bu iki class tan hangisi daha iyidir? artıları ve eksileri ile anlatabilirmisiniz?
Priesttir kardeşim mage çok dayanıksız priest de öyle ama en azından heal basabiliyor bi de güçlü saldırıları var ayrıca guildde en çok aranan adam oluyo priestin tek eksisi var o da sadece cloth armor giymesidir bence ikisi arasında kaldıysan priest aç ama bana sorarsan Druid veya Rogue
Warlock
mage
şimdi bu soruya en iyi cevap hayır limon daha sarıdır olmalı
bence de priest...shadow priest hep aklımda..kasacam bigün
ben shadow priestim ve bugünkü bir olayı anlatayım.3 tane ally geldi saldırdı ben lvl 42 yim.Biri lvl40 warrior biri lvl42 warrior diğeride lvl 47 mage.Üçünün arasına daldım ve mage i alıp yattım.Shadow priestler inanılmaz güçlü shaman dışında her classı alır.Hatta daha öncede ben moba dalarken arkadan lvl 45 mage daldı ben o zaman 40tım.Bi iki wurdu sonra arkamı döndüm healladım shadowforma geçtim adamı mefta ettim üstelik o gün bayaı lagda wardı
Shadow olmak zevklidir. Ama bi Fire mage gibi 4k critleri asla göremezsin . Ne bilim zor bi seçim. Bir yanda AOE nin kralı diğer yanda PVP nin en iyi classlarından biri. Bu arada belirtmeden geçemiyecem Shadow priestin en cok zorlandıgı class Holy priest
mageeee forevermage :D tek geçerim
arkadaslar sız nasılda magelerı elma armut gorup shadow prıest yer dıyosunuz ya...sasırmamak mumkun degıl... konustugunuz mage dıkkatınızı cekerım 2 3 4 k lardan bahsedıyosunuz...shadow prıest heal basmasına basar ama mageden guzel bı krıtık yerse yanlara basar gıbı gelıyo... ha hakkını yemem ıyıdır...warlock shadow prıest kapısmasındada gene esıt gıbıler .... ya su kesın kez bellıkı bu ıs oyuncuya bakıyo....
level 60 warlockum var memnunum ama magelerın dmg lerı gordukten sora kasmaya basladım bıtane gnome mage... suan level 33 deyım ve warlockdan cok daha keyıf aldıgımı soleyebılırım...fear cak..curse cak...bolt cak.. yok petle saldırt falan bı yere kadar sora bayabılıyo...ama bıt kadar gnome level 60 da cok tehlıkelı olcak cok daha zevklı olcagını dusunuyorum... neyse konuyu dagıtmadan en ıyısı mage bana gore 33 level bır gnome olarak soluyorum kı undead level 60 warlockum var...genede mage kardesım..ne prıest ne mage...herkez aoe sı kadar konussun mage>warlock>priest (not:oyuncuya gore bu sıra ole bı degısırkı.....) ... sımdı yazdıkca aklıma gelıyo pvp dekı hallerım...prıest kotu dıyemem absorb cakıp manamı cekıp sora saldıraya gecebılıyo warlockla cok zorlandım potıonlar yetıstı kımı zaman...bı mage 3 3.5 k lık canı ıle gelıp 2 vurusda benı yedıgı olmustur...hanı magede sole bı olay var hızlı gıder manası bol nekadar dayanırsan okadar ıyı onun manasını beklemeye kalkarsan zaten hıc bekleme ol orda...e bı warlock kı warlock yutmus bırı olarak hem health hem mana ıyı scubusuda ıyı kullandıktan sora guzelde crıtıcle herkezı yıyebılırsın..yanı adam cakaldır prıesttır absorb cakar mala donersın sora senı alır goturur baska dıyarlara... adam magedır guzel yavaslatır senı doldur bosalt ıle mafeder.. adam warlocktur curselerı bılmez malak gıbı bolt atar...tam terslerıde mumkun...sonuc OYUNCUYA BAGLI...ama teknık acıdan sole solım hızlı level alıp hıc bırzaman bosda beklememek ıstıosan ve sureklı aranan bırı olmak ıstersen prıest ol...ha gene aranırsın (ınstanceler ıcın) ama prıest kadar degıldır ve kaptınmı yakıp yıkmak ıstıosan mage...
mage sec mage ben sozu level 60 mage ı olanlara bırakmak ıstıyorum gormedıgım ozellıkler var benım en cok hosuma gıdenlerden bırısı blınk...warıror bole uzerıne kosa kosa gelırken mala dondurme olayı...warlock mu dıye sorsaydın sayar dururdum...benım fıkırlerım bunlar genel olarak oyuncuya baglıdır fıkrını savunuyorum..
