Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1782. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.120.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17801781178217831784
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metalinca

yanlış anlamada dostum kamera olayının ne olduğu halen belli değil hiçbir yerde bir açıklama görmeden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamak zor ..

Zamanla hep birlikte göreceğiz

Maximus hd 21 e yukselmis hemen ayarlardan guncelle .

oo güzel...

eyvallah reis...

bu arada diyorum cihazı çift rom yapalım...maximus yanına birde aosp rom kuralım..

Olabilir aslinda ama cift kurmadim hic. Batmayalim arhd romu gibi herseyim silinmesin gene
    Hem hafiza kartimi hem telimi zor kurtardimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Böyle bir başlıkda kamera problemi yaşayan veya telefon ile ilgili problemlerden bahseden arkadaşlar dipnot olarak telefonun hangi seriden olduğunu da eklerse seviniriz. FA36 FA37 gibi.

Aynen iyi olur, HT35.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yanlış anlamada dostum kamera olayının ne olduğu halen belli değil hiçbir yerde bir açıklama görmeden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamak zor ..

oo güzel...

eyvallah reis...

bu arada diyorum cihazı çift rom yapalım...maximus yanına birde aosp rom kuralım..

Olabilir aslinda ama cift kurmadim hic. Batmayalim arhd romu gibi herseyim silinmesin gene

ben yapmayı deneyeceğim...

sonra sana bilgi vericem..sende yaparsın...

bana güven

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oo güzel...

eyvallah reis...

bana güven

Guveniyorum ama arhd romun bana oynadigi oyundan sonra tirstim ama yine rom yaparim. Yine yuklerim,... Sen bak bana nasil yapilacagi ile ilgili bi yazi yaz yeter. Gerisini hallederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oo güzel...

eyvallah reis...

bana güven

Guveniyorum ama arhd romun bana oynadigi oyundan sonra tirstim ama yine rom yaparim. Yine yuklerim,... Sen bak bana nasil yapilacagi ile ilgili bi yazi yaz yeter. Gerisini hallederim.

tamam oldu bu iş..:)

• pembeleşmeye döndüm yine... :( şimdi pixlr da pembe çekiyor anlamadım bu nasıl bir problem, dün akşam yoktu şimdi forumdaki cevapları okuyunca tekrar denedim pempe çekiyor karanlıkta...
  • canerinci C kullanıcısına yanıt
    sendeki pixlr nasıl resim çekiyor yada ben programı bilmiyorum .. benki zaten resim çekmek istiyorsan hangi program ile resim çekmek istediğimi soruyorda..

yani kendisinin direk bir resim çekme modu varda benmi bilmiyorum..
  • metalinca M kullanıcısına yanıt
    bende ki sormadı hiç, kameraya basınca kendi kamerası açılıyor. dün akşam siyah çekiyordu karanlıkta ama bu akşam pembe çekti, üzdü beni :(
  • canerinci C kullanıcısına yanıt
    dostum o program aslen resim düzenleme programı kamera uygulaması değil.. eger başka bir kamera uygulaması yüklersen kendi orjinal uygulaması ilemi yoksa yüklediğin o kamera uygulaması ilemi çekmek istiyorsun diye soruyor.. eğer sendeki gibi sormuyorsa zaten otomatik olarak kendi orjinal uygulamasını çalıştırdığı içindir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Böyle bir başlıkda kamera problemi yaşayan veya telefon ile ilgili problemlerden bahseden arkadaşlar dipnot olarak telefonun hangi seriden olduğunu da eklerse seviniriz. FA36 FA37 gibi.

HT37 sözde sorunsuz seriydi bir de
  • fa35
  • Kamerada Pembeleşme yaşayan ve görmek istemeyenler, ayarlardan ISO değerini "100" değerine getirsinler.
  • ANAAAAAAMMMM son, uzun uzadıya yazdığım mesajımı kim sildi yala? ne güzelde yazmıştım...

mesajım bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 24 Ekim 2013; 22:25:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Kamerada Pembeleşme yaşayan ve görmek istemeyenler, ayarlardan ISO değerini "100" değerine getirsinler.

