Şimdi Ara

Lise sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen yardım edin beyler.Önüne gelen bana vuruyor.Serviste lise 4 abi var bana vuruyor ama bişey demiyorum çüünkü eğlencesine vuruyor.Çok iyi biridir kendisi ama sınıftakiler değil!Hele biri var koluma vurmaktan çürüttü:(.karşıda koyamıyorum hem benden uzun hem güçlü.Korkudan ağzımı açamıyorum.Önerileriniz neler?

• Ona bunun onur kırıcı birşey olduğunu söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ciddi...
  • Gizlice yaklaş levyeyle vur çıkışı pıçaklan olay kapansın

• cama yurmuk at
  • Ona patronun kim olduğunu göster.
  • cak onlara şunu şöyle insanlara vurmak sana zevk mi veriyor yada böyle vurunca rahatsız oluyorum diyebilirsin böyle insanlardan hayatın boyunca nefret etmişimdır iyi insanlar olsalarda hatta bizim bir hoca vardı zevkine vururdu adana laf saydım bida ne vurabildi ne bişey yapabildi hatta arkadaşlarıma böyle biri vurunca kavga bile etmişimdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders çalışırken okb sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Üniversite de yemek sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Burslar ve Yaş sorunu?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Göm kafayı ... Ölmeyi bekle
  • Çıkar suratına vur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaerdem

cak onlara şunu şöyle insanlara vurmak sana zevk mi veriyor yada böyle vurunca rahatsız oluyorum diyebilirsin böyle insanlardan hayatın boyunca nefret etmişimdır iyi insanlar olsalarda hatta bizim bir hoca vardı zevkine vururdu adana laf saydım bida ne vurabildi ne bişey yapabildi hatta arkadaşlarıma böyle biri vurunca kavga bile etmişimdir

Çocuk benden uzun ve daha yapılı iri falan bişey yapamıyorum:(
  • kavga et

• quote:

Orijinalden alıntı: a44

kavga et

Etsem edicemde kavgadan korkuyorum merhamet duygusuda var vursam canı acarmı dıye dusunurum sende o sana vuruyo ama diceksin biliyorum ama korkuyorum kavgadan ittirse kufur etse bile anneme bişey yapmam..
  • çocuk korkuyom diyor siz vur kafa at diyonuz. Kardeş vururken vurma lan de sende koluna vur sonra gül sarıl ortamı gevşet
  • sınıf arkadaşının kurnunu kırmıştım onu hatırladım
  • Adres ver DH olarak dovmeye gidelim

• quote:

Orijinalden alıntı: kickiman

quote:

kavga et

Etsem edicemde kavgadan korkuyorum merhamet duygusuda var vursam canı acarmı dıye dusunurum sende o sana vuruyo ama diceksin biliyorum ama korkuyorum kavgadan ittirse kufur etse bile anneme bişey yapmam..

o zaman böyle yasamaya mahkumsun.

• quote:

quote:

kavga et

dayak yemeye mahkumsun ozaman her gelen ezer seni bukadar korkak olursan ;)
  • okuldakilere onlar boş bulunduğu bir anda dostça vurur gibi yap ama sert indir Bu senin okul başında biraz sessiz tepkisiz biri olarak durmandan kaynaklanıyor olabilir lise 1 misin? bide asla bir lafın altında kalma gerek arkadaşların gerek öğretmenin olsun her türlü laf sok asla korkma korkmak köleligin başlangıcıdır bunu asla unutma zaten sen abartmadan sert Ok san onlar sana vurmaz bizim sınıftada böyle tipler vardı bi bana vurmazlardi ki her ders bir laf dalaşı yaptığımız halde

• quote:

Orijinalden alıntı: pcykoo34

quote:

quote:

kavga et

dayak yemeye mahkumsun ozaman her gelen ezer seni bukadar korkak olursan ;)

Kolum çürüdü artık vurmasından nasıl kurulcam bu korkudan kavga et demeyin zaten ondan korkuyorum

• Wing Chun kursuna git.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.