Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.071.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11581159116011611162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    reşit olunca adammı oluyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaGE

quote:

Orijinalden alıntı: dEbE2

arkadaslar telefonumu 4.4 e guncelledim ama hic sevmedim..
    ben bu telefonu eski 4.3 e nasıl ceviririm.. link verebilirmisiniz? ya da söyle ara diye tavsiye edebileceğiniz bir sey var mı
    2 gündür google yazıyorum hıcbırsey cıkmıyo karsıma :((

Custom recovery kullanıyorsanız stock 4.3 rom flashlayabilirsiniz.
    Eğer cihazda hiç bir işlem yapmadıysanız ve bootloader kilidi açıksa 4.3 fabrika imajını kurarak 4.3'e dönebilirsiniz.
    Eğer bootloader kilidi de kapalıysa 4.3'e dönmek için bir şansınız yok maalesef.
    Bootloader kilidini açmak için de konunun ilk mesajına bakabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    cihazda 4.4 yüklü olduğu halde güncelleme yaptı.

• 4.4 de gayet sorunsuz kullaniyorum performans sıkıntısı zaten yaşamıyordum 4.3 de :)) 4.4de 3g de ciddi bir iyileşme var. Ozellikle metrobuste çok skıntı çekiyordum bazı noktalarda avea baz istasyonu koymamışsa :)) 4.4 e yoruyorum bu iyileşmeleri. Takilma kilitlenme yaşamiyorum 3g performansinda. 4.3 de ekran süresi maksimum 2 saat alabiliyordum kullanımıma bağlı olarak . 4.4 art de 3 saate yakin ekran süresi aldim hala %20 şarjım var. 4.4 özellikle ısınma problemi yaşamadım henüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

cihazda 4.4 yüklü olduğu halde güncelleme yaptı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar rehberde kayıtlı olmayan bir numaraya özel zil sesi ekleme fotoğraf ekleme şansımız var mıdır nexusta? varsa nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jugglor

Arkadaşlar rehberde kayıtlı olmayan bir numaraya özel zil sesi ekleme fotoğraf ekleme şansımız var mıdır nexusta? varsa nasıl ?

Kayıtlı olmayan bir numaraya fotoğraf ve zil sesi ekleyemezsiniz doğal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaGE

quote:

Orijinalden alıntı: jugglor

Kayıtlı olmayan bir numaraya fotoğraf ve zil sesi ekleyemezsiniz doğal olarak.

Alıntıları Göster
    Bu arada kullananlar için SuperSU v1.80 çıktı. BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

• Yav gidin özelden tartışın kardeşim konunun içine etmeyin yav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Yav gidin özelden tartışın kardeşim konunun içine etmeyin yav
    art harika ilk defa gözle görülür bi batarya performansı
  • quote:

beyler sayfalara biraz baktım fakat benim sıkıntımı yaşayan birisini görmedim şöyle ki kilit tuşu yaklaşık 1 aydır arızalı arada bir nüks etmesede çoğunlukla problem çıkarıyor bazen kilit açmıyor bazen kilitlemiyor bazen kilit açmadıgı için 2 3 kez basıyorum ve önce açılıyor ardından res atıyor aynı şekilde tuşa basılı tutunca sessize alma kapatma ekranı çıkmıyor yani anlıyacağınız sessize alamıyorum fakat telefonu resetlersem bi 5 dk felan sessize alabiliyorum sonra tekrar bozuluyor sorun yazılımsal gibi tuşa basmada herhangi bir değişim yok düşürmedim de temiz kullanıyorum sizde böyle bir sıkıntı oldumu teşekkürler
  • quote:

şimdi ART ile Whatsapp'ın güncel sürümünü nasıl yapıcağınızı anlatıyorum şayet eski whatsapp değilde yenisini kullanmak istiyorsanız xda bi fix yayımlamış

bunu buradanhttp://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2401731&d=1384852889 indirebilirsiniz

daha sonra sırasıyla yapmanız gereken işlemler.

-gelirştirici seçeneklerinden ART yi seçin
    -telefonu tekrar başlatın
    -recoveriden indirdiğiniz zip dosyasını flash layıp
    -marketten en son sürümü indirebilirsiniz.

