Şimdi Ara

MSI 7850 1 GB OC DDR5 256 BIT - ALDIM GOZLENIMLERIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Bugun MSI 7850 OC Versıonunu aldım

Gayet Basarılı performansı Islemcımle darbogaz olmasından korkuyordum ama suan ıcın sorun yok

Ekranda Dalgalanma sorunu en buyuk korkumdu oda :D suan ıcın yok
    Ekran kartı cok sessız calısıyor

Q8200 3.1 Ghz OC ıle kullanıyorum 40C-50C Arasında Sıcaklık devamlı Ayrıca Yenı sogutucu olarakta Thermaltaje Contac21 Aldım 4 bakır boru buyuk yan stok fanlı gayet ıyı ıs yapıyor

Daha Farklı testler yapmak ıstıyorum 3dmark ındırdım fakat test sırasında hata verıyor TEST ıcın program onerısı olan arkadaslar varmı ?

Ufak bır Stres Test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTSBayisi -- 10 Şubat 2013; 23:28:40 >

• Hayırlı uğurlu olsun, on numara olmuş.Test olarak cinebench indirip opengl testi yapabilirsiniz, ya da furmark testi yapabilirsiniz maksimum sıcaklığı da görürsünüz.İşlemci test için intelburntest maximumda çalıştırın, çok fena kasar.Ya da işlemcinin gücünü görmek için oc'lu ve oc'suz halde superpi 1mb testi yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40-50 derece arası dediğin işlemci sıcaklığımı kartın sıcaklığımı.

kart değilse eğer kartın boşta ki sıcaklığını ve stres altında ki sıcaklığını söylermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

40-50 derece arası dediğin işlemci sıcaklığımı kartın sıcaklığımı.

kart değilse eğer kartın boşta ki sıcaklığını ve stres altında ki sıcaklığını söylermisin

ıslemcı sıcaklıgı 40-50 arası

Kartınkını test edıp solucem
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

Hayırlı uğurlu olsun, on numara olmuş.Test olarak cinebench indirip opengl testi yapabilirsiniz, ya da furmark testi yapabilirsiniz maksimum sıcaklığı da görürsünüz.İşlemci test için intelburntest maximumda çalıştırın, çok fena kasar.Ya da işlemcinin gücünü görmek için oc'lu ve oc'suz halde superpi 1mb testi yapabilirsiniz.

konuya bıtane resım ekledım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.