Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ancdodo

quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

quote:

Beylwr juggernaut oyunun hilesi var mi ? Yada bu oyuna benzer bildiginiz oyun varmi

Telefonun rootluysa eğer oyundada para vb gibi numaralarla ilgili hile istiyorsan GAMECİH öneririm

Yok rootlu deil yeni aldim zaten s3 mini

O zaman googleda aratıp bulabilirsin bazı oyunların hileli versiyonları oluyor apk yi bi indiriyosun hileli

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beylwr juggernaut oyunun hilesi var mi ? Yada bu oyuna benzer bildiginiz oyun varmi

Telefonun rootluysa eğer oyundada para vb gibi numaralarla ilgili hile istiyorsan GAMECİH öneririm

O zaman googleda aratıp bulabilirsin bazı oyunların hileli versiyonları oluyor apk yi bi indiriyosun hileli

Va arastirdimda hep ingilizce peki buna benzet oyun varmi bildigin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef. Daha o oyunu bilmiyorum Bi bakayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef. Daha o oyunu bilmiyorum Bi bakayım

Ahaha :D saolasin :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu ilk sayfasında benzer oyunlar var. Açıklamaları okursanız istediğiniz oyuna ulaşmakta yardımcı olacaktır size..

• Bende onlara bakiyordum zaten saol yinede :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahid01

quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

2 diyeceğim olacak:
    1-arkadaşlar neredeyse tüm mobil browserleri kullanan biri olarak söylüyorum OPERA GİBİSİ YOK. ben pc'de de turbo modda opera kullanırım. mobili de onun gibi olmuş harika.
    2-BU KONUYU AÇAN ÜSTADI İOS'A DA BEKLERİZ!!!!!!

Kesinlikle katılıyorum.. Özellikle Opera ICE versiyonunu dört gözle bekliyoruz. Çıkar çıkmaz paylaşılacaktır. Bu arada davet ettiğiniz bölümü linklerseniz sevinirim. Tabiki davete icabet etmek gerek..

Hocam sorun da orada böyle bir bölüm yok. Sizin açmanızı rica ediyorum.

iOS işletim sistemlerine yabancıyım açıkcası. Ulaşma olanağım fazlasıyla mevcut. Elime yapışmaz aynı şekilde açabilirim. Lakin maruz görürseniz ben esnafım(bilgisayarcı). Haliyle işimden vakit buldukca bu şekilde hobi amaçlı forumlarda yardım etmeye çalışıyorum. 2 nci bir ilgi isteyen konu beni işime odaklanmamda yetersiz kılacaktır. Umarım anlayışla karşılarsınız.
    Ama şunu önerebilirim, burdaki listede bulunan oyun ve uygulamaların ios versiyonlarını bulup paylaşabilirsiniz. Çünkü bu listede bulunan oyun ve uygulamalar özellikle test edilip onaylanmıştır. Gereksiz duyduğumuz hiç bir oyun veya uygulama yok diyebilirim..

Alıntıları Göster
    tangoda android ve ios arasında görüntülü görüşme bir türlü yapamadık....(note 2 ve ip.5 arasında)
    aynı sorunu yaşayan varmı...veya chaza mahsus bir olaymı...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 26 Ocak 2013; 15:51:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

tangoda android ve ios arasında görüntülü görüşme bir türlü yapamadık....(note 2 ve ip.5 arasında)
    aynı sorunu yaşayan varmı...veya chaza mahsus bir olaymı...?

Ne gibi bir hata veriyor ?
  • Arkadaşlar internetteki videoları indirebileceğimiz bilgisayardaki IDM gibi bir uygulama var mı?Bu arada konu ilk açıldığı zamandan beri ara ara takip ediyorum arkadaş gerçekten büyük emek harcamış.Ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarface007 -- 26 Ocak 2013; 20:27:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

Arkadaşlar internetteki videoları indirebileceğimiz bilgisayardaki IDM gibi bir uygulama var mı?Bu arada konu ilk açıldığı zamandan beri ara ara takip ediyorum arkadaş gerçekten büyük emek harcamış.Ellerine sağlık.
    konu iyi ama sadece tanıtım olmuş gibi parayla aldıktan sonra zaten storeden istediğimiz şeyi indirebiliyoruz
  • quote:

Arkadaşlar internetteki videoları indirebileceğimiz bilgisayardaki IDM gibi bir uygulama var mı?Bu arada konu ilk açıldığı zamandan beri ara ara takip ediyorum arkadaş gerçekten büyük emek harcamış.Ellerine sağlık.