Ya mage nedir ... Mage bence En Zevkli Classlardan dır .. İnstant Bi Arcane mind lı Critical Pyroblast ın yerini hiçbişe tutamaz ... damage kardeşim ötesi yok ... ama 1 v 1 diyosan fire ... 1 v çok diyosan Frost ... çünkü Frost ta ölmek bilmezsin ... en az 50 saniye İnvul gezebilirsin şu son talentlerle ... 3 tane shield var ...
quote:
Orjinalden alıntı: theprometheus
Shadow olmak zevklidir. Ama bi Fire mage gibi 4k critleri asla göremezsin . Ne bilim zor bi seçim. Bir yanda AOE nin kralı diğer yanda PVP nin en iyi classlarından biri. Bu arada belirtmeden geçemiyecem Shadow priestin en cok zorlandıgı class Holy priest
warlock bahsettiğin 2 classıda lvl 60 da... sallayarak alır...hatta...dalga geçerek
PvP için kesinlikle shadow priest.. Ayrntıları anlatmıcam önceden bi arkadaş bayaa anlatmıştı zaten sayfalarca aratın
eğlenerek adam keseceğim diyorsan mage aç derim hoplar zıplar aoe yaparsın vs..
shadow priest pvp de çok iyidir ama undead açarsan daha iyi
Benim seçimlerim ^^ :
1. Her clasın kendine göre zevki var, magenin olayı masif damage ve aoe. Bir holy priyi arkasına almış bir mage nasıl "coşar bi clas" olur, çok korkunç eğlenceli, su derdi yok, yiyecek derdi yok, mana pool kocaman, ayrıca mananı da direkt abilityle doldurabiliyosun combattayken bile, portal var, mükemmel farmcı ve her türlü instancede zevklidir, ayrıca çok item bağılısı olmamasına rağmen, düzgün de giyinirse bi seviyeden sonra ölesine damagelere ulaşıyorki, combatlar çok kısa sürüyor. Ama her class gibi oynamanın incelikleri var, aoe si ayrı, kite si ayrı, decursesi ayrı, raiddeysen yüzlerce su basması, insanların olaşımından sorumlu olunması da var, ama 5-6 magenin aoe cümbüşü de görülmeye değerdir. Gnome asla oynamam ama, gerçekten bit gibi bi classdan 5k dahi yiyebiliyor, cesedine koşarken dahi ne olduğunu anlayamıyorsun. 2. Bunun ardından da stun lock da uzman ve clasının hakkını veren bir rogue olmanın çekiciliği var... İyi bir rogue yi göremediysne olay o noktada bitmiştir. Bence ayrıcalıklıdır rogue de. Rogue yi iyi oynamak kastırır, ama iyi bir roguenin zevki de "ki meelenin tavana vurmuş halidir" çok ayrıdır. Şimdi yeni set ve silahlar da varki, ilerinin rogue silahları ile rogue, kelimenin tam anlamıyla dayanılmaz olacak, (75 dps dagger le mesela 4500k crit ambush). 3. Holy priestim, priesti severim, severek oynarım, ama bi yerden sonra çok sorumlu bi class ins pve de. pvp yi, pve ye göre ikinci planda görenler için priest oynamak safi sorumluluktur. Ama yok ben pvp yapıcam yada tek tekılıcam diyorsan, cloth giyer ama shadow pri dayanıklıdır, combatları uzun sürer ama alır bi şekilde, damagesi iyidir, heali de iyidir, buffları da iyidir...
Akebinde diğer clasları kendi eğlence anlayışıma göre sıralarsam; 4. Druid (çeşitlilik güzeldir) 5. Hunter, Lock (bu sırayı paylaştıramadım) 6. Shaman (uzman işi) 7. Warrior (main, yada sıralamadaki tanklardan biri ise onun da hayatı değişir pve de :) 8. Paladin (dayanıklılığın, buffların, armorun, korumanın, decursenin aşmış hali, ally e pve de yardım etmesi için özellikle güçlendirilmiş yaratık)
quote:
Orjinalden alıntı: Dli
eğlenerek adam keseceğim diyorsan mage aç derim hoplar zıplar aoe yaparsın vs..
shadow priest pvp de çok iyidir ama undead açarsan daha iyi
abi senin öyle warlock un nasıl bişeydir yawww harika yaww hasta kaldım 5K health daha nolcak warrior kadar neredeyse yaww süpersin mage de güzel tabi daha cok mage severim ama sende ki warlocugu daha cok sevdim böyle devam et
Arkadaşlar warlock heal basabiliyor mu?Birde priestte ve mage de olduğu gibi güç kalkanı var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Gece Yarısı
Arkadaşlar warlock heal basabiliyor mu?Birde priestte ve mage de olduğu gibi güç kalkanı var mı?