Şimdi Ara

HGS etiketleri İş Bankası Şubeleri ve İnternet Şubesi’nde Ücretsiz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
34.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

ücretsiz olduğuna dair bir ibare yer almıyor linkte?

Cihaz ve gönderimi ücretsiz, ancak 30 TL ilk yükleme yapılması gerekiyor.

gönderdiklerinde otomatik 30 tl yi alacaklar mı yoksa biz kullanmadan önce mi yüklüyoruz

Ben almadım,
    Ama başvuru ekranından görüldüğü üzere, kredi kartına mecburi talimat verildiğine göre 30 TL'yi başvurudan sonra hemen yükleyecektir büyük ihtimalle.

ptt den almaktansa boylesi daha iyi. ilk sefer kredi kartindan 30 lira aliyor. sonra bakiye azalinca 20 lira otomatik olarak yukluyor. pttde sira beklemektense kredi kartindan otomatige baglamak daha mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mevcut ogs yada kgs ve lerden ve bakiye aktarımı söz konusu değil arkadaşlar. Yalnız mevcut ogs yada kgs leri iade ettiğinizde içindeki bakiye 30 gün sonra talimat hesabına yada kredi kartına iade edilir. Birde hgs etiketleri ogs ve kredili kgs gibi kredi kartına yada ek hesaba tanımlı olmalıdır. Bu arada hgsler cama yapistirilacak sticker şeklinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ssenols

Mevcut ogs yada kgs ve lerden ve bakiye aktarımı söz konusu değil arkadaşlar. Yalnız mevcut ogs yada kgs leri iade ettiğinizde içindeki bakiye 30 gün sonra talimat hesabına yada kredi kartına iade edilir. Birde hgs etiketleri ogs ve kredili kgs gibi kredi kartına yada ek hesaba tanımlı olmalıdır. Bu arada hgsler cama yapistirilacak sticker şeklinde.

Şöyle bir duyuru buldum, sanki HGS'ye aktarım oluyor gibi:

quote:

HGS 17 Eylül 2012 tarihinde hizmete açılmıştır. 2013 yılından itibaren Ücret Toplama İstasyonlarında, KGS ödeme sistemlerinin kaldırılması, sadece OGS ve HGS ile ücret tahsil edilmesi hedeflenmektedir.

Karayolları Nakit KGS kartlarındaki bakiyeler HGS’ ye abone olunması durumunda HGS hesaplarına aktarılacaktır. Banka Nakit KGS kartları için bankalardan iade talep edilebilir, ya da o banka HGS sistemine dahil olursa onlar da kartlardaki nakitleri HGS hesaplarına aktarabilir. HGS ile ilgili ayrıntılı bilgi,http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adlı internet sayfasından öğrenilebilir.

HGS Danışma Hattı: 444 1 788
    HGS bilgi ve şikayet için e-posta adresi: hgs@ptt.gov.tr

http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Duyurular/DuyuruDetay.aspx?Parameter=158

• quote:

Orijinalden alıntı: erakan

quote:

Orijinalden alıntı: Ssenols

Mevcut ogs yada kgs ve lerden ve bakiye aktarımı söz konusu değil arkadaşlar. Yalnız mevcut ogs yada kgs leri iade ettiğinizde içindeki bakiye 30 gün sonra talimat hesabına yada kredi kartına iade edilir. Birde hgs etiketleri ogs ve kredili kgs gibi kredi kartına yada ek hesaba tanımlı olmalıdır. Bu arada hgsler cama yapistirilacak sticker şeklinde.

Şöyle bir duyuru buldum, sanki HGS'ye aktarım oluyor gibi:

quote:

HGS 17 Eylül 2012 tarihinde hizmete açılmıştır. 2013 yılından itibaren Ücret Toplama İstasyonlarında, KGS ödeme sistemlerinin kaldırılması, sadece OGS ve HGS ile ücret tahsil edilmesi hedeflenmektedir.

Karayolları Nakit KGS kartlarındaki bakiyeler HGS’ ye abone olunması durumunda HGS hesaplarına aktarılacaktır. Banka Nakit KGS kartları için bankalardan iade talep edilebilir, ya da o banka HGS sistemine dahil olursa onlar da kartlardaki nakitleri HGS hesaplarına aktarabilir. HGS ile ilgili ayrıntılı bilgi,http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adlı internet sayfasından öğrenilebilir.

HGS Danışma Hattı: 444 1 788
    HGS bilgi ve şikayet için e-posta adresi: hgs@ptt.gov.tr

http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Duyurular/DuyuruDetay.aspx?Parameter=158

Alıntıları Göster
    motosikletin neresine yapıştıracam ben bunu...

anlıma mı yapıştırayım...
    itler bile gülecek kimsesizliğimize ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

• quote:

sabah sabah öldüm gülmekten bu nasıl yorumdur ya...

Orijinalden alıntı: residences

quote:

sabah sabah öldüm gülmekten bu nasıl yorumdur ya...

Alıntıları Göster
    ben arabamın plakasını verdim, motosikletle de geçebilecek miyim. 5 lira kart ücreti verilmiyor herhalde doldurdum ben de bakalım nolacak. Ayrıca 30 lira yüklenmesi zorunluymuş ve 20 lira otomatik ödeme talimatı var bittikçe diyor inş bu da bittikçe yatar.
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.

• quote:

kaska yapıştır

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

quote:

Eski kartları ne yapacağız arkadaşlar? Bu kartlardaki bakiyeler HGS'ye transfer olacak mı?

