Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.106
Cevap
80
Favori
295.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apple59

quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

@apple59 foto varmı

Tek tek yüklicez galiba..

Alıntıları Göster
    onur başkan @@Digitaldrop @@
    önermişti bunuda dikkate al yazacaktımm
    Phobya CPU-Cooler UC-2 LT intel

• quote:

onur başkan @@Digitaldrop @@
    önermişti bunuda dikkate al yazacaktımm
    Phobya CPU-Cooler UC-2 LT intel

Alıntıları Göster
    Buda bitmişi.Sadece yeni hortumlar gelince hortumlar değişecek.

• quote:

hocam o pompanın ağzına koyduğnuz şey tam olarak ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bırgungeridonecegim

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşın gtx680 ini aldım deneme amaçlı sli için..
    bende msi gtx680 2 gb var...
    arkadaşın kartı : zotac gtx680 4 gb..

nvdia kontorl panelden sli olarak görmüyor kartları ne yaptıysam olmadı temiz kurulum vs..?

acaba 2gb - 4gb farkından dolayımı olmuyor??

• quote:

arkadaşın gtx680 ini aldım deneme amaçlı sli için..
    bende msi gtx680 2 gb var...
    arkadaşın kartı : zotac gtx680 4 gb..

nvdia kontorl panelden sli olarak görmüyor kartları ne yaptıysam olmadı temiz kurulum vs..?

acaba 2gb - 4gb farkından dolayımı olmuyor??

evet o farktan dolayı görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

1)Debiyi görsel olarak izlemenize yarıyor.
    2)elektronik modülünü takarak debiyi litre/min olarak ölçmenizi sağlıyor ankart biosundan görebiliyor ve belirlediğiniz bir debi altına düşünce uyarı alabiliyorsunuz.
    3)Aquacomputer aquaero gibi kontrolcülerle pompa devrini dolayısıyla debiyi ısınmaya göre lineer olarak otomatik ayarlayabiliyorsunuz.Hatta debi durursa sistemi otomatik kapatabiliyorsunuz.

Aquacomputer aquaero:

GMR sensor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apple59 -- 24 Mart 2013; 16:00:23 >

• quote:

Resimleri imageshack, hızlıresim vs. gibi sitelere upload edip. orda yazan forum url linkleri [simage][/simage] arasına koyarsanız daha güzel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

quote:

Resimleri imageshack, hızlıresim vs. gibi sitelere upload edip. orda yazan forum url linkleri [simage][/simage] arasına koyarsanız daha güzel olur :)

Alıntıları Göster
    benle beraber blok alan arkadaşımın bloğunun durumu...

10.2012 de almış bloğu...

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

korozyon sanırım dimi? ??? iade için başvurmuş bakalım ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

quote:

Alıntıları Göster
    Resimler:

[simage]http://imageshack.us/a/img600/4273/dsc00747is.jpg
    [simage]
    [/simage]http://imageshack.us/a/img9/9760/dsc00758ak.jpg
    [/simage]
    [simage]

[/simage]
    [simage]

[/simage]
    [simage]

[/simage]
    [simage]

[/simage]
    [simage]

[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apple59 -- 24 Mart 2013; 19:41:14 >

• quote:

Resimler:

[simage]http://imageshack.us/a/img600/4273/dsc00747is.jpg
    [simage]
    [/simage]http://imageshack.us/a/img9/9760/dsc00758ak.jpg
    [/simage]
    [simage]

[/simage]
    [simage]

[/simage]
    [simage]

[/simage]
    [simage]

[/simage]
    [simage]

[/simage]

Alıntıları Göster
    arkadaşlar muhabbeti bölüyorum fakat önemli bi gelişme oldu sistemimde :) soğutma suyunu değiştirdim saf su ile uv sarı konsantreyi uygun oranda karıştırdım ve işlemci sıcaklığı Delta T 55 dereceden 47 dereceye düştü :) bu kadar fark nasıl oldu hayretler içerisindeyim. işin tuhaf tarafı sadece yük altında değil, boştayken de daha önce görmediğim sıcaklıkları görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

arkadaşlar muhabbeti bölüyorum fakat önemli bi gelişme oldu sistemimde :) soğutma suyunu değiştirdim saf su ile uv sarı konsantreyi uygun oranda karıştırdım ve işlemci sıcaklığı Delta T 55 dereceden 47 dereceye düştü :) bu kadar fark nasıl oldu hayretler içerisindeyim. işin tuhaf tarafı sadece yük altında değil, boştayken de daha önce görmediğim sıcaklıkları görüyorum.

Sistemi temizlemişsen yeni suyu koymadan önce,arada fark olabilir.En geç 1 haftaya aynı seviyeye gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elanorth -- 24 Mart 2013; 21:57:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elanorth

quote:

Sistemi temizlemişsen yeni suyu koymadan önce,arada fark olabilir.En geç 1 haftaya aynı seviyeye gelecektir.

Alıntıları Göster
    bir miktar artacağını düşünüyorum ama aynı noktaya gelir mi bekleyip görücez

• quote:

bir miktar artacağını düşünüyorum ama aynı noktaya gelir mi bekleyip görücez

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de sistemimi söktüm temizlemek için, acaba radyatörün için ne ile temizleyebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandia -- 24 Mart 2013; 22:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandia

Arkadaşlar ben de sistemimi söktüm temizlemek için, acaba radyatörün için ne ile temizleyebilirim ?

Bulabilirsen beyaz sirke çok iyi temizliyor.1 litreye 1 kapak şeklinde çözelti kullan fazlasıda bişi yapmaz ama fazla kullnama yinede.Sonrasında saf suyla iyice durula.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black.rain

quote:

Bulabilirsen beyaz sirke çok iyi temizliyor.1 litreye 1 kapak şeklinde çözelti kullan fazlasıda bişi yapmaz ama fazla kullnama yinede.Sonrasında saf suyla iyice durula.

Çok sağol hocam.
  • corsair c70 kasamda h100i islemci sogutucum var, h100i ile gelen fanlar yatay olarak kullanirken garip bir sey yapiyor, bu hydro dynamic bearing dedikleri olaydan dolayi, sizden static pressure( h100i 4mmh2o )yuksek performansli fan onerisi istiyorum radyator icin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çok sağol hocam.

Merhaba,
    Ben sistemi temizlemek için tuneup ın otomotiv soğutma sistemleri için yaptığı temizleyiciyi kullandım.
    Organik deterjan bazlı bir temizleyici.Sistemdeki o ringlere ve pompanın seramik yataklarına zarar vermiyor.
    Ancak kullanımdan sonra 4-5 kez durulamak lazım.Pahalı degil donanımlı oto servislerinden elde edebilirsiniz.
    Hatta benim gibi kullanılmıs boş kutu bulursanız dibindeki 3-5 cc yeterli gelecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok sağol hocam.

Merhaba,
    Ben sistemi temizlemek için tuneup ın otomotiv soğutma sistemleri için yaptığı temizleyiciyi kullandım.
    Organik deterjan bazlı bir temizleyici.Sistemdeki o ringlere ve pompanın seramik yataklarına zarar vermiyor.
    Ancak kullanımdan sonra 4-5 kez durulamak lazım.Pahalı degil donanımlı oto servislerinden elde edebilirsiniz.
    Hatta benim gibi kullanılmıs boş kutu bulursanız dibindeki 3-5 cc yeterli gelecektir.

Alıntıları Göster
    Bıktırdı bu gümrük he.30 poundluk paketi gümrüge taktı en son.Şimdide incelemeye gelen fanları gümrüge yollamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Bıktırdı bu gümrük he.30 poundluk paketi gümrüge taktı en son.Şimdide incelemeye gelen fanları gümrüge yollamışlar.

Kardeşim çok ürün alınca böle yapıyorlar bizim burası tam zaman Fethiye nüfusunun %30 ingiliz olduğu için paskalya zamanı herşey geçiyor takır takır ama mayıstan sonra hiçbirişey geçirmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Kardeşim çok ürün alınca böle yapıyorlar bizim burası tam zaman Fethiye nüfusunun %30 ingiliz olduğu için paskalya zamanı herşey geçiyor takır takır ama mayıstan sonra hiçbirişey geçirmiyorlar

O aralıkta adresi ver siparişleri oraya geçelimPaketin biri 300 küsür euro hadi o takılsın normal ama special deki paket avucum kadar yok 30 pounluk ıvır zıvr.Digeride zaten incelemeye gelmiş fanlar 4 5 tane

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.