Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlışlıkla screen shoots'ı sildim geri getirmenin bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Android 4.3.1 kullanırken favori ROM larımdan biri olan AICP ROM un 4.4.2 için ilk sürümü yayınlandı. pil + performans + stabilite isteyen arkadaşlara (ANDROID ICECOLD PROJECT) AICP Romu öneriyorum. Aokp tabanlı ve halo ve diğer seçenekleri de mevcut. (PIE yakında gelecek) Özellikle benim gibi Aosp Romlar yerine Aokp romlardan daha çok memnun kaldıysanız şuandaki en kaliteli aokp romlardan biridır.

OC siz benchmark sonucu;

AICP Rom + Hells Core Kernel KOT49H b43

ROM:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2632777

KERNEL: d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=28949#files

slm DenzeL_28 pekala hangi gapp dosyasını kuracagız link atarmısın

• napl N kullanıcısına yanıt
    slm DenzeL_28 pekala hangi gapp dosyasını kuracagız link atarmısın
  • ben alıcamda hiç kullanmış oldgunu anlamak için geliş sürümü kaç bunun
    Open Close Regity vb o tür bişeye ben bakabil
  • Şu albümlerde dosyalar kayboluyor örneğin image adı verdiğim dosya kaybluyor ama bilgisayara takınca gözükyor onu telefonda nasıl geri getirebilirim?
  • napl N kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942

Ben GOOGLE STOCK PACKAGE kullanıyorum isteğinize göre diğer sürümleride indirebilirsiniz.
  • Tema yapabileceğimiz duvar kagıdı tema farklı hale getirebileceğimiz bir launcher kullanan var mı ?
  • Google tarafında bir hareketlenme var sanki... Cihazlarimizda KitKat ile birlikte art runtime seçeneği gelmişti biliyorsunuz(ayarlar geliştirici seçeneklerinden aktif edile biliniyordu)

Ancak art ilk ciktiginda biraz sorunluydu bazi uygulamalar desteklemiyordu. 4.4.2 ile daha iyi bir hal aldi.

Simdi ise google, varsayılan olarak ART aktif olan bir android sürümü üzerinde ugrasiyor gibi.

Kaynak burasihttp://liliputing.com/2014/01/goodbye-dalvik-android-code-commit-makes-art-runtime-default.html

• Arkadaşlar telefonumu şarja taktım ve kırmızı led yanmaya başladı. Ledden 1 dakika önce telefon sim kartımı görmemeye başladı ve telefon aniden kapandı şimdi şarja ama kırmızı led yanıyor ve telefon açılmıyor. Ne yapabilirm bu sorunu çözmek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

ben alıcamda hiç kullanmış oldgunu anlamak için geliş sürümü kaç bunun

Cihaz ilk açılışta 4.2.2 olarak geliyor, sırayla 4.3 ve 4.4 update alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

quote:

ben alıcamda hiç kullanmış oldgunu anlamak için geliş sürümü kaç bunun

Cihaz ilk açılışta 4.2.2 olarak geliyor, sırayla 4.3 ve 4.4 update alıyor.

hocam ben 30 aralıkta almıstım 4.3 ile geldi.bugunde tesadüf eseri gezerken electroword nexus gordum oradakide 4.4.2 di.muhtemelen yeni üretimler 4.4.2 ile satısa çıkar öncekilerde 4.3 tur
  • open close regity açma kapama şeyine bakabilirmiyim ben
  • quote:

open close regity açma kapama şeyine bakabilirmiyim ben

Cihazı nereden aldın
  • onurkarakas94 O kullanıcısına yanıt
    Aynen onur, yakında ART geçeceğiz büyük ihtimal. Google xda'yı baz alıyor bence bu işlemde :D 2-3 tane rom art'de sorunsuz çalışıyor ama denemedim tabi. Purity rom da ARt kullanıyorum ben de baya iyi hiç sorun çıkarmadı. Whatsapp, gps, haritalar, hiç hata vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-maintain

yani benim anladığım olay telefonda bir sıkıntı var. telefonu taktığımda bilgisayar herhangi bir tepki vermiyor direk şarj oluyor moduna geçiyor. hani bilgisayar tanımak için de uğraşmıyor açıkçası. telefon soketinde bir sıkıntı olmasın. android sdk manager ı indirim oradan google drivers ı yükledim. o da olmadı. napsam bilmiyorum

Ayarlar-Depolama-Sağ üst köşedeki USB bilgisayar bağlantısı sekmesindeki MTP işaretli mi?
  • Evet iki modda da denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkarakas94

quote:

open close regity açma kapama şeyine bakabilirmiyim ben

Cihazı nereden aldın

teknosa hocam birde sanırım siz sennheisher mx 200 ü önermiştiniz sanırım bide eq ayarlaı demiştiniz gönderebilirmisiniz siz iseniz başka kulaklık öneriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaklubegibiAdam

Arkadaşlar telefonumu şarja taktım ve kırmızı led yanmaya başladı. Ledden 1 dakika önce telefon sim kartımı görmemeye başladı ve telefon aniden kapandı şimdi şarja ama kırmızı led yanıyor ve telefon açılmıyor. Ne yapabilirm bu sorunu çözmek için?

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/final-fix-nexus-4-red-light-death-t2250454

sorunuzun cevabı muhtemelen yukarıda ki linkte.

• Arkadaşlar Yardımınza İhtiyacım var bu android uygulamalar indirlignde bilierinizi kullanma izini oluyor ya onu programsız nasıl kapatıyorduk bi ara s** adlı sitede verilmişti kaybetmiştim
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Programsız kapatılıyormuydu ya o ayarlar? Permission Manager diye bir uygulama vasıtasıyla yapıyordum ben. Şu an rootlu olduğu için, uygulamasız yapabiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.