469 lira yerine 1395'e geliyor ve 100 tl bonus hediye. Brightmobil.com ile bir alakam yoktur daha önce alışveriş yapmıştım sadece yararlanacak olan varsa diye söyledim. İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 3 Ekim 2014; 16:30:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Arkadaşlar Htc One almayı düşünen varsa ki ben abim alıcak bir tane gittigidiyorda brightmobil kullanıcısında var. %5 indirim de var 1469 lira yerine 1395'e geliyor ve 100 tl bonus hediye. Brightmobil.com ile bir alakam yoktur daha önce alışveriş yapmıştım sadece yararlanacak olan varsa diye söyledim. İyi günler

Alıntıları Göster
    kulaklık alacakl arkadaslar D&R da urbeats ler indirime girmis 300 lira bilginize
  • Urban Armor Gear Aero rengi hiç kullanılmamış isteyen varsa pm atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkole

kulaklık alacakl arkadaslar D&R da urbeats ler indirime girmis 300 lira bilginize

Benim it şimdi 300tl'lik kulaklığı mı yedi ?

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Beyler benim kulakligi köpek yedi. Telli alali 2 ay olmadı acaba garanti yollar mi yemis ni ?
    Birde ss çekme yeri gizli oge olarak gözüküyor, ss cekemiyorum artık. Power+mune ve power+volume down da olmuyor.

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Edit; youtube da video linki nasıl alicam? Chorme'dan girmeyerek?

• TurkTime kullanıcısına yanıt
    Stok rom kardeş, diğerleriyle boşa uğraşma, dönüp dolaşacağın yer yine stok olacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekkole

Benim it şimdi 300tl'lik kulaklığı mı yedi ?

quote:

Beyler benim kulakligi köpek yedi. Telli alali 2 ay olmadı acaba garanti yollar mi yemis ni ?
    Birde ss çekme yeri gizli oge olarak gözüküyor, ss cekemiyorum artık. Power+mune ve power+volume down da olmuyor.

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Edit; youtube da video linki nasıl alicam? Chorme'dan girmeyerek?

Hayır tabi ki Htc orjinal kulaklıgı ne kadar bilmiyorum ben aldım alalı urbeats ile kullandım indirimde görünce söyleyim dedim 400 450 lira normal fiyatları

• 4.4.3 u yükledik, ilk defa bir sürüm hoşuma gitti, baya renklendi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 5 Ekim 2014; 8:33:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LİVERPOOLYWNA

4.4.3 u yükledik, ilk defa bir sürüm hoşuma gitti, baya renklendi telefon
    Arkadaşlar facebook messengerde birisi aradığında çalan sesi zil sesi yapmak istiyorum. Nerde kayıtlıdır bu dosya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

Arkadaşlar facebook messengerde birisi aradığında çalan sesi zil sesi yapmak istiyorum. Nerde kayıtlıdır bu dosya.

Alıntıları Göster
    Kasım ayında One M7 ve One M8 için ANDROİD L dağıtılacakmış, arada bir HTC haberlerini search edinde yeni birşey çıkarsa yakalayalım :)
  • Yeni güncellemeyi deniyeniniz varmi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: semih_lee

Kasım ayında One M7 ve One M8 için ANDROİD L dağıtılacakmış, arada bir HTC haberlerini search edinde yeni birşey çıkarsa yakalayalım :)

Hocam emin misiniz? Daha android l yayinlanmadi,cikis tarihi bile belli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: GamingMan

Yeni güncellemeyi deniyeniniz varmi :)

150mb lik guncellemeyi diyosaniz eskisinden bi farki yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

Gugil a facebook messenger ringtone yazarak sonuc bulabilirsiniz gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Orijinalden alıntı: semih_lee

Hocam emin misiniz? Daha android l yayinlanmadi,cikis tarihi bile belli degil

Android L 'nin çıkış tarihi sonbahar deniyordu HTC de Ocak2015 diye söz vermiş güya öyle bir haber okudum kasımda imkansız bencede daha L çıkmadı
  • Beyler sense arayuzu mukemmel ama zamanla insanlar daha sade ve farkli bir tasarim bekliyor bu konuda ben cmm11s romunu yukledim(oneplus one romu) . hem cok şık hem de yag gibi .

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusfurkanayse

Beyler sense arayuzu mukemmel ama zamanla insanlar daha sade ve farkli bir tasarim bekliyor bu konuda ben cmm11s romunu yukledim(oneplus one romu) . hem cok şık hem de yag gibi .

Selam hocam konusunda multirom falan filan diyordu multirom olmadan kursak olmuyor mu?
  • quote:

Beyler sense arayuzu mukemmel ama zamanla insanlar daha sade ve farkli bir tasarim bekliyor bu konuda ben cmm11s romunu yukledim(oneplus one romu) . hem cok şık hem de yag gibi .

Hocam root rom nasıl yapılıyor acaba çok meraklıyım ama anlayamadım şu olayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Hocam root rom nasıl yapılıyor acaba çok meraklıyım ama anlayamadım şu olayı.

Zamaninda bundan yaklasik 1 sene once htc one icin ozel bir program vardi. … ..... all in one kit diye . onun youtube da kullanis sekliyle ilgili videolardan yardim almistim . Bu islerde en onemli sey merak ve arastirmak. Yani su halde telime yapmadigim sey kalmamistir. Ama sunu da belirteyim geri donus yollarini ,kurtarma yollarini recovery kullanimini iyi bilmelisiniz . Bu islere baslamaya karar verirseniz bulundigunuz orjinal romun da yedegini almaniz yarariniza . Bu konularda size ancak arastirma yapip bol bol internette dokumanlari okumanizi tavsiye edebilirim. Keske oyle bir kac lafızla sizlere birsey izah edip konuyu anlatma firsatim olsa. Ayrintilariyla asama asama internette yazilan talimatlari takip ederseniz bir problem yasayacaginizi sanmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bottom feeder

quote:

Selam hocam konusunda multirom falan filan diyordu multirom olmadan kursak olmuyor mu?

Olur sikinti yok . ben multirom isine hic girmedim pek tavsiye de etmem surekli bir romdan diyerine gecmek teli asiri yoracaktir. Cm11s gercekten guzel dunden beri kullaniyorum belli bir hat ile falan karsilasmadim . gayet akici ve stabil . sizlerin de tecrubelerinizi ve varsa farkli onerilerinizi beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusfurkanayse -- 6 Ekim 2014; 16:05:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bottom feeder

quote:

Olur sikinti yok . ben multirom isine hic girmedim pek tavsiye de etmem surekli bir romdan diyerine gecmek teli asiri yoracaktir. Cm11s gercekten guzel dunden beri kullaniyorum belli bir hat ile falan karsilasmadim . gayet akici ve stabil . sizlerin de tecrubelerinizi ve varsa farkli onerilerinizi beklerim

Aynen hocam sıkıntı olmuyormuş ana konusunu biraz inceledim sadece multirom desteğiymiş o.
    Pil ömrü olarak nasıl sense romlardan çok fazla zayıf değilse yüklemeyi düşünüyorum şuan.

• 
Sayfa: önceki 24422443244424452446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.