TubeMate – Youtube Video İndir
     ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

TubeMate YouTube Downloader, Android cihazınızla Youtube den istediğiniz video indirip izleyebilirsiniz.
    YouTube bağımlısı iseniz, o zaman TubeMate YouTube Downloader, sizin için mükemmel bir uygulama. Ayrıca, telefonunuzda film izlemek için kullanabilir, YouTube videolarını kolaylıkla indirip istediğiniz MP3 gibi formatlara çevirerek müzik haline getirebilirsiniz.İndirdiğiniz videoları, klipleri izlemek için internet bağlantısını ihtiyarç duymazsınız.

Video Downloader

Sizden gelen talepler doğrultusunda Android için video indirme uygulaması googleplay store tarayıp en iyi video indirme uygulaması bulduk. Android Video Downloader uygulamasıyla bir çok web sitesinden kolayca videoları cihazınıza indirebilirsiniz en kötü yanı ise Youtube den video indirme desteği bulunmamakta ama destek verdiği sitelerde youtubeden kalır yanı bulunmamakta.

Video İndirdiği Desteği Olan Siteler:

-Vimeo
    -Dailymotion
    -Bing Videos
    -Blinkx
    -LiveLeak
    -Videobash

Android Video Downloader Özellikleri

-Tarayıcı Ana Sayfasını Belirleme
    -Favorilere Ekleme
    -İndirilenler Klasörü
    -mp4, 3gp ve mov desteği

• quote:

quote:

TubeMate – Youtube Video İndir

TubeMate YouTube Downloader, Android cihazınızla Youtube den istediğiniz video indirip izleyebilirsiniz.
    YouTube bağımlısı iseniz, o zaman TubeMate YouTube Downloader, sizin için mükemmel bir uygulama. Ayrıca, telefonunuzda film izlemek için kullanabilir, YouTube videolarını kolaylıkla indirip istediğiniz MP3 gibi formatlara çevirerek müzik haline getirebilirsiniz.İndirdiğiniz videoları, klipleri izlemek için internet bağlantısını ihtiyarç duymazsınız.

Video Downloader

Sizden gelen talepler doğrultusunda Android için video indirme uygulaması googleplay store tarayıp en iyi video indirme uygulaması bulduk. Android Video Downloader uygulamasıyla bir çok web sitesinden kolayca videoları cihazınıza indirebilirsiniz en kötü yanı ise Youtube den video indirme desteği bulunmamakta ama destek verdiği sitelerde youtubeden kalır yanı bulunmamakta.

Video İndirdiği Desteği Olan Siteler:

-Vimeo
    -Dailymotion
    -Bing Videos
    -Blinkx
    -LiveLeak
    -Videobash

Android Video Downloader Özellikleri

-Tarayıcı Ana Sayfasını Belirleme
    -Favorilere Ekleme
    -İndirilenler Klasörü
    -mp4, 3gp ve mov desteği

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: scarface005

konu iyi ama sadece tanıtım olmuş gibi parayla aldıktan sonra zaten storeden istediğimiz şeyi indirebiliyoruz

Tanımadığınız bir şehirdesiniz, cebinizde milyon dolarlar var, ama karnınızda çok aç. Peki cebinizdeki para size nerede ne yiyebileceğinizi söyleyebiliyormu ? İllaki birine soracaksınız değilmi? Bu birisi internette olabilir, bir insanda.. İllaki soracaksınız.. İşte bu konuda size yol göstermek amaçlı.. Sizler inceliyorsunuz, beğeniyorsunuz ve indiriyorsunuz.

Ayrıca bilmeyenler için hatırlatma, bunu sürekli hatırlatıyoruz ama bilmeyenler vardır mutlaka.. Burada paylaşılan uygulamaların ücretli veya ücretsizlerini "apk" formatında googleden aratarak bulabilirsiniz.
    Aradığınız uygulamanın tam adının sonuna "apk" veya "full apk" eklemelisiniz. Buradan apk paylaşımı yasak olduğu için sadece böyle bir öneride bulunabiliyoruz.

Aradığınıza kolayca ulaşmak isteyenler için iki adet linkte paylaşmak istiyorum müsadenizle..

http://www.filecrop.com/

http://www.apkmania.co/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forzadonanım

quote:

quote:

internet paketi olmadan yani internete bağlı olmadan kullanabileceğim bir navigasyon uygulaması var mıdır??

