mage'lerin warrior ezikliğini anlamıyorum.alınca havalara uçuyolar 64de al bakalım warrioru ayrıca.wlockda kendine gelemeden ölüyosun işkence tam.mageler için druidlerden bahsetmek bile istemiyorum.
ne magelerin warrior ezikliği mi dalgamı geçiyorsun???
Walla benim toplam 3 tane 60im var (artik 2 70 de neyse) 1 Priest (shadow) 2 Mage Full fire 3 Druid (feral) şimdi yer yer degişiyo beni 1 pyroyla warrior aldim mesela ama warriora frost novan bi resist yaptimi Ayvayi yedin ne olursa olsun yan basarsin Priestlede olmuyosun kardeşim ne yapiyon ne ediyon healini basiyosun Ama ben magein (frostsa) kolay kolay yenilicegini sanmiyorum
Ve en onemli şeyleri kaçiriyosunuz Yuzsuzluk gibi olacak ama benim mage ve priestim full tier 2 dir Mage kasmadan hiç bişey yapamaz bu kesin Yani epic olmadan az adam yersiniz (warrior hariç) Ama priestte ole degil dedigim gibi Olmuyoz Eger Full pvp istiyosan Priest Ama pvp ve pve istiyosan kesinlikle Mage
bence ikisinide acma Druid aç Cunku 2sininde yerini tutuyo bence DRUİD WTF!!!!
Blizzard'a göre artık class dengesi sağlandı ve bu saatten sonra classlarda değişikliklere gidilmeyecekmiş. 2.0.7 notlarına bakarsanız hiçbir classda değişiklik yok..
shadow priestin attığı ilk dotları ice mage ile silebılırsın.imune olursun ve dot flan kalmaz kafanda..ilk dotlarını sildikten sonra...fazla bi olayı yok priestin...shadow priestin siyah dumanlar cıkartan karizmatik bi görüntüsü var...herkes ondan laf ettirmiyor..
priestin yaptığı dotların cooldownları vardır...ilk attığı dotları sildiğin taktirde priestin yapacak bişey kalmaz..bütün dotlarının cooldownu yoktur..ancak vampiric embrence gibi ...shadow word paini desteklicek dotları vardır..shadow word paini destekleyen bu dotları ve shadow word painide tabii..ice mage ile imune olup kafandan silebilirsin...ve bu dotların mana costları oldukça fazladır..instant damage yapamaz mage gibi...fear...silence...mind blast...vampric embrence..vs vs..bunlarda hep cooldown vardır...
priesti vazgeçilmez kılan sadece karizmatik görüntüsüdür..ve kolay oynanabilmesidir..güçsüz bi karakter deil..ancak ice mage karşısında biraz kuvvetsiz kalması muhtemel..undead mage oldukça kaliteli işler yapıyor..ayrıca defansif büyüleride oldukça fazla...ve pette cıkartabılıyor...ice mage lerin damageları oldukça düşüktü..ancak gelen patchlerle şu anda gayet kaliteli işler yapıyorlar...ve damageları cok iyi ....ice mageler özeellikle defansif büyülerinden dolayı hp leri az bile olsa ...uzun süreli pvp lerde hayatta kalmayı rahatça başarabılıyorlar..
shadow priestinde mage almadığı görülmemiştir diye bişey yok tabii...mage in avantajlı olduğunu yazdım ama...hemen 500 tane shadow priesti savunan arkadaş cevap yazar arkadan.. benim shadow priestim ve ice mage imde var...shadow priest BENİM KANIMCA....daha zevkli oynanabılırlik sunuyor..ancak herkesin farklı karakterlerden aldığı zevk farklıdır...ancak ice mage VS shadow priest combata girerse ice mage muhtemelen alır... şunuda ekleyeyim...yazdığım posta muhalefet gelebılır hemen..ondan dolayı detaylı yazıorum..oyunculuk önemli...fakat milimetrik bi şekilde 2 oyuncununda süper oynadığını kabul edersek..ice mage üstün gelir.
yukarıda da yazdım 2 tane gnome mage i aldım 40 ken, gerçi çok az health le kurtardım ama bu işin coldown larla alakası yok söyliim;
karşındaki istersen süper süper ice mage oldun lvl70 iki profosyonel oyuncu karşılaşırsa shadow pri her halukarda alır, hiç olmadı kendine barier atıp heal atar...
böyle böyle gider
Nagrand dayım. 66 lvl im shadow pri de 66. Açtım Pom+Arcane Power+ Zandalar trinket salladım bi pyro arkasından silence ve fireball adamda tek fireblast lık life kaldı. Ben bıraktık adama sorry çektim. Öldürmek istemiodum ama arkadaş ısrar etmişti fakat bizim akıllı shadow pri beni öldürdü. Bende geldim cesedimi aldım ve yine ilk hamleyi tekrarladım POM+AP+ZT+PYRO 4.7k ggthnxbye.. Hmm demek ki neymiş HER ZMN SHADOW PRI ALMAZMIŞ!
4.7k yı yedin kendine barier at çık shadow formdan heal at. Ya ne yaparsan yap. Ama unutma bunlar hep laftadır. Karsındaki adam senin barrierini senin heal ini seyretmez.
Bu kadar kolay olsaydı;
Shadow pri yi karşıma alırım. Fireball atarım. Fireball atarım. Fireball atarım. Fireball atarım. Fireball atarım. Fireball atarım. Eh bi ara ölmüştür.
shadow priest itemli itemsiz her karakteri lvlinde alabilecek bir kapasiteye sahip. ama mageye ters gelen classlar var. ama magenin de zevki farkli priestinda.. firemage de hemen hemen bütün classlari alabilir.
Shadow priest iken teketek kapışmalarda dotları koyup 2-3 kere mind blast atınca bir çok class ı alabiliyordum. Birde improved shield mevcutdu. Hatta totem dışına cıkartarak fear ile 1-2 shaman bile aldım ama herzaman olmaz, shaman bi caster icin cok gucludur. Ayrıca shadow priestta heal basmak zaten o anki dueli/combatı maffeder. Diğer yandan mage cok zevkli bir karakter. Frost olsun fire olsun çok keyif alıyor insan. Ama kendi healingini yapamayan karakterleri sevmedigim için oynamak istemedim. Solo da insanın içi bayıyor ölmekten.
quote:
Orjinalden alıntı: De1cide
Nagrand dayım. 66 lvl im shadow pri de 66. Açtım Pom+Arcane Power+ Zandalar trinket salladım bi pyro arkasından silence ve fireball adamda tek fireblast lık life kaldı. Ben bıraktık adama sorry çektim. Öldürmek istemiodum ama arkadaş ısrar etmişti fakat bizim akıllı shadow pri beni öldürdü. Bende geldim cesedimi aldım ve yine ilk hamleyi tekrarladım POM+AP+ZT+PYRO 4.7k ggthnxbye.. Hmm demek ki neymiş HER ZMN SHADOW PRI ALMAZMIŞ!
4.7k yı yedin kendine barier at çık shadow formdan heal at. Ya ne yaparsan yap. Ama unutma bunlar hep laftadır. Karsındaki adam senin barrierini senin heal ini seyretmez.
Bu kadar kolay olsaydı;
Shadow pri yi karşıma alırım. Fireball atarım. Fireball atarım. Fireball atarım. Fireball atarım. Fireball atarım. Fireball atarım. Eh bi ara ölmüştür.
şimdi soru şu olacak...
1. ya critlemeseydi? 2. ya cooldownda olsaydı 2 yada lvl70 9k hpsi olsaydı.
bi mage olarak sunu soleyebilirim..shadow priyi almak zordur ama imkansız degildir..hatta magelerin en cok zorlandigi classtır shadow priler..
gerekli yorumlar yapılmıs zaten benim soylemek istediğim ilerde shadow falan kalmaz holy kalır ama frost ya da fire mage birisi her zaman vardır ve mage oynaması zevklidir ...westfallda mobları kesemeyip level atlayamamıstım orası ayrı tabi ama undeadde oyle sorun olacagını sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: corruptedmagi
quote:
Orjinalden alıntı: De1cide
Bu kadar kolay olsaydı;
şimdi soru şu olacak...
1. ya critlemeseydi? 2. ya cooldownda olsaydı 2 yada lvl70 9k hpsi olsaydı.
''Hmm demek ki neymiş HER ZMN SHADOW PRI ALMAZMIŞ!''
Yazımdan alıntıdır. Ben her zmn shadow pri alır diyen arkadaş a söylemişim. Ama yazımda her zmn mage alır dememişim degil mi?
1. Zorlanırdım 2. Zorlanırdım 3. Zorlanırdım
Bunlarda cwplarımdır.
valla ben 30 druid oldum 28 priest i kesemiyorum olmuyorumda ya kesmesi cok uzun suruo barier atio ya bide heal basiyor o bakımdan sonucta manasi bitince kalıo bon bon bakıo ama mana bitinceye kadar kapısıyoruz yanı adam kolay kolay olmuo ama olduremioda^^
Lvl 70 Shadow priestim var arkadaşlar hp 9k mana 9k spell up +450 shadow priestin tabiki artıları var yalnız bu oyun itema classa bakmaz tamamen oynayan adamın yeteneklerine reflexlerine bakar olay sumu ateşmi toprakmı havamı mantığına gelmiş iyi oynayan class dahada önemlisi karşısındaki adamın ne yapcağını önceden bilen bilgisi olan adam istedigini yapar Burninginiz bol olsun
shadow priestla hiç bi zaman magin gördüğü critleri göremessin pve veya pvp yapmak istediğinde talent deiştirmen gerekir ayrıyeten pve ve pvp aynı anda olmadığı zaman oyundan sıkılırsın o yüzden mage aç derim. Magenin o kadar çok instant casti varki çok değişik kombolar yapabilirsin buda oyuna zevk verir shadow priest birazdaha easymodedur atıyorum bi warrirola kapışırken ondan kaçmak zorunda değilsin bırak takılsın :D kim alır mevzusuna gelince itemlerin eşit şartlarda olduğunu düşünürsen tamamen oyunculuğa bakar kim kimi önce kitlerse, kendimden örnek veriyim mesela mage sheeple başlıcaktır çoğu zaman sheepi yemeden önce shieldımı atarım sheep olduktan sonra mage yukarda arkadaşın biri listelemiş :) allah ne verdiyse açıcaktır trinket pom combustion flan filan fire ball castini gördüüm anda trinketle polyi açar silenceı basarım dotları yerleştirdikten silence bittikten sonra bide fear = ölü mage. magele kapışmada zamanlama çok önemli aynı şekilde sen mind blast cast ederken counterspell yersen 12 saniye kilitsin yapabileceğin en iyi şey shadow formdan çıkıp kendine heal atmaktır ama karşıdaki mage sağlamsa dayanamassın
Donanımhaberdeki kadar geyiğin döndüğü bir başka wow forumu olması sahiden imkansız yok shadowmu warlockmu magemi iyi... yok efendim warrior açıp daha çok damagemi yapsaymış yoksa pala olup daha az dmg + heal + balon adammı olsaymış yeter ya insan merak edip okuyo bir bakıyosun bok gibi zaman harcamışız boş boş okuyarak
Artık böyle konulara
quote:
Orjinalden alıntı: kirpi
warlock bahsettiğin 2 classıda lvl 60 da... sallayarak alır...hatta...dalga geçerek
doğru
YA kafam karıştı bende WoW oynamaya başladım forumları geziyorum oyun hakkında bilgilker almak için ama bende bir mage açtım bana biraz yalnız kaldım gibi geldi tek başına da q lar zor oluyor yapamıyorum ne bilim 37 oldu lvl ide devam mı etsem yoksa baştan karakter mi açsam ama ne açıçam herkez kendinçe birşeyler söylüyor kafamız karışıyor :D
quote:
Orjinalden alıntı: moffaka
Donanımhaberdeki kadar geyiğin döndüğü bir başka wow forumu olması sahiden imkansız yok shadowmu warlockmu magemi iyi... yok efendim warrior açıp daha çok damagemi yapsaymış yoksa pala olup daha az dmg + heal + balon adammı olsaymış yeter ya insan merak edip okuyo bir bakıyosun bok gibi zaman harcamışız boş boş okuyarak
Artık böyle konulara
bırak anlamıyolar basmıyo kafa saçma sapan topicler....hiç girme bu siteye...git wow orjinal forumlarına cok ii ingilizce gerekmio anlıosun orda takıl...adamlar sayfalarca boss anlatmıs pve anlatmıs burda adamlar shadowpriest ile mage kıyaslıo yakında paladin ile warlock kıyaslarlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme