Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.070.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14351436143714381439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelmiyor o Nexus 5' e özel sadece ona standart olarak geliyor. Onun haricinde çoğu launcherde o özellik var novada vs. Zaten bi süre sonra sıkılır launcher kurarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Gelmiyor o Nexus 5' e özel sadece ona standart olarak geliyor. Onun haricinde çoğu launcherde o özellik var novada vs. Zaten bi süre sonra sıkılır launcher kurarsın

Cihaz gerçekten çok mu ısınıyor.. Birde ben 3g kullanmam zaten okul tüm gün bana 2 gün yeter mi şarjı
  • selo133 kullanıcısına yanıt
    2 gün zor ama 1 gün gider. Rootlarsan ve custom kernel kurarsan ısınma sorunu kalmaz ve cihaza daha çok hakim olursun. Dilediğin gibi yönetebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

2 gün zor ama 1 gün gider. Rootlarsan ve custom kernel kurarsan ısınma sorunu kalmaz ve cihaza daha çok hakim olursun. Dilediğin gibi yönetebilirsin.

Hocam birde yarın kargolar açık mı ? açıksa gelicekte
  • selo133 kullanıcısına yanıt
    2G ile yeter ben genelde sadece whatsapp kullandığım için 2G de sıkıntı olmuyor 1 günü çıkarıyor. Isınma konusunda 3G de ısınıyor çok aşırı değil ama cam olduğundan hemen ısındığını hissediyosun telefonun. Arkasının cam olması çok şık görünmesini sağlıyor ama ısıyı çok çabuk hissetmenede neden oluyor. 2G de ısınmıyor ama.

Edit: 3G de her telefon ısınıyor zaten çok sıkıntı yapılacak bir durum değil ama benden sana tavsiye ön arka camı hemen filmlet birde bulabilirsen bumper veya o tarzda bir koruyucu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 18 Mayıs 2014; 13:34:56 >
  • kapaklıkılıf ve ön cam ekran jelatini aldım ama arka cam için bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo133

quote:

Resmi tatil yarın, sanmıyorum açık olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

kamerası çok kötü değil zaten abartılıyor gündüz çekimleri gayet yeterli seviyede aşağı yukarı S3 ile aynı aralarında çok aman aman bi fark yok kamera kısmında. Pili biraz sıkıntı 3G ile kullanınca onun dışında gayet güzel ve şık bi telefon. Hayırlı olsun güle güle kullan

Hocam 4.4.2 ' ye güncelleyince nexus 5 in launcheri geliyo mu ? bu saydam olan.

Gelmiyor sadece eski launcherin mavi olan yerleri beyaz oluyor
    Nexus 5 launcherini play store da var indirebilirsin google now launcher diye

• quote:

quote:

quote:

Kargolar kapali yarin resmi tatil

• quote:

quote:

quote:

Açıkmış hocam sitede yazıyo yurtiçi...

• quote:

quote:

kamerası çok kötü değil zaten abartılıyor gündüz çekimleri gayet yeterli seviyede aşağı yukarı S3 ile aynı aralarında çok aman aman bi fark yok kamera kısmında. Pili biraz sıkıntı 3G ile kullanınca onun dışında gayet güzel ve şık bi telefon. Hayırlı olsun güle güle kullan

Hocam o launcher en baslarda nexus 5 e özel idi adi da GEL idi( google experience launcher) aradan birkac ay geçti google bu launcher un adini google now launcher olarak değiştirip play store a surdu yani herkese açtı... Ve görebildiğim kadarıyla sadece 4.4+ olan nexus ve gpe cihazlar için yuklenebiliyor. Ornegin galaxy s4 te uyumlu değil diyor KitKat olmasına rağmen, onlarda mecbur apk olarak yüklemek gerekiyor..

