Şimdi Ara

Ramlere neden zam geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• bende tam bi topic açacaktım
    amma artmış fiyatlar
  • Arkaşalar bence ddr2'lerin çıkacak olması ve ddr'ların yavaş yavaş üretimnin azalmasın piyasaya hakim oldu.
  • hakkaten ya ben şubatta 512twinmosu 72$+kdv ye almıştım,şimdi 108+kdv olmuş.
  • 1. çin "üretim maliyetlerinin arttığını" söyleyip fiyatları yukarı çekmesi
    2. ithalatçıların yada üreticilerin fiyatları yukarı çekmesi
    3. türk ithalatçıların doların düşmesinden kaynaklanan kur farkını telafi etmek için fırsat bulmasından.
  • sadece satis politikasi..
  • o ha beah abartı artmış fiyatlarrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiyatlara zam geldi :(
    2 ay önce açıldı
    ABİ BU EURO DOLARA NE OLUYOR !!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üçüde doğru diye biliyorum
  • tam 512 daha almayı planladığım anda olan şeye bak ya. elime şu para 1 hafta önce geçseydi ya !
  • bekleyin dolar yükselişte 30 bin lira arttı art kdv ii para eder walla
  • bence ddr2 kullanan kartlar 2-3 ay icinde cıkacak.amd 64 ve prescott socet 775 ler icin yeni kartlarda ddr2 destekli cıkacak.dolayısıyla baya ucuzlar ozaman
  • ucuzlamaz, cunku ddr2 cikinca ddr daha az uretilecek
  • bekleyin beyler bence de bu kadar pahalı iken ram alınmaz akıl karı değil, yani daha ucuza alamayacagimi bilsem gene almam adama koyuyor [evlol]
  • kodumun *****leri illa son kullanıcı zarar görecek yada kazık yiyecek
    kafayı yememek işten değil
  • olurmu ddr hatta beraberinde rd ler cıkınca helebide kullanımı yaygınlasınca sd de oldugu gibi duser ama sonra aynı su anki durumda karaborsadan satarlar.sd ler cok pahalı simdi.ama ddr lar o duruma dusmesine daha cok var.2 sene
  • Sadece satış politikası.. birde üretim azalınca arz-talep dengesi oynuyor ve malın fiyatı tırmanıyor..

Kullanımı yaygınlaşmış ama standardı artık geride kalmış ürünler fiyatları hemen yukarı fırlıyor..
    Geçenlerde 64+64 iki tane EDO yu 35 dolara sattım..

Şimdi de üretimde/ithalatta gecikme veya yeni donanımları cazip kılmak amacıyla eldeki DDRlar çok pahalıya veriliyor..
  • Ya tam ram alacaktım. Sirasimiydi simdi beaaa...
  • bence olayin DDR2 lerle bi alakasi yok. zira sd ramler le DDr lar zamaninda birlikte ve ayni fiyata satiliyordu. olay üretimin kisilmasi veya arz-talepten(somestr dolayısıyla) ibaret...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.