Şimdi Ara

MSI GE60-70 DONANIMSAL VE YAZILIMSAL SORUNLAR (ANA KONU) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.280
Cevap
47
Favori
165.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dragonxxxx

şahin alırdın o parayla

:D kesinlikle hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard to eat

2gün önce dragon editon aldım 5200 tl sanalpazar 12 taksit.

1-2 oyun denedim

bf 3 ultra ayarlarda 30 ila 40 fps

Lol very high 70 130 fps

WoW ultra 45 ila 75 fps

ürün güzel ses kalitesi muazzam.

içinden çıkan mouse kulaklık çok iyi ve klavye sanki ayrı bir klavye havası veriyor

Alıntıları Göster
    Kiskandim
    Saka bir yana, guzel bir inceleme yapmaniz + hakkini vermeniz dilegi ile iyi gunlerde kullanmanizi dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://forum.donanimhaber.com/m_76102761/tm.htm

arkadaşlar lütfen bakın msi ge60 la alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arexer

Arkadaşlar bir sorum olacak; steelseries klavyenin özelliği olan 10 tuşu aynı anda algılayan özellik, yalan mı acaba? Fifa oynarken 3 tuşu aynı anda basamıyorum. Atıyorum futbolcuyu çapraza götürürken şut tuşu işlemiyor. 2 tuşa basarken şut tuşu işlemiyor. Ben ne anladım bu işten o zaman? :) Ya da bunu düzeltmenin, ayarlamanın bir yolu yok mudur? Bu arada GE60 0ND-453TR modeli Vatan'da 2.300 TL'ye düşmüş, haberiniz olsun.

En nefret ettiğim şeylerden biri bende fifa 13 oynarım ve şu an oynadığım klavye gaming klavye olmadığından sağ çarprazlardan ne ara pas ne plase atabiliyorum ve en sinir olduğum olaylardan biri. Bu laptop'u alırkende steelseries gaming olduğunu görüp 3 tuş sorunu çıkarmaz diye tahmin ediyordum fakat çıkarıyormuş sanırım çözdünüzmü ?

• DeathProof kullanıcısına yanıt
    gaming yazmıyoki steel serisi dedii mevzu sadece oyunlarda kullanılan tuşları büyük yapmışlar o kadar
  • quote:

gaming yazmıyoki steel serisi dedii mevzu sadece oyunlarda kullanılan tuşları büyük yapmışlar o kadar

Tamamda yazması zaten gerekmez steelseries gaming markasıdır mouse , klavye olsun ve ürettiği klavyelerin hepsi gamingdir. Bunuda steelseries ürettiğine göre öyle yapmıştır diye tahmin ediyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathProof

quote:

Tamamda yazması zaten gerekmez steelseries gaming markasıdır mouse , klavye olsun ve ürettiği klavyelerin hepsi gamingdir. Bunuda steelseries ürettiğine göre öyle yapmıştır diye tahmin ediyordum.

Alıntıları Göster
    öncelikle herkeze iyi akşamlar arkadaşlar ; ben bir msı ge60 kullanıcısıyım
    pc de win 7 ultimate 64 bit kullanıyorum .
    problemim pc normal olarak açılıyor bios problemi olduğunu düşünmüyorum .
    kullanırken örn : tivibu izlerken siyah ekran gelince Mouse oynatıp izlemeye devam ediyorum fakat 7-8 bip sesi alıyorum .
    bu problemi yaşan yahut fikir verebilecek bir arkadaşımız ,kullanıcımız varmı ?
    herhangi bir hata raporu, donma ,kitlenme yaşamıyorum kullanımı etkilemiyor (kulak ve mental eziyet dışında)
    bios e16gaıms ver1.0f

• quote:

Orijinalden alıntı: energy85

öncelikle herkeze iyi akşamlar arkadaşlar ; ben bir msı ge60 kullanıcısıyım
    pc de win 7 ultimate 64 bit kullanıyorum .
    problemim pc normal olarak açılıyor bios problemi olduğunu düşünmüyorum .
    kullanırken örn : tivibu izlerken siyah ekran gelince Mouse oynatıp izlemeye devam ediyorum fakat 7-8 bip sesi alıyorum .
    bu problemi yaşan yahut fikir verebilecek bir arkadaşımız ,kullanıcımız varmı ?
    herhangi bir hata raporu, donma ,kitlenme yaşamıyorum kullanımı etkilemiyor (kulak ve mental eziyet dışında)
    bios e16gaıms ver1.0f

Alıntıları Göster
     MSI GE60-70 DONANIMSAL VE YAZILIMSAL SORUNLAR (ANA KONU)

Eskiden counter ı nvidia ile oynardım ama şimdi hd4000 ile çalıştırıyor. Resimdeki yerde de ekrankartı seçme yeri pasif, tıklanmıyor. Ne yapmalıyım

Sürücüler güncel. ge60 gtx660m i5

• nvida denetim masasından seç
  • quote:

nvida denetim masasından seç

zaten oradan bahsediyorum. Resmin en üstüne bakarsanız fark edersiniz.
  • sürücü güncelle 320 çıktı belki onadnadır
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak; steelseries klavyenin özelliği olan 10 tuşu aynı anda algılayan özellik, yalan mı acaba? Fifa oynarken 3 tuşu aynı anda basamıyorum. Atıyorum futbolcuyu çapraza götürürken şut tuşu işlemiyor. 2 tuşa basarken şut tuşu işlemiyor. Ben ne anladım bu işten o zaman? :) Ya da bunu düzeltmenin, ayarlamanın bir yolu yok mudur? Bu arada GE60 0ND-453TR modeli Vatan'da 2.300 TL'ye düşmüş, haberiniz olsun.

En nefret ettiğim şeylerden biri bende fifa 13 oynarım ve şu an oynadığım klavye gaming klavye olmadığından sağ çarprazlardan ne ara pas ne plase atabiliyorum ve en sinir olduğum olaylardan biri. Bu laptop'u alırkende steelseries gaming olduğunu görüp 3 tuş sorunu çıkarmaz diye tahmin ediyordum fakat çıkarıyormuş sanırım çözdünüzmü ?

Evet arkadaşlar bu konu benim için de çok önemli. Bu sorunu başka yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cakabo1905

quote:

quote:

Evet arkadaşlar bu konu benim için de çok önemli. Bu sorunu başka yaşayan var mı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar msige60-453 kullıcısıyım hatırlarsınız belki herneyse kafayı yedi donuyor siteleri tam yüklemiyor falan bende recovery yapmaya karar verdim recovery yapınca D sürücüsündeki dosyalarım silinirmi?

• cra2yman C kullanıcısına yanıt
    vatandanmı aldın ?
  • quote:

vatandanmı aldın ?

evet kardeş yazmıştım burda baya unutmuşun vatandan aldım
  • cra2yman C kullanıcısına yanıt
    vatan mağduru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bárış

quote:

quote:

Ürünün alt tarafında 10 tuşa birden basılabilir diyiyor. Fakat arkadaşta takılıyormuş yokmu açıklayacak olan şunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cra2yman

arkadaşlar msige60-453 kullıcısıyım hatırlarsınız belki herneyse kafayı yedi donuyor siteleri tam yüklemiyor falan bende recovery yapmaya karar verdim recovery yapınca D sürücüsündeki dosyalarım silinirmi?

Arkadaşlar bilgisi olan yokmu hiç????????????
  • quote:

quote:

Ben de lenovo var
    Sadece c yi yapiyor
    Ama d yi yedekleyip isini saglama alabilirsin
    Bir harddiske filan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

quote:

Ben de lenovo var
    Sadece c yi yapiyor
    Ama d yi yedekleyip isini saglama alabilirsin
    Bir harddiske filan

çok sağol elano yine imdada yetiştin ama bu makinada mutlaka biri yapmıştır denemiştir o kadar kullanıcı var o yüzdeb buraya sordum yedek alma şansım yok maalesef çünkü harici harddiskim yok

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.