Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.120.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16271628162916301631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zxcvts

dostum senin tel simdi rootlu ya garantisi yokdimi ?

Evet ama garantilik bir durumu da yok yani xD isteyene ota guncellemelerini kurmak isterlerse cihazı normal stock hale getirebilirim. Ama root bana göre bir avantajdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Arkadaşlar şu ne demek oluyor sizce?

Sayın Müşterimiz ; Telefonunuzun onarım işlemleri üst seviye onarım merkezinde devam etmektedir. Onarım işlemleri tamamlandığında tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

Yani kendi birinci basamak servislerinin halledemedigini üst kademe servise telefonu sevk ettiklerini belirtmisler. Bu servis yurtdışında da olabilir. Ya da yurt içinde daha kapsamlı bir servis merkezi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusfurkanayse -- 17 Eylül 2013; 18:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusfurkanayse

quote:

Arkadaşlar şu ne demek oluyor sizce?

Sayın Müşterimiz ; Telefonunuzun onarım işlemleri üst seviye onarım merkezinde devam etmektedir. Onarım işlemleri tamamlandığında tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

Yani kendi birinci basamak servislerinin halledemedigini üst kademe servise telefonu sevk ettiklerini belirtmisler. Bu servis yurtdışında da olabilir. Ya da yurt içinde daha kapsamlı bir servis merkezi de

Hayır. Normal bir süreç bu. 2 kere yaşadım bunu.

• quote:

quote:

Evet ama garantilik bir durumu da yok yani xD isteyene ota guncellemelerini kurmak isterlerse cihazı normal stock hale getirebilirim. Ama root bana göre bir avantajdır.

dostum valla o cihaz 1600 e gidermi bilemiyorum . ben satsam 1600 e suan gözm kapalı veririm. temiz mediamark 22 ay garanti gri
  • quote:

quote:

quote:

dostum valla o cihaz 1600 e gidermi bilemiyorum . ben satsam 1600 e suan gözm kapalı veririm. temiz mediamark 22 ay garanti gri

Kardeşim aslında o getli fiyatı normal elden teslim 1500 e bırakırım

• arkadşlar şimdi hesapladım da 20 dakikada %12 şarj oluyor cihazım.Normal mi bu?
  • Daha yeni haberleri seyrederken bekir bozdağ nin konuşması vardı birde ne göreyim bizim htc öne mikrofonlarin arasına sızmış ses kaydı yapıyor

• Bu telefonun kamerası cidden kötü ya eski telefonum xperia p nin bile daha iyiydi inşallah 4.3 sürümü ile düzelir yoksa bende satmayı düşünüyorum.

• Oncelikle sagol denedim ama yok olmuyor anlasilan telefon degisicem

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyy41

Bu telefonun kamerası cidden kötü ya eski telefonum xperia p nin bile daha iyiydi inşallah 4.3 sürümü ile düzelir yoksa bende satmayı düşünüyorum.

android hangi sürüm var? birde kötü kameranızla resim çekip yüklermisiniz? kıyaslama yapacağım lafınız havada kalmasın.
  • Bulamadım e bay da mehmet hocam xda da video ipemi anlatmış ilgili vatandaş ?

• quote:

Arkadaşlar bu ürün ne kadar iş görüyor? Cihazın tam olarak nerelerini koruyor? GG'de iyi bir kampanya var sanki.

Link Burda

Daha önce birkaç telefonumda Invisible Shield kullandım 1 yada 2 ay sonra sarardı kenarlar kalkıp arsında kir toplamaya başladı
    kısaca tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhannexus

Daha yeni haberleri seyrederken bekir bozdağ nin konuşması vardı birde ne göreyim bizim htc öne mikrofonlarin arasına sızmış ses kaydı yapıyor

Bende dikkat ettim. http://video.haberturk.com/haber/video/bocek-iddialari-icin-flas-aciklama/98669

• Var mi htc one satın almayı düşünen cihazim satiliktir. Elden alan olursa 1500 e birakicam. Ayrıca isteyen olursa 210 liralık htc media link Hd cihazını +100liraya vericem bu teklifi kaçırmayın derim. Telefon rootlu. Köşesinde gozukmucek şekilde ufacık bir eziklik var. Ama altta kaldığı için görünmüyor. Onun dışında temiz bir cihaz.

• arkadaşlar ürünü bugün garantiye verdim değişim talep ettim değişimden sonra gelen ürünü kapalı kutu olarak satmayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35fatih

arkadaşlar ürünü bugün garantiye verdim değişim talep ettim değişimden sonra gelen ürünü kapalı kutu olarak satmayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Sorunu nedir..

• denizci535 kullanıcısına yanıt
    ekranda ölü piksel vardı ilk zamanlar çok umursamadım son iki gündür alt hoparlörden cızırtı gelmeye başladı bende bir ay dolmadan servise vereyim dedim.
  • Konuyu satis mesajlariyla kirletmeyelim lutfen. Gidip ikinci el bolumunde konu aciniz.

• Arkadaşlar acilen birşey öğrenmem gerekiyor cihazın şarj aletinde o cihazla uyuşan bi numara var mıdır yani o cihaza ait olduğunu anlama şansımız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35fatih

ekranda ölü piksel vardı ilk zamanlar çok umursamadım son iki gündür alt hoparlörden cızırtı gelmeye başladı bende bir ay dolmadan servise vereyim dedim.

Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 16271628162916301631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.