Bildirim
UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (128. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
@GiveitFive
Kartonsu görünümü gidermek için ışıklandırmalarla oynamışlar DoF ve motion blur eklenince bulanık durmuş, videoda youtube'dan alıntı. Oyun çıkmadan tartışmak saçma.
Özellikle saç ve yüz kısımlarındaki geliştirmeler hoşuma gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turist55 -- 23 Aralık 2015; 5:55:30 >
-
Yeni çıkış tarihi 26 Nisan 2016 -
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
Yeni çıkış tarihi 26 Nisan 2016
İleri almaları çok iyi,üzülmeyin yani.O 1 ayda neleri düzeltirler tahmin bile edemessiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold.Finch -- 23 Aralık 2015; 17:25:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Turist55
@GiveitFive
Kartonsu görünümü gidermek için ışıklandırmalarla oynamışlar DoF ve motion blur eklenince bulanık durmuş, videoda youtube'dan alıntı. Oyun çıkmadan tartışmak saçma.
Özellikle saç ve yüz kısımlarındaki geliştirmeler hoşuma gitti.
Ten rengini gerçeğe daha yakın yapmışlar.İyi olmuş, 2014'teki zenci gibiydi.Ama o bulanıklık insanı oyundan bezdiriyor.Lakin önemi yok oyunun çıkmasına 4 ay var düzeltirler.
-
youtube o kadar içine ediyorki görüntünün; dikkate almayın görüntüleri.
Bir de çıkış tarihi ertelenmiş aferin onlara... -
26 Nisan'a ertelendi. Geçmiş olsun.
http://blog.us.playstation.com/2015/12/23/uncharted-4-a-thiefs-end-arrives-on-april-26-2016/ -
1 ay ertelenmesine üzülmedim, sevindim. En iyisini yapacaklarına eminim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ertelenmesi daha iyi oldu bence.
Hayırlısı olsun diyelim var demekki yetişmeyecek bazı sorunlar o yüzden erteleme yoluna gittiler. Geç olsun temiz olsun. -
-
Naughty Dog oyunlarında ikinci defa erteleme hiç olmuş muydu? Hayra alamet değil. -
-
Uncharted 4 remastered olarak mı gelecek?
ps5 e cikar bu oyun bu gidisle -
Oyun 26 nisana ertelendi. 24 nisanda düğünüm var. Nasıl şanssızlıkdır. Bende düğünümü ertelesem acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favorimps4 -- 23 Aralık 2015; 21:30:54 >
Üst üste ertelenmesi pek hayra alamet değil, neyse geç olsun güç olmasın bekliyoruz -
Şimdi oyunun ertelenmesi sadece Uncharted'a etki etmeyecek diğer oyunlar da bundan nasibini alacak.
12 Nisan'da Dark Souls 3 ve Ratched and Clank geliyor ve Amazon şaşırmaz onlara göre 26 Nisan'da da Mafia 3 çıkacak.
Mayıs ve sonrası çıkacak oyunlarda da ertelenme kaçınılmaz.
Uncharted çok büyük bir oyun Hunlar'ın göçü gibi dağıtır ortalığı ve oyuncular çeker cezasını...
Deli gibi Uncharted 4 bekliyordum bunun için konsol almıştım ozellikle.4 yıldır eşek yerine koyuyorlar artık sıktılar soğuduk oyundan.
Bir daha böyle basmakalıp mesajlar atmanı istemiyorum. -
Ertelenmesine ben de sevindim. Geç olsun güc olmasın, umarım bi 6 ay daha ertelenir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X