Bildirim
Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (36. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
yok ya bir seferlik odadaki klimayı deneme amaçlı açtım tam turboda 24000bthu klima pc nin üstüne üflüyecek şekilde ondan sonra durum bu hale geldi :Dquote:
Orijinalden alıntı: rezesquote:
Orijinalden alıntı: cenkyyy
az kaldı 0 derece görmeme :)
ve 0 derece -5 e kadar inebilir diye tahmin ediyorum
ortam sıckalığı 18 derece
ne yaptın? kompresör mü bağladın?
Alıntıları Göster
-
yurt dısından noctua nf-f12 fan almak istiyorumquote:
Orijinalden alıntı: bırgungeridonecegim
yok ya bir seferlik odadaki klimayı deneme amaçlı açtım tam turboda 24000bthu klima pc nin üstüne üflüyecek şekilde ondan sonra durum bu hale geldi :D
Alıntıları Göster
www.aquatuning.de sitesinde kargolar en az 30€ gozukuyor türkiye ye, bu siteden alısveriş yaptıysanız hangi kargo firmasını kullanıdınız?
daha uygun fiyatlı bir site biliyormusunuz?
-
Arkadaşlar bir sorun var nedir bilgisi olan?quote:
Orijinalden alıntı: kngndr
yurt dısından noctua nf-f12 fan almak istiyorum
www.aquatuning.de sitesinde kargolar en az 30€ gozukuyor türkiye ye, bu siteden alısveriş yaptıysanız hangi kargo firmasını kullanıdınız?
daha uygun fiyatlı bir site biliyormusunuz?
Alıntıları Göster
Bu gün su tankına baktığımda tank içinde suda bazı objelerin olduğunu gördüm hani suya peçete atarsında suda parçalanır ya onun gibi minik minik uçuşuyordu suyun içinde
Su olarak saf su kullandım benzinlikten satın aldım suya da 2 damla
www.frozencpu.com
Frozencpu Dead Water - FrozenCPU.comhttp://www.frozencpu.com/products/11744/ex-liq-154/IandH_Dead-Water_Copper_Sulfate_Biocidal_PC_Coolant_Additive_-_15_mL.html
şu üründen damlatmıştım sizce sorun ne olabilir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patronage
Arkadaşlar bir sorun var nedir bilgisi olan?
Bu gün su tankına baktığımda tank içinde suda bazı objelerin olduğunu gördüm hani suya peçete atarsında suda parçalanır ya onun gibi minik minik uçuşuyordu suyun içinde
Su olarak saf su kullandım benzinlikten satın aldım suya da 2 damla
http://www.frozencpu.com/products/11744/ex-liq-154/IandH_Dead-Water_Copper_Sulfate_Biocidal_PC_Coolant_Additive_-_15_mL.html
şu üründen damlatmıştım sizce sorun ne olabilir?
Biocide le çözülmez senin sorun.Bu parçaları ilk kullanmadan radyatörü temizlemek lazım çünkü fabrikadan gelirken bu aletlerin içinde ıvır zıvır oluyor ondan genelde çeşme suyu arıtma filansa oradan su verilir bir iki tur atar daha sonrada saf suyla durulanır.
Zaten biocide nin kullanılnma amacı alg vs başka şeyler üremesin diye kullanılır.Ondan öyle bir olay olsada uzun sürede gösterir etkisini.
Senin yapacagın ya suyu degiştireceksin yada arıtacaksın o suyu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OneTreeHill
Hocam temizlemiştim aslında ilk kullanmadan önce siyah siyah minik parçalar çıkmıştı radyatörden ancak bu olay biraz farklı gibi peçete parçası gibi aynı -
Blockler ne.Başka bir aklıma gelen acaba diyorum nickel kaplama filansa o mu söküldü.Yani çünkü başka alternatif yok.Ya iyi temizlenmmemiştir ya da üstündeki nickel kaplama kalkmıştır.quote:
Orijinalden alıntı: Patronagequote:
Hocam temizlemiştim aslında ilk kullanmadan önce siyah siyah minik parçalar çıkmıştı radyatörden ancak bu olay biraz farklı gibi peçete parçası gibi aynı
Alıntıları Göster
@kngndr
Buradan alabilirsin.Mesela ben ekledim 4 tane bu fandan 9 euro tuttu kargosu.F12 PWM incelememde gold awardı alacak 3 fandan biri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 28 Mart 2013; 0:10:14 >
-
Hocam Blok olarak şuanda sadece işlemciyi soğutuyorum oda XSPC Raystormquote:
Blockler ne.Başka bir aklıma gelen acaba diyorum nickel kaplama filansa o mu söküldü.Yani çünkü başka alternatif yok.Ya iyi temizlenmmemiştir ya da üstündeki nickel kaplama kalkmıştır.
@kngndr
Buradan alabilirsin.Mesela ben ekledim 4 tane bu fandan 9 euro tuttu kargosu.F12 PWM incelememde gold awardı alacak 3 fandan biri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 28 Mart 2013; 20:19:41 >
-
Arkadaşlar!quote:
Orijinalden alıntı: Patronage
Hocam Blok olarak şuanda sadece işlemciyi soğutuyorum oda XSPC Raystorm
Alıntıları Göster
@Squadd'ın banı kaldırılmış. Kendisine tekrar hoşgeldin diyor, bu aşamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Arkadaşlar!
@Squadd'ın banı kaldırılmış. Kendisine tekrar hoşgeldin diyor, bu aşamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Hoşbuldum abi :)
Sana ve diğer ilgilenen arkadaşlara ve yöneticilere ayrıca çok teşekkür ederim :) -
Yusuf Kardeşim GEçmiş Olsun..Erkenden Çözülmesine Çok Sevindim..Adaletin Yerini Bulmasında Emeği Geçenlere Bende Tşk Ediyorum..Bu Çevrede Tanınan Ve Sevilen Bir Kardeşimiz..Küçük Bi Talihsizlik Yaşamış..Kendisinden En Ufak Bi Şüpemiz Yoktur..Tekrar Hoş Geldin..HAdi Forum Senin Koş Oyna Bakalım :)))quote:
Orijinalden alıntı: Squaddquote:
Arkadaşlar!
Hoşbuldum abi :)
Sana ve diğer ilgilenen arkadaşlara ve yöneticilere ayrıca çok teşekkür ederim :)
Alıntıları Göster
-
Çok sağol abi ya.quote:
Orijinalden alıntı: sifremen
Yusuf Kardeşim GEçmiş Olsun..Erkenden Çözülmesine Çok Sevindim..Adaletin Yerini Bulmasında Emeği Geçenlere Bende Tşk Ediyorum..Bu Çevrede Tanınan Ve Sevilen Bir Kardeşimiz..Küçük Bi Talihsizlik Yaşamış..Kendisinden En Ufak Bi Şüpemiz Yoktur..Tekrar Hoş Geldin..HAdi Forum Senin Koş Oyna Bakalım :)))
Alıntıları Göster
OneTreeHill, bocekgrafik, yv, cenkyyy sağolsun çok yardımcı oldular.Onlarada AYrıca çok teşekkür ederim.
-
Squadd hoşgeldin özlettin..quote:
Orijinalden alıntı: Squadd
Çok sağol abi ya.
OneTreeHill, bocekgrafik, yv, cenkyyy sağolsun çok yardımcı oldular.Onlarada AYrıca çok teşekkür ederim.
Alıntıları Göster -
quote:
Arkadaşlar!
Senin moderatör olman lazım bu forumda, şerif gibisin zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Digitaldrop
Senin moderatör olman lazım bu forumda, şerif gibisin zaten
Hüsn-ü teveccühün için sağol. -
@fbsrkc06quote:
Orijinalden alıntı: Digitaldropquote:
Arkadaşlar!
Senin moderatör olman lazım bu forumda, şerif gibisin zaten
Alıntıları Göster
Hoşbuldum abi
-
Welcome back Yusufquote:
Orijinalden alıntı: Squadd
@fbsrkc06
Hoşbuldum abi
Vatan %30 indirim yapmış .3 günlügüne yöneticiliği devredecek arkadaş arıyorum -
Günaydın dostlarım. şu vatanın indirimi ile diyorumki 3820 alsam rampage 4 extremenin yanına nasıl olur ? yoksa 2.elde beklemek mi lazım ??quote:
Welcome back Yusuf
Vatan %30 indirim yapmış .3 günlügüne yöneticiliği devredecek arkadaş arıyorum
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X