Şimdi Ara

Pioneer VSX-520 Kullananlar Topluluğu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
22
Favori
57.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başlangıç için yeterli bir AVR değil midir?
    çünkü tam aradığım gibi birşey!
    hem slim hem de 2+1 i direk AVR civarında kaybetişler...
    arkasının fotoğrafını bulamadım bir türlü yoksa önden tamam:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgr58 -- 16 Mayıs 2014; 4:19:32 >
  • zgr58 Z kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam ilginç bir cihaz bana göre onun yerine alınacak daha iyi cihazlar var eğer slim bakıyorsan marantz 1504 1604 e bakabilirsin
  • Arkadaslar Wharfedale Vardus VR 100 hoparlorlerim satiliktir.
    Cift fiyati 300 liradir pazarlik vardir. Ikisi de kutulu sifir ayarinda.
  • selam arkadaşlar

temiz pio 520 arayanlar var ise elimde S-SP24 ve S-21W ile birlikte satılıktır. Hepsi kutuludur ve sadece elden teslim edilecektir.

ilgilenen olursa pm atınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-hi-fi-ses-sistemleri-pioneer-vsx-520-k-amfi-plus-pioneer-5.1-hoparlor-seti-htp-150-167291464/detay/
  • Merhaba.Upgrade sebebiyle elimdeki 1 senelik VSX-520 satılıktır.İlgilenenler pm den ulaşabilir.
  • Satılık vsx 520 var arkadaşlar. İlgilenenler pm atabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle başlığa katkıda bulunan bütün arkadaşların eline, emeğine sağlık, baştan sona okudum ve sayenizde hiç bilmediğim konularda iyi-kötü bilgi sahibi oldum.

benim sorum, pikap almayı düşünüyorum fakat vsx520'de phono girişi olmadığını söylemişsiniz. pikapı amfiye bağlayarak ses sistemiyle beraber kullanmak istiyorum, bu mümkün müdür? mümkünse, nasıl bir yol izlemem lazım?

ayrıca pikap konusunda tavsiyeleriniz olursa da çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: reaper5

Öncelikle başlığa katkıda bulunan bütün arkadaşların eline, emeğine sağlık, baştan sona okudum ve sayenizde hiç bilmediğim konularda iyi-kötü bilgi sahibi oldum.

benim sorum, pikap almayı düşünüyorum fakat vsx520'de phono girişi olmadığını söylemişsiniz. pikapı amfiye bağlayarak ses sistemiyle beraber kullanmak istiyorum, bu mümkün müdür? mümkünse, nasıl bir yol izlemem lazım?

ayrıca pikap konusunda tavsiyeleriniz olursa da çok memnun olurum.

Phono girişi yoksa anfiniz de Yada avr niz de Pikap pre amp alicaksiniz ustat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reaper5 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam eğer alacağınız pikapın içinde dahili phono katı var ise vsx 520 ye direk bağlayabilirsiniz ama yok ise piyasada 80 liradan başlıyor ve daha yüksek fiyatlara kadar satılıyor kısaca alacağınız pikapa göre secim yapmak gerekir pikap konusunda ise ağırlık ayarı olan birde s kol olursa iyi olur

• hızlı geri dönüşleriniz için teşekkürler, sanırım mantığını anladım.

Audio-Technica AT-LP120 için ne dersiniz peki? anladığım kadarıyla dahili phono katı da var. usb'yle bilgisayara bağlanması şu an hiç öyle bir beklentim olmasa da ilersi için bir avantaj oluşturabilir gibi (mp3 veya muzik cd.si olarak kaydetmek gibi)

• arkadaşlar temiz vsx 322 veya 520 arıyorum satmak isteyen varsa bildirirse memnun olurum.
  • reaper5 R kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam at-lp-120 yi alıp direk vsx-520 ye bağlayabilirsin phono amfiye ihtiyaç duymuyor
  • pioneer vsx 520 k avr satılıktır ilgilenenlere duyurulur dükkanımdan göz atabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

pioneer vsx 520 k avr satılıktır ilgilenenlere duyurulur dükkanımdan göz atabilirsiniz

yav hemso satilik ama o fiyata ben alamam avr yi.kliksa ve teknosa sifir vsx 323 u 750 tl ye veriyor puanla 650 ye geliyor belki daha da duser cekle felan.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

pioneer vsx 520 k avr satılıktır ilgilenenlere duyurulur dükkanımdan göz atabilirsiniz

yav hemso satilik ama o fiyata ben alamam avr yi.kliksa ve teknosa sifir vsx 323 u 750 tl ye veriyor puanla 650 ye geliyor belki daha da duser cekle felan.

:) hemşerim 500 tlyede satan var demiştin ondan alıver ozaman :) daha iyi olur bu avr 323 ile 423 arasında benim bildiğim fiyat uygun ki yine teknosada 799tl sıfırı. puan falan derken ucuza geliyorsa hiç durma derim. illa satılsın derkende malı öldürmenin gömmenin bir anlamı yok. Almak istiyorsan gerekli güzellikleride yaptım sana sen öldürmeye çalışıyorsun.

• quote:

quote:

quote:

:) hemşerim 500 tlyede satan var demiştin ondan alıver ozaman :) daha iyi olur bu avr 323 ile 423 arasında benim bildiğim fiyat uygun ki yine teknosada 799tl sıfırı. puan falan derken ucuza geliyorsa hiç durma derim. illa satılsın derkende malı öldürmenin gömmenin bir anlamı yok. Almak istiyorsan gerekli güzellikleride yaptım sana sen öldürmeye çalışıyorsun.

yav hocam yanlış anlama lütfen hemşo:).
    hoparlörlerle birlikte alındığında senin sistem uygun evet amahttp://www.kliksa.com/urun/pioneer-vsx-323-k-amphireceiver/902049632 bu da var evet aynısı teknosa da var ama teşhir.malı öldürdmeye çalıştığım felan yok öyle anladıysan da özür

• quote:

quote:

quote:

quote:

yav hocam yanlış anlama lütfen hemşo:).
    hoparlörlerle birlikte alındığında senin sistem uygun evet amahttp://www.kliksa.com/urun/pioneer-vsx-323-k-amphireceiver/902049632 bu da var evet aynısı teknosa da var ama teşhir.malı öldürdmeye çalıştığım felan yok öyle anladıysan da özür

520 ile 323 ün farkı nedir hocam?

• Iyi günler pioneer vsx322 reciver aldım kaldira bilicegi gibi yüksek baş sesleri veren subwoofer tavsiyesinde buluna
    Bilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bengkberk

Iyi günler pioneer vsx322 reciver aldım kaldira bilicegi gibi yüksek baş sesleri veren subwoofer tavsiyesinde buluna
    Bilirmisiniz.

Aktif hangi sub ne alırsan al. Dahili sub amfisi oldugu için sorun yok avr nizde ki pre out tan çıkış alacaksınız zaten sub yazan maddi bütçen dahilin de alabileceğin en ust seviye her hangi bir sub alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 5 Ağustos 2014; 9:13:56 >
  • Teşekkür ederim ayrı anfisi olduğunu bilmiyodum.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.