Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.070.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15671568156915701571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Full Driver Install.... kısmına giriyorsun
    Step 1
    1- Telefonda Ayarlar-Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aktif ediyorsun ve telefonu pcye bağlıyorsun
    2-Launch Device Manager'a giriyorsun ve ordan telefonun driverını kaldırıyorsun(Nexus ya da Android Device yazar)
    3-Telefonu çıkarıyorsun pcden, launch usbdeviewe giriyorsun ordan vendor idi 18d1 ve 04e8 leri kaldırıyorsun
    4-PCyi tekrar başlat diyor ama başlatmasan da oluyor.

Step 2
    1- USB hata ayıklamayı kapatıyorsun
    2- Telefonu pcye bağlıyorsun
    3- Driver kurulduktan sonra MTPnin yanındaki tiki kaldırıyorsun(Ayarlar-Depolama- sağ üstteki üç nokta-usb bilgisayar bağlantısı)
    4- Biraz bekledikten sonra tekrar MTPyi aktifleştiriyorsun
    5-Sonra usb hata ayıklama modunu tekrar aktif ediyorsun

Step 3
    Aşağıdaki driver solitionları teker teker yükle. (yüklenenler yüklensin yüklenmeyenler sorun değil)

Step 4
    Full Driver Test'e tıkla

Bu kadar büyük ihtimalle olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Full Driver Install.... kısmına giriyorsun
    Step 1
    1- Telefonda Ayarlar-Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aktif ediyorsun ve telefonu pcye bağlıyorsun
    2-Launch Device Manager'a giriyorsun ve ordan telefonun driverını kaldırıyorsun(Nexus ya da Android Device yazar)
    3-Telefonu çıkarıyorsun pcden, launch usbdeviewe giriyorsun ordan vendor idi 18d1 ve 04e8 leri kaldırıyorsun

Step 2
    3- Driver kurulduktan sonra MTPnin yanındaki tiki kaldırıyorsun(Ayarlar-Depolama- sağ üstteki üç nokta-usb bilgisayar bağlantısı)

Step 3
    Aşağıdaki driver solitionları teker teker yükle. (yüklenenler yüklensin yüklenmeyenler sorun değil)

Step 4
    Full Driver Test'e tıkla

Bootloader'den dolayı garanti dışı işaretlemişler cihazı.
    Acaba sistemleri ortak mıdır burda camı taktırdıktan sonra kilidi kapatıp başka LG servisine versem yine garanti dışı mı gözükür ?
    Eğer garanti dışı kalırsa camı dışardan taktırayım diyorum , orjinal camdan hassasiyet olarak farkı var mı ? 300 lira değer mi serviste taktırmaya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mavikorku10

2 gece önce güncelleme geldi bende kabul ettim ve dolmadan yattım . Sabah güncelleme yapmamıştı , şimdi nasıl yaparım ben bu güncellemeyi ?
    ya bu recovery modda niye usb bağlantısı yapınca telefnu görmüyor
  • quote:

Full Driver Install.... kısmına giriyorsun
    Step 1

Step 2

Step 3

Step 4
    Full Driver Test'e tıkla

bütün 18d1 olanları mı kaldıracağım ? 18d1 vendor yazan da var 18d1 unkonwn yazanda var. 04e8 hiç yok zaten.

• evet 18d1lerin hepsini.
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    teşekkürler usb görüyor artık.
  • Noldu ya hala ota dan ses yok tam yukluyoduk %90 da geri cektiler hala ses seda yok arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 306 K ve sonrasından güncellemeyi alabilen var mı? Çok sıktılar bu işi.

• 304k bizi unuttunmu google.

• 301k da pek farkli değil.

• Çok matahmış gibi flappy bird koymuşlar telefon hakkında kısmında android sürümüne 4 defa tıkladığınızda lollipop flappy bird geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ReNeCaN

Çok matahmış gibi flappy bird koymuşlar telefon hakkında kısmında android sürümüne 4 defa tıkladığınızda lollipop flappy bird geliyor
    Stoc ROM yükleme isteyen arkadaşlar için..Ayrıca Bootloader kilidini açma ve kapama ile bilgili bilgilerde mevcut.Soran arkadaşlar bakabilir.

http://www.modernbilisim.com/nexus-4-stock-rom-yukleme/

• Arkadaşlar bu android L'de MX player hata vedugor desteklenmeyen sürüm diyor var mi çözümü ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen, hotspot shieldde yüklenmiyor.
  • quote:

aynen, hotspot shieldde yüklenmiyor.
    5.0 da WhatsApp bildirimlerinde sorun yaşayan oldu mu bende bazen ekrana düşmüyor bildirimler programa girince mesaj geldiğini anlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdümgiriz

5.0 da WhatsApp bildirimlerinde sorun yaşayan oldu mu bende bazen ekrana düşmüyor bildirimler programa girince mesaj geldiğini anlıyorum.

Alıntıları Göster
    ya bende yükledeim de ilk basta sordu bu gizzlemek istermisiniz özel içeriği diye geri nasıl acacaz onu herseyde içerik gizlendi diyo
  • Ayarlar menüsünde "pil" / "battery" i tıklayıp çıkan listeden ekran/screen seçerek görüntülenebiliyor.
    Ya da üst bildirim çubuğunu aşağıya kadar çekerek yukarıda çıkan pil yüzdesine tıklayarak da ulaşılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: argural

Ayarlar menüsünde "pil" / "battery" i tıklayıp çıkan listeden ekran/screen seçerek görüntülenebiliyor.
    Ya da üst bildirim çubuğunu aşağıya kadar çekerek yukarıda çıkan pil yüzdesine tıklayarak da ulaşılabilir.
    Vatzapta genel sıkıntı var arkadaşlar,bana henüz güncelleme gelmedi faka aynı problemleri ben de yaşıyorum,toplu bildirim geliyor programa girince
  • acaca kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/ ses ve bildirim , en alt kısımdan yapabilirisiniz

• Teşekkürler hocam.Ota beklemeden hallettim bunlarla lolipopu.
  • 
Sayfa: önceki 15671568156915701571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.