Bildirim
HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2338. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mabool
quote:
Orijinalden alıntı: DOGU75
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dj24
quote:
evet 2. kez gönderdiğim cihaz bugün geldi ve gene hiç bir işlem yapılmamış aynen kargoya geri verim 3. kez gitmiş oluyor.bundan sonra sizce ne yapmalıyım önerileriniz neler?
yine yapmazlarsa yine ver 4.sünde paranı isteme hakkın bulunuyor..
4. defa yapılmaz ise mi paramı isteyebiliyorum ? ooof of
Yapılmaz geldiğinde yeşillik sorunu olacak para iadesi için yolla. Sonra ihtarname yolla iade tahatlu aldığın firmaya yada htc ye yolla. Htc ye ulasman zordur. O konuda ozel den yazarsan yardımcı olurum. Daha sonra servis raporlarıyla beraber tüketici hakem heyetine git. Htc veya distribütör firmayı dava et. Kesinlikle teleservice dava etmiyorsun çünkü orası onarım merkezi dava yi kaybedersin. Ben bu yollarla para mı alabildim. Bu fırsat kaçmaz
fakat benim cihaz paralel ithalat denen cihazlardan. cihaz türkiye cihazı olarak görünmüyor dün htc ile görüştüm türkiyeden olmayadan cihazlarda değişim yapmıyorlarmış. değişim yapmıyorlarsa para iadeside yapmazlar gibime geliyor çok kafam karışık.
O zaman aldığın yeri dava et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
s.a.
değişirmi bilmiyorum
ben alalı 1 sene oldu
genelde değiştiriyorlar buradan okuduğum kadarıyla -
quote:
Orijinalden alıntı: S3KO
Bir de ekran kapalıyken güç tuşuyla açıp ekrana çift tıklayınca ekran tekrar kapanıyor, az önce bir yerde okudum.
Bir de ekran kapalıyken çift tıklayarak ekranı açan ayar varsa çok dua alırsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: pocemonmutlu
quote:
Bir de ekran kapalıyken güç tuşuyla açıp ekrana çift tıklayınca ekran tekrar kapanıyor, az önce bir yerde okudum.
Bir de ekran kapalıyken çift tıklayarak ekranı açan ayar varsa çok dua alırsın.
O yok heralde hocam sadece bu kapatma özelliğini eklemişler, o da ne işe yarıycak anlamadım. yapmışken tam yapsalarmış şu özelliği.
-
quote:
quote:
quote:
O yok heralde hocam sadece bu kapatma özelliğini eklemişler, o da ne işe yarıycak anlamadım. yapmışken tam yapsalarmış şu özelliği.
iPhone gibi fiziksel home tuşu olmadığı için power tuşuna basmak tam bir işkence oluyor. Root yapmadan nasıl bu işlem yapılır bilmiyorum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
iPhone gibi fiziksel home tuşu olmadığı için power tuşuna basmak tam bir işkence oluyor. Root yapmadan nasıl bu işlem yapılır bilmiyorum.
Ses tuşları ile telefonu uyandırabilirsiniz bir uygulama sayesinde ama geri planda sürekli çalışacağı için şarjınızı nasıl etkiler bilemem.
-
Arkadaslar ben iki kere mediamarkt araciligi ile telefonu ekran pembelesmesi yuzunden servise verdim. Ikisindede kvkya gonderdiler biz sadece kvkya gonderebiliyoruz dediler. Ancak ilkinde halledemeyip ekrandaki pembe tonu artirdilar. Ikinciye gittiginde ise yine duzelmedi. Sorun su ki, ozellikle parlaklik cok arttiginda ekran bazi acilardan cok net ve keskinken bazi acilarda pembe tonlu gozukuyor. Can sikan kisim ise telefona direk aciyla bakildigindada pembe ton olmasi. Simdi telefonu teleservice gondersem sizce yapilir mi? Bu nasil bir sorun baska yasayan var mi?
Ek olarak kvkya gondermissiniz biz bakmayiz der mi teleservice? Kutuda brightstar yaziyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagnusCarlsen -- 29 Mayıs 2014; 14:31:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyah UAG kılıf isteyen varsa pm atsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: MagnusCarlsen
Arkadaslar ben iki kere mediamarkt araciligi ile telefonu ekran pembelesmesi yuzunden servise verdim. Ikisindede kvkya gonderdiler biz sadece kvkya gonderebiliyoruz dediler. Ancak ilkinde halledemeyip ekrandaki pembe tonu artirdilar. Ikinciye gittiginde ise yine duzelmedi. Sorun su ki, ozellikle parlaklik cok arttiginda ekran bazi acilardan cok net ve keskinken bazi acilarda pembe tonlu gozukuyor. Can sikan kisim ise telefona direk aciyla bakildigindada pembe ton olmasi. Simdi telefonu teleservice gondersem sizce yapilir mi? Bu nasil bir sorun baska yasayan var mi?
Ek olarak kvkya gondermissiniz biz bakmayiz der mi teleservice? Kutuda brightstar yaziyor.
Yolla kardeşim farketmez
Kvkdan gelen servis raporlarıda koyayımmı faydası dokunur mu? Yoksa sadece fatura ve telefonu mu kargolucam? Bide kargoladıktan sonra cihazı nasıl takip edicem? -
BAĞLARBAŞI MH. ÇAĞLA SK. No: 9 MALTEPE İSTANBUL arkadaşlar bu adres önbüroymuş buraya mı göndermek gerekiyor yoksa buraya mı? Adres
Bağlarbaşı Mah. Atatürk Cad. No:134 Maltepe TR-34848 Hangisine yollayacaz? -
İkiside aynı adres dostum. bağlarbaşı mah. atatürk cad. çağla sok. diye düşünebilirsin :) -
garanti kapsamında tamir ettirebilir teleservise telefonu bırakmadan şarj aletini tamir ettirebilir -
Sanırım bi fark yok hocam imei değişmiş olarak geliyor. -
Bende eğer kasa değiştirilecekse üsretsiz olmak kaydı ile kırmızı kasa takılmasını istemiştim. Ama malasef şimdilik metalik gri ile devam
-
a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramcetin -- 29 Mayıs 2014; 19:03:24 > -
quote:
BAĞLARBAŞI MH. ÇAĞLA SK. No: 9 MALTEPE İSTANBUL arkadaşlar bu adres önbüroymuş buraya mı göndermek gerekiyor yoksa buraya mı? Adres
Bağlarbaşı Mah. Atatürk Cad. No:134 Maltepe TR-34848 Hangisine yollayacaz?
Kardeş sıkıntı yapma. Git yurtiçi kargoya,teleservice maltepe ye cihaz yollayacağını soyle onlar anlaşmalı olarak yolluyorlar ücretsiz -
quote:
Benim ekranda bir ölü piksel vardı gönderdim teleservice e kamera nedeniyle ekranı da belirtmiştim. Ekranı da düzetmişler. Hemen gönderin derim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X