Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Arkadaşlar perşembe mi yoksa cuma mı girecek vizyona?

Yarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zorbey27

quote:

Arkadaşlar perşembe mi yoksa cuma mı girecek vizyona?

Yarın

İyice değişti bu günler :)

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: nalsa1

Yorum ağır --SPOILER-- içerir.

Filme bileti aldım yarın gidiyorum ancak yurtdışında izleyip yorumlandıranlardan öğrendim ki PJ inanılmaz garip şeyler yapmış. Filmin sözde komik oyuncusu Alfred yaklaşık bi 20 dakikamızı çalıyor. Savaş sahneleri çoğunlukla 1vs1 Legolas , Tauriel ve Thorin etrafından dönüyor. Her ne kadar savaş sahnesi bizi doyuruyor olsa da bi Rohirrim gelişi söz konusu degil. Gelelim filmde ki en üzücü noktaya. Gandalf , açık ara orta dünyayı seven herkesin en sevdiği 3 karakterden birisidir. Kitapta ki o ağırlığı filme hiç yeterince yansıtılmasa da Gandalf bizim icin reyizdir. Yüzüklerin Efendisi kitabında 9 nazgul ile kapışan Gandalf reyis öncelikle Kralın dönüşü filminde (extended edition) witch king tarafından savaşın ortasında rezil edilmiştir. Bu filmde ise maalesef iri yarılı orc bir maia olan Gri Gandalf'ı Narya yüzüğü takılı reyizi yerden yere vuruyor harap ediyor. Bu sahneyi gördüğüm de ne denli bir tepki vereceğim bilmiyorum ama Peter Jackson a her yoldan eleştirilerimi dillendiricem. Sen bizim baş karakterimizi bu hale sokuyosan bu senin ayıbındır.

--SPOILER--

Ne yazık ki hepsi doğru

Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set

• quote:

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

quote:

Yorum ağır --SPOILER-- içerir.

Filme bileti aldım yarın