Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.105
Cevap
80
Favori
295.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Adresine gözden geçirsene tekrar drserk

Benim adres şöyle mesela

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

benim adres de aslında aynı şekilde. türkçe karaktersiz, doldurulması zorunlu yerlerin hepsi yazılı.

@black.rain
    sipariş listesinde ise siparişin toplam ağırlığından bahsedilmemiş.

• Fotoları yüklicem ama siteye foto yükleme seçeneği çıkmıyo. nasıl yapıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Adresine gözden geçirsene tekrar drserk

Benim adres şöyle mesela

benim adres de aslında aynı şekilde. türkçe karaktersiz, doldurulması zorunlu yerlerin hepsi yazılı.

@black.rain
    sipariş listesinde ise siparişin toplam ağırlığından bahsedilmemiş.

Support kısmında böle bir uyarı mevcut.senin rad+block+fittings 2 kiloyu geçer diye düşünüyorum.Sorun ondan olabilir.Sitersen adamların support mail ine sorunu yazabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black.rain

Support kısmında böle bir uyarı mevcut.senin rad+block+fittings 2 kiloyu geçer diye düşünüyorum.Sorun ondan olabilir.Sitersen adamların support mail ine sorunu yazabilirsin.

dediğiniz gibi yaptım support dan mail attım

EDİT: o siteden alışveriş yapanlardan öğrendiğim kadarıyla 2 kg dan daha ağır kargolar için farklı bir sipariş olduğu..bu yüzden kargolama yapılamıyormuş. sonuç: frozencpu da iyi bir seçenek galiba. 15 nisana doğru ancak sipariş edeceğim için mecburen ve sabırsızlıkla bekliyorum.
    bu listedekileri alacağım. sayı olarak bazıları fazla almaya niyetliyim. eksik veya gerekli başka bir şey olur mu? gpu bloğu şimdilik almayacağım.

Bitspower Dual G1/4" Male / Male Fitting - Matte Black (BP-MBWP-C08) ise black.rain için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 23 Mart 2013; 23:04:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drserk

quote:

Orijinalden alıntı: black.rain

dediğiniz gibi yaptım support dan mail attım

EDİT: o siteden alışveriş yapanlardan öğrendiğim kadarıyla 2 kg dan daha ağır kargolar için farklı bir sipariş olduğu..bu yüzden kargolama yapılamıyormuş. sonuç: frozencpu da iyi bir seçenek galiba. 15 nisana doğru ancak sipariş edeceğim için mecburen ve sabırsızlıkla bekliyorum.
    bu listedekileri alacağım. sayı olarak bazıları fazla almaya niyetliyim. eksik veya gerekli başka bir şey olur mu? gpu bloğu şimdilik almayacağım.

Bitspower Dual G1/4" Male / Male Fitting - Matte Black (BP-MBWP-C08) ise black.rain için.

Raystorm'a isterse silver edition olsun o kadar para verilmez yalnız. O miktarlara çıkacaksan alman gereken blok bu (ki bu bile daha ucuz)

Direk ikisini (Xspc Copper edition ile) karşılaştırabileceğin bir inceleme de mevcut:

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Buraya bakarsan fena zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 24 Mart 2013; 3:01:07 >

• onur başkan Phobya CPU-Cooler UC-2 LT intel..
    için testler varmı?

bende bunu alacağım arkaşada....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

Raystorm'a isterse silver edition olsun o kadar para verilmez yalnız. O miktarlara çıkacaksan alman gereken blok bu (ki bu bile daha ucuz)
    http://www.frozencpu.com/products/17580/ex-blc-1376/Koolance_CPU-380I_Intel_Liquid_Cooling_CPU_Block_-_No_Fittings_.html?tl=g30c325s1118

Direk ikisini (Xspc Copper edition ile) karşılaştırabileceğin bir inceleme de mevcut:

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Buraya bakarsan fena zaten

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?282245-Stren-s-2012-CPU-Water-Block-Roundup

ben bu review görmedim ama çok iyi oldu. fenadan da öte bir performansı varmış. bu öneriniz benim için yılın önerisi oldu çok teşekkür ederim. önceki önerilerinizde tygon fiyatı için önermemiştiniz ancak tygon hortum alma nedenim diğer markalarda da fiyatların hemen hemen aynı olması.

• @ drserk @
    hangi cpu blok alıyorsunuz şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

@ drserk @
    hangi cpu blok alıyorsunuz şimdi?

koolance-CPU-380I sipariş edeceğim  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 24 Mart 2013; 13:39:05 >
  • onur başkan @@Digitaldrop @@
    önermişti bunuda dikkate al yazacaktımm
    Phobya CPU-Cooler UC-2 LT intel

bide bunu demişti..bilgin olsun..nerden sipariş verirsen bana haber verirmsin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbsrkc06 -- 24 Mart 2013; 14:22:10 >
  • Kasa içindeki radyatörün fanlarını dışarıdan içeriye doğru üfleyecek şekilde ayarladım böyle daha iyi oldu sanki

gece yatmadan koydum prime95e

ısılar nasıl sizce arkadaşlar? Oda sıcaklığı fan kontrolcüye göre 26 derece

Birde bu delta T vs diyorlar nasıl hesaplanıyor bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 24 Mart 2013; 14:00:11 >

• quote:

onur başkan Phobya CPU-Cooler UC-2 LT intel..
    için testler varmı?

bende bunu alacağım arkaşada....

Onu da ben önermiştim ya sana
    http://www.computerbase.de/artikel/gehaeuse-und-kuehlung/2012/test-nexxxos-xp-supremacy-und-uc-2-lt/7/
    f/p bloğu o biliyorsun, alternatif olarak her zaman Raystorm, Nexxxos var, bir de Mips çıkarmış şimdi.

• Ya yukarı atmıştım da şunlar da kocaman kocaman dursun ortada, lazım oluyor illa ki:

Kaynak:

• quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

En son elde ettiğin, max sıcaklıktan ilk sıcaklığı çıkartıyorsun o Delta-T işte
  • quote:

@apple59 foto varmı

Tek tek yüklicez galiba..

• Arkadaki kablo salatası

• quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

En son elde ettiğin, max sıcaklıktan ilk sıcaklığı çıkartıyorsun o Delta-T işte

O zaman boşta Delta-T 4 Yükte ise 26 değerler normal sanırım?
  •  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği
  • Orta fan kablosunda temassızlık var.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.