Denemedik mi sanıyorsun ?
  • one kullanıcıları size birkaç sorum var
    bu telefon snapdragon600 kullandığı için realracing,asphalt gibi üst düzey oyunlarda kasıyor mu
    kamerası kötü mü
    tarayıcı hızı nasıldır?
    xperia z1 ile kıyaslıyorum , normalde düşünmeden daha sonra çıktığı için , sony olduğu için z1 alırdım ama çerçeve çok büyük,fiyatı pahalı v.s
    ayrıca one ın kasa kalitesini ve tasarımını çok beğeniyorum
  • Htc one ve Xperia Z
    İkiside gece modu HDR açık, aynı zaman.

edit. söylemeyi unuttum Htc One'da insertcoin 4.3 rom var. sürüm 6.0.1

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunay -- 24 Ekim 2013; 22:39:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

one kullanıcıları size birkaç sorum var
    bu telefon snapdragon600 kullandığı için realracing,asphalt gibi üst düzey oyunlarda kasıyor mu
    kamerası kötü mü
    tarayıcı hızı nasıldır?
    xperia z1 ile kıyaslıyorum , normalde düşünmeden daha sonra çıktığı için , sony olduğu için z1 alırdım ama çerçeve çok büyük,fiyatı pahalı v.s
    ayrıca one ın kasa kalitesini ve tasarımını çok beğeniyorum

asphalt 8 çatır çatır hiç kasmadan oynanabiliyor.

kamerası bence iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt3558

quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Kamerada Pembeleşme yaşayan ve görmek istemeyenler, ayarlardan ISO değerini "100" değerine getirsinler.

Denemedik mi sanıyorsun ?

Kusura bakma deneyip denemediğini bilmiyordum!.

Telefon hakkında yabancı forumları gezerken "Sahne: Normal, ISO: 100 ayarlarında pembe görüntü gitti" yazmış biri, yazılımsal olabileceği hakkında yorumlamışlar.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Dostum biz neler neler denedik. Buzdolabına bile koyduk telefonu. Yapmadığımız ayar da kalmadı. Bu gidişle cam driverlerini biz yazacağız :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: babyfaced07

quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

quote:

arkadaşlar uygulama menüsünde ki uygulamaların kendi kendine yeri değişiyor bu neden olabilir? uygulama güncellemeleriyle bir alakası var mı?

Arkadaşlar bu ikinci alıntılayışım kimse iplemiyor ne yazkki... sizde de oldumu daha önce bu durum ???

beni niye kimse tiklemiyor yaa arkadaşlar yanlış birşey yaptıysam özür dilerim..

İplememek değilde, telefonla yada android sürüm ile alakalı olmayan muhtemelen kullanıcı hatası olan yada eksik yanlış yükleme sonucu olan yada TAMAMEN SAÇMA SAPAN ve nedeni bulunması zor olan bir sebepten ötürü olabilir.
    Tahmin yürütüyorum:
    1 acaba uygulama menusunde yanlışlıkla alfabetik sıralama seçip sonra unutup özele yada diğerine geçiyor olabilirnisiniz?
    2 acaba uygulama sildiğinizden dolayı (kaldırma) yerler değişiyor olabilirni?
    3 yüklediğiniz bir uygulama yol açabilir.
    4 Reset yaparsanız yada full wipe düzelme İHTİMALİ olabilir.
    5 simm karttanda olabilirmiş (yukarda okudum ben ilk duydum bunu)

Bende durdum durdum fena ipledim

Menü açıkken cebine koymuş olabilirsin cebinde deyişmiş olabilir saçma ama olabiliyor böyle şeyler

• 
Sayfa: önceki 17801781178217831784
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.