Ben de bunu merak ediyorum, eski KGS kartımda bir miktar bakiye vardı. Şimdi biz bu etliketi işbankasından alıyoruz. Eski KGS bakiyesi aktarılabilir mi? PTT'den alsak nasıl aktarılacaktı?

bende alıntılıyayım,aynı şeyi bende merak ediyorum

Şubeyle görüşmem neticesinde mevcut KGS kartımı şubeye götürerek bir talimat ile iptal ettirdim. 29,25 TL. bakiyesi vardı bunu karayolları yaklaşık 1 ay içinde iade ediyormuş iade KGS kartına bağlı olan kredi kartıma yansıyacakmış. Yani KGS bakiyeleri HGS'ye aktarılamıyor(İşbankası için), iade alınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

quote:

Eski kartları ne yapacağız arkadaşlar? Bu kartlardaki bakiyeler HGS'ye transfer olacak mı?

Ben de bunu merak ediyorum, eski KGS kartımda bir miktar bakiye vardı. Şimdi biz bu etliketi işbankasından alıyoruz. Eski KGS bakiyesi aktarılabilir mi? PTT'den alsak nasıl aktarılacaktı?

bende alıntılıyayım,aynı şeyi bende merak ediyorum

Şubeyle görüşmem neticesinde mevcut KGS kartımı şubeye götürerek bir talimat ile iptal ettirdim. 29,25 TL. bakiyesi vardı bunu karayolları yaklaşık 1 ay içinde iade ediyormuş iade KGS kartına bağlı olan kredi kartıma yansıyacakmış. Yani KGS bakiyeleri HGS'ye aktarılamıyor(İşbankası için), iade alınıyor.

Alıntıları Göster
    babam az önce iş bankasından gidip ücretsiz hgs etiketlerini almış. 30 lira eklenmiş ve ücreti otomatik olarak kredi kartından kesilecekmiş. 2 tane etiket vermişler biri aracın içinden dikiz aynasının alt kısmına, cama yapıştırılacakmış diğeri ruhsata yapıştırılacakmış. eski kgs kartlarınıda hangi bankadan aldıysanız oraya götürüp veriyorsunuz içinde ki parayı hesabınıza ekliyorlarmış.

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

babam az önce iş bankasından gidip ücretsiz hgs etiketlerini almış. 30 lira eklenmiş ve ücreti otomatik olarak kredi kartından kesilecekmiş. 2 tane etiket vermişler biri aracın içinden dikiz aynasının alt kısmına, cama yapıştırılacakmış diğeri ruhsata yapıştırılacakmış. eski kgs kartlarınıda hangi bankadan aldıysanız oraya götürüp veriyorsunuz içinde ki parayı hesabınıza ekliyorlarmış.

Alıntıları Göster
    Yeri değil ama bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Mevcut OGS cihazları iade edilemiyor mu? Şimdiye kadar internette iade edebilen göremedim ben. Hatta buna iade etmek denmez zira bu aletleri aldık ve ödediğimiz ücret de depozitoydu bildiğim kadarıyla. Yani cihazları geri alıp paramızı vermeleri lazım fakat hiçbir banka bu işlemi yapmıyormuş.

Var mı bu haksızlığın çözümünü bilen?

• quote:

Karayollarından aldığımız kgs kartlarındaki bakiye ne olacak? PTT hgs kartına yüklüyor mu bu bakiyeyi?

Orijinalden alıntı: bubblesort

quote:

Karayollarından aldığımız kgs kartlarındaki bakiye ne olacak? PTT hgs kartına yüklüyor mu bu bakiyeyi?

Alıntıları Göster
    Arakadaşlar bu HGS'den aldık diyelim. Normal HGS ile aynı mı yoksa iş bankasına özel mi ? Yani aracı satarken vs. ne gibi işlem yapmak gerekiyor? Otomatik ödeme talimatı da olacağı için sıkıntı yaratır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aKSeL051

Arakadaşlar bu HGS'den aldık diyelim. Normal HGS ile aynı mı yoksa iş bankasına özel mi ? Yani aracı satarken vs. ne gibi işlem yapmak gerekiyor? Otomatik ödeme talimatı da olacağı için sıkıntı yaratır mı?

satarken iptal ettirirsin problem olmaz

Orijinalden alıntı: Guest-4638581F3

quote:

Orijinalden alıntı: aKSeL051

satarken iptal ettirirsin problem olmaz

Alıntıları Göster
    başka araçlarda kullanılamıyor mu bu ? yukarıda sormuştum kaynadı, motosikletimde de kullanmak istiyorum geçsek nolur?
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

başka araçlarda kullanılamıyor mu bu ? yukarıda sormuştum kaynadı, motosikletimde de kullanmak istiyorum geçsek nolur?

kullanilabiliyor tabi ki ama onlari ptt den temin etmek lazim.
    motosiklet icin etiket yerine hgs karti verirler heralde.

Orijinalden alıntı: Guest-4638581F3

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

kullanilabiliyor tabi ki ama onlari ptt den temin etmek lazim.
    motosiklet icin etiket yerine hgs karti verirler heralde.

Alıntıları Göster
    şubeden gidip elden teslim alamıyormuyuz ??

Orijinalden alıntı: netses

abi konu başlığını okumuyor musunuz ?!

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: netses

abi konu başlığını okumuyor musunuz ?!

Ne gerek var hocam.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.