şayet hali hazırda siz ART kullanıyorsanız
    -kullandığınız whatsapp silin
    -tekrar recoveryde başlatın telefonu
    -zip dosyasını flashlayın ve playstoredan whatsappı indirebilirsiniz

ayrıca verildiyse hatırlatma olmuş olur..

bir hatırlatma daha ART ile çalışan uygulamaların hangisi olduğunu bilmek istiyorsanızı burda liste var aratabilirsiniz ;)

http://www.androidruntime.com/list

• quote:

Orijinalden alıntı: cannburak

şimdi ART ile Whatsapp'ın güncel sürümünü nasıl yapıcağınızı anlatıyorum şayet eski whatsapp değilde yenisini kullanmak istiyorsanız xda bi fix yayımlamış

bunu buradanhttp://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2401731&d=1384852889 indirebilirsiniz

daha sonra sırasıyla yapmanız gereken işlemler.

-gelirştirici seçeneklerinden ART yi seçin
    -telefonu tekrar başlatın
    -recoveriden indirdiğiniz zip dosyasını flash layıp
    -marketten en son sürümü indirebilirsiniz.

şayet hali hazırda siz ART kullanıyorsanız
    -kullandığınız whatsapp silin
    -tekrar recoveryde başlatın telefonu
    -zip dosyasını flashlayın ve playstoredan whatsappı indirebilirsiniz

ayrıca verildiyse hatırlatma olmuş olur..

bir hatırlatma daha ART ile çalışan uygulamaların hangisi olduğunu bilmek istiyorsanızı burda liste var aratabilirsiniz ;)

http://www.androidruntime.com/list

Halihazırda WhatsApp'ı kullanıyorsanız eğer dosyayı flashlamak için önce Whatsapp'ı kaldırmaya gerek yok. Denedim oldu. Çalışmayan WhatsApp'ın üzerine flashlayınca da oluyor.

• Ege. kullanıcısına yanıt
    resim gönderebiliyor musunuz karşıya?
  • Arkadaşlar 2 gün sonra , nexus4 alicam .gakaxy s3 ten geçiş yapicam.alirken dikkat etmem gereken bişey varmı nexus 4 alırken. Birde en ucuz nerden alabilirim Türkiye garantili .

• quote:

Orijinalden alıntı: jugador07

Evet gönderilebiliyor.
  • Ege. kullanıcısına yanıt
    Tabi bunuda bildiğimiz iyi oldu teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannburak

Tabi bunuda bildiğimiz iyi oldu teşekkürler :)
    Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege.

quote:

Orijinalden alıntı: jugador07

Evet gönderilebiliyor.

Alıntıları Göster
    ilk android telefonumu 3 gün önce aldım nexus4. bu güncelleme yi nasıl yapıyoruz arkadaşlar biraz cahilim bu konuda. birde bu 4.4 ü kurunca telefon numaraları veya oyunlar gidiyor mu?
  • Titanium Backup az önce aldığı güncelleme ile ART desteğine kavuştu.

• Su an nexus4ten yaziyorum.ya yeni aldigim icinmi bilmiyorum ama şarji doldurdum telefon kapalı bi şekilde 4 saatte falan doldu pcden doldurdum.çektim sarjdan 1-2 defa menulerde dolastim ekrani kapadim 10dk sonra %98di ekrani actim birşeyler yaptim 2dk bi baktim sarj %94 su gibi gidiyor şarj.biliyorum neden artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: fruion

Su an nexus4ten yaziyorum.ya yeni aldigim icinmi bilmiyorum ama şarji doldurdum telefon kapalı bi şekilde 4 saatte falan doldu pcden doldurdum.çektim sarjdan 1-2 defa menulerde dolastim ekrani kapadim 10dk sonra %98di ekrani actim birşeyler yaptim 2dk bi baktim sarj %94 su gibi gidiyor şarj.biliyorum neden artik.
    Arkadaşlar 4.4 kitkat versiyonuna güncelledim nexus 4'ü ama şu anda google playstore'a girmeye çalışırken ''kimlik doğrulama gerekli'' diyor ve google hesabından mevcut hesaba girmeye çalıştığımda sunucuya erişilemiyor :S Bu kitkat sorun sorun sorun...
  • 
Sayfa: önceki 11581159116011611162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.