Şiddetle tavsiyemdir geliştirici seçeneklerinden art i aktif edin keyfinize bakin ;) ekran alıntısı paylastim resimler büyük gözükmesine diye link verdim hocam

http://i.hizliresim.com/27azAL.png
    http://i.hizliresim.com/O2D41z.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkarakas94 -- 18 Mayıs 2014; 23:44:12 >

• quote:

kapaklıkılıf ve ön cam ekran jelatini aldım ama arka cam için bulamadım...

hocam ben arka ekran jelatini ebayda bulmuştum.3 tanesi 1-2 $ gibi bişeydi
  • onurkarakas94 O kullanıcısına yanıt
    hocam Google Asistan Launcher diye bişey buldum ama bu bahsettiğiniz o sanırım adımı değişmiş yine sadece nexus ve Google play sürümlü cihazlarda kullanılabilir falan diyor, şimdi bi denicem bakalım indiriyorum..
  • onurkarakas94 O kullanıcısına yanıt
    hocam launcher'i yükledim gerçekten güzel, yalnız şu geliştirici seçeneklerinden art i aktif edin demişsiniz o nasıl çözemedim launcher'in kendi ayarları üzerinde falanmı yoksa telefonun geliştirici seçenek ayarlarındamı
  • Arkadaşlar Samsungun kulaklığını kullanıyorum ses yükseltme alcaltma fonksiyonu çalışmıyor iphone kulakliginda da çalışmıyordu. Ne yapmam gerekir yok mu bunun bi çaresi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero0o

Arkadaşlar Samsungun kulaklığını kullanıyorum ses yükseltme alcaltma fonksiyonu çalışmıyor iphone kulakliginda da çalışmıyordu. Ne yapmam gerekir yok mu bunun bi çaresi?

O fonksiyonlar kulaklık samsungsa samsungda çalışır applesa appleda

illa da çalışmaz diye bir şey yok bir şekilde portlanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkarakas94

quote:

quote:

Hocam o launcher en baslarda nexus 5 e özel idi adi da GEL idi( google experience launcher) aradan birkac ay geçti google bu launcher un adini google now launcher olarak değiştirip play store a surdu yani herkese açtı... Ve görebildiğim kadarıyla sadece 4.4+ olan nexus ve gpe cihazlar için yuklenebiliyor. Ornegin galaxy s4 te uyumlu değil diyor KitKat olmasına rağmen, onlarda mecbur apk olarak yüklemek gerekiyor..

Şiddetle tavsiyemdir geliştirici seçeneklerinden art i aktif edin keyfinize bakin ;) ekran alıntısı paylastim resimler büyük gözükmesine diye link verdim hocam

http://i.hizliresim.com/27azAL.png
    http://i.hizliresim.com/O2D41z.png

tamamıdr hocam . Bu arada kargoyu subeye göndermişler anlamadım bişi Gibip alıcaz birazdan..

• 920yi anneme verip kendime n4 alacaktım şu arkasının tipsizliği yüzünden vaz geçtim Xiaomi'yi bekliyorum. O arkası nedir yahu

• quote:

kapaklıkılıf ve ön cam ekran jelatini aldım ama arka cam için bulamadım...

Aliexpresste 15 tane koruyucu 5 dolar

• quote:

Orijinalden alıntı: hatukoy

hocam launcher'i yükledim gerçekten güzel, yalnız şu geliştirici seçeneklerinden art i aktif edin demişsiniz o nasıl çözemedim launcher'in kendi ayarları üzerinde falanmı yoksa telefonun geliştirici seçenek ayarlarındamı

Hocam o türkçesinin adı olduğu için öyle gözüküyor :) ART'a gelince, ART kullanacak olursanız bazı uygulamaların art ile çalışmadığını bilmelisiniz..http://www.androidruntime.com/list bu listeden, merak ettiğiniz uygulamanın art ile çalışıp çalışmadığını ctrl+f çekerek arayarak bulabilirsiniz.
    Şahsen benim tüm uygulamarım çalışıyor... Most Wanted denemiştim olmamıştı bunu söyleyebilirim mesela... Oyun meraklısı değilim zaten, Google uygulamarından yana bir şüpheniz olmasın (google+,hangouts,gazetelik vs vs) Standart sosyal ağ uygulamarı da sorunsuz zaten(facebook,whatsapp,twitter,instagram, line vs ) keyfiniz bilir ama, bir de şu var haftaya 4.4.3 geliyor deniyor o yüzden hiç art a geçmeyin 4.4.3 ü ota ile aldıktan sonra denersiniz :) beğenmezseniz tekrar dalvik e dönebiliyorsunuz(yani varsayılana)

• 
Sayfa: önceki 14351436143714381439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.