Şimdi Ara

KAFAYI BOZUCAM WINDOWS 8DEN SONRA BATARYA SORUNU LUTFEN YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR 11.6 sony vaio laptop kullaniyorum win7 yukluydu ne zamanki win8 kurdum ve guncellemelerini yaptip bilgisayarim sarjda bataryasiz calisiyor fakat bataryayi takiyorum calistiriyorum 1 dakika geciyor takilan pil bilgisayara duzgun baglanmamis olabilir veya bilgisayara uyumlu olmayabilir.hazirda bekletme moduna gecmek icin tamami tiklatin ve pili cikarip yeniden takin uyarisi veriyor ne yapmaliyim pille kullanamiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

ARKADASLAR 11.6 sony vaio laptop kullaniyorum win7 yukluydu ne zamanki win8 kurdum ve guncellemelerini yaptip bilgisayarim sarjda bataryasiz calisiyor fakat bataryayi takiyorum calistiriyorum 1 dakika geciyor takilan pil bilgisayara duzgun baglanmamis olabilir veya bilgisayara uyumlu olmayabilir.hazirda bekletme moduna gecmek icin tamami tiklatin ve pili cikarip yeniden takin uyarisi veriyor ne yapmaliyim pille kullanamiyorum...

Vaio control centeri ve sony shared library ve hotkey utilitiesi kurman gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

quote:

ARKADASLAR 11.6 sony vaio laptop kullaniyorum win7 yukluydu ne zamanki win8 kurdum ve guncellemelerini yaptip bilgisayarim sarjda bataryasiz calisiyor fakat bataryayi takiyorum calistiriyorum 1 dakika geciyor takilan pil bilgisayara duzgun baglanmamis olabilir veya bilgisayara uyumlu olmayabilir.hazirda bekletme moduna gecmek icin tamami tiklatin ve pili cikarip yeniden takin uyarisi veriyor ne yapmaliyim pille kullanamiyorum...

Nerden bulabilirim bu programlari acaba birde neden yaparki boyle birseyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

quote:

Nerden bulabilirim bu programlari acaba birde neden yaparki boyle birseyi

Programlari sonynin kendi sitesinden indirebilirsin . Sony teknolojisi biraz daha farkli driverlari kurmak zorundasin

• Vaio'nun tam modelini yaz sana yardım ediyim.
  • quote:

Bende de olmuştu. Saolsun sony daha garantisi bitmemiş modellere bile desteği kesmiş.
    Eğer senin laptoba windows 8 uyumlu ise yeni sony sitesinde destek verdiğini yazıyorsa driver kur.
    yoksa eğer ben görev yöneticisindeki ISBMgs.exe görevini iptal ederek çözmüştüm aynı problemi.
    Disable ettikten sonra startuptan yani başlandıçtan da devre dışı bırakman gerek.
    sorunun böyle çözülür.

• Win 8 ile uyumlu driverlarini indirdim boyle oldu dediginiz programdan okuyor sanirim cok saolun ilgi alakaniza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba bende de aynı sorun var

hotkey utilites wındow8 64 bit programını bulamıyorum. nasıl cozebılırım ysrdımcı olurmusunuz..
    model sve15115fxs
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkhrmn

merhaba bende de aynı sorun var

hotkey utilites wındow8 64 bit programını bulamıyorum. nasıl cozebılırım ysrdımcı olurmusunuz..
    model sve15115fxs

@nymn82 nin söylediği gibi görev yöneticisinden ISBMgs.exe yi sonlandırıp, startup kaydını da kaldırırsanız
    sorun çözülüyor.

Selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufit

quote:

Orijinalden alıntı: fthkhrmn

merhaba bende de aynı sorun var

model sve15115fxs

@nymn82 nin söylediği gibi görev yöneticisinden ISBMgs.exe yi sonlandırıp, startup kaydını da kaldırırsanız
    sorun çözülüyor.

Selamlar,

Arkadaşlar ISBMgs sonlanmayacak. kuruluma devam edin ama hepsini yükleyin (vaio control center da dahil) düzelir. Yakında ss atarım.
  • Bilgi icin tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.