Konu ana sayfasındaki listede mevcut olanlar internet gerektirmez. Kullanabilirsiniz..

sygıc i yükledim ama 7 günlük deneme sürümü diyor sınırsız kullanabileceğim bi uygulama var mıdır navigasyonda.. bir de kalvye de qwerty klavyeyi kullanamıyorum swetkey i yükledim.. 3*4 lük klavye olmuyor mu bu uygulamada arastırdım ama bulamadım. swetkeyin tahminini cok sevdim ama 3*4 lük klavye yok

Tüm ücretli uygulamaların ücretsiz kullanabileceğiniz apk ları vardır. Forumda link vermek kural dışı olduğu için veremiyoırum. Ama siz googleye aradığınız hangi apk ise adını yazın ve sonuna "apk"veya "full apk" ekleyin.
    Örnek: Sygic: GPS Navigation apk - Sygic: GPS Navigation full apk

Not: Googleplaydeki orjinal adı ile aratmanız gerekli..

Diğer uygulamanın 3*4 lük klavye seçeneği olması lazım diye biliyordum. Belki yanlış hatırlıyor olabilirim. Ben türkçe klavye kullanıyorum. Siz googleden bir SwiftKey 3 Keyboard.apk şeklinde full versiyonunu aratın bir deneyin..

çok teşekkür ederim cevapladığınız için :) ama klavyede hala sıkıntım var :D qwerty klavye ile çok zor yazıyorum hele hele acil durumarda yürürken :D :D normal tel klavyesi gibi rakamlı t9 olacak sekilde önerebileceğiniz klavyeler var mıdır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

internet paketi olmadan yani internete bağlı olmadan kullanabileceğim bir navigasyon uygulaması var mıdır??

Konu ana sayfasındaki listede mevcut olanlar internet gerektirmez. Kullanabilirsiniz..

sygıc i yükledim ama 7 günlük deneme sürümü diyor sınırsız kullanabileceğim bi uygulama var mıdır navigasyonda.. bir de kalvye de qwerty klavyeyi kullanamıyorum swetkey i yükledim.. 3*4 lük klavye olmuyor mu bu uygulamada arastırdım ama bulamadım. swetkeyin tahminini cok sevdim ama 3*4 lük klavye yok

Tüm ücretli uygulamaların ücretsiz kullanabileceğiniz apk ları vardır. Forumda link vermek kural dışı olduğu için veremiyoırum. Ama siz googleye aradığınız hangi apk ise adını yazın ve sonuna "apk"veya "full apk" ekleyin.

Diğer uygulamanın 3*4 lük klavye seçeneği olması lazım diye biliyordum. Belki yanlış hatırlıyor olabilirim. Ben türkçe klavye kullanıyorum. Siz googleden bir SwiftKey 3 Keyboard.apk şeklinde full versiyonunu aratın bir deneyin..

çok teşekkür ederim cevapladığınız için :) ama klavyede hala sıkıntım var :D qwerty klavye ile çok zor yazıyorum hele hele acil durumarda yürürken :D :D normal tel klavyesi gibi rakamlı t9 olacak sekilde önerebileceğiniz klavyeler var mıdır

Playstore de bir çok klavye uygulaması var ama çoğu sorunlu. Sorunlu uygulamaları önermediğim için birşey söyleyemiyeceğim.
    Listemizde bulunan diğer bir klavye uygulamasını denedinizmi?

Thumb Keyboard

Klavyenize şekil vermek istiyorsanız ve klavyenizden sıkıldıysanız bu uygulama ile klavyenize renk katabilirsiniz.
    Thumb Keyboard uygulaması, Android cihazınız ile varsayılan olarak kurulu gelen klavye uygulamasını yetersiz bulanlar için daha rahat ve esnek bir kullanım alanı oluşturmak amacıyla geliştirilmiş bir uygulamadır. Thumb Keyboard Uygulaması ile klavyenizin üzerindeki tuşların fonksiyonlarından, dizilimine kadar istediğiniz özellikleri değiştirebileceğiniz basit uygulamadır.

Uygulamanın cep telefon ve tablet bilgisayarlar için iki farklı modu bulunmakta. Cihazınızın ekran boyutuna göre uygulama yeniden boyutlandırılmakta. Bu da farklı boyutlarda cihazlar ile uygulamayı kullanırken sorun yaşamamanızı sağlayacak. Uygulama içerisinde kullanabileceğiniz 25’den fazla tema da bulunmakta. Bu temalar ile klavyenizin görünümünü istediğiniz gibi kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın yazı tipi ve boyutuna da kendinize göre ayarlayacaksınız. Uygulamanın güzel özelliklerinden birisi de tanımladığınız kısaltmaları klavyeden girdiğinizde yine tanımladığınız açılımlarını ekrana yazmasıdır. Bu şekilde klavyenizi hızlı ve pratik bir şekilde kullanabileceksiniz. Uygulama çok fazla kullandığınız terimleri otomatik olarak tanıyıp siz kelimeyi yazmaya başladığınızda size önerecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Playstore de bir çok klavye uygulaması var ama çoğu sorunlu. Sorunlu uygulamaları önermediğim için birşey söyleyemiyeceğim.
    Listemizde bulunan diğer bir klavye uygulamasını denedinizmi?

Thumb Keyboard

Klavyenize şekil vermek istiyorsanız ve klavyenizden sıkıldıysanız bu uygulama ile klavyenize renk katabilirsiniz.
    Thumb Keyboard uygulaması, Android cihazınız ile varsayılan olarak kurulu gelen klavye uygulamasını yetersiz bulanlar için daha rahat ve esnek bir kullanım alanı oluşturmak amacıyla geliştirilmiş bir uygulamadır. Thumb Keyboard Uygulaması ile klavyenizin üzerindeki tuşların fonksiyonlarından, dizilimine kadar istediğiniz özellikleri değiştirebileceğiniz basit uygulamadır.

Uygulamanın cep telefon ve tablet bilgisayarlar için iki farklı modu bulunmakta. Cihazınızın ekran boyutuna göre uygulama yeniden boyutlandırılmakta. Bu da farklı boyutlarda cihazlar ile uygulamayı kullanırken sorun yaşamamanızı sağlayacak. Uygulama içerisinde kullanabileceğiniz 25’den fazla tema da bulunmakta. Bu temalar ile klavyenizin görünümünü istediğiniz gibi kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın yazı tipi ve boyutuna da kendinize göre ayarlayacaksınız. Uygulamanın güzel özelliklerinden birisi de tanımladığınız kısaltmaları klavyeden girdiğinizde yine tanımladığınız açılımlarını ekrana yazmasıdır. Bu şekilde klavyenizi hızlı ve pratik bir şekilde kullanabileceksiniz. Uygulama çok fazla kullandığınız terimleri otomatik olarak tanıyıp siz kelimeyi yazmaya başladığınızda size önerecek.

denedim bunu bu klavyede de benim aradığım özellik yok sadece qwerty yazılıyo heralde bunuunla birlikte iki üç klavye daha denedim bazıları cok sacmaydı. sweetkey güzel ama birde sadece qwerty kalvye olmasa :D sayfa ikide arkadasın biri bi foto paylaşmış onun ismini bulmaya calısacam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

bu şekilde T9 u pratik bi şekilde açıp kapatabileceğim klavye programı bilen var mı acaba ?

bu klavyenin ismi ne acaba bir de siz bundaki gibi bir özellik istiyorsanız neden bunu kullanmıyorsunuz kötü bi özelliği mi var :)

• quote:

quote:

bu şekilde T9 u pratik bi şekilde açıp kapatabileceğim klavye programı bilen var mı acaba ?

bu klavyenin ismi ne acaba bir de siz bundaki gibi bir özellik istiyorsanız neden bunu kullanmıyorsunuz kötü bi özelliği mi var :)

Ben t9 kullanmıyorum. Türkçe karakterlere önem verdiğim için türkçe klavye kullanıyorum. Gayet rahat..

• quote:

Orijinalden alıntı: scarface005

Konunun amacı zaten tanıtım yapmak. Yani amacına ulaşmış görünüyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ben t9 kullanmıyorum. Türkçe karakterlere önem verdiğim için türkçe klavye kullanıyorum. Gayet rahat..

resimde göründüğü gibi tuş dizilimi 3*4 lükse türkçe klavyeyi indireyim :D bir de telde internet paketi yok pcde vın var ondan indirip tele atacam ama google playden indiremiyorum cihazınızda bu e-posta hesabıyla google play store uygulamasına(beyaz renkli alışveriş torbası olan alışveriş simgesi) erişemediniz diyor. bu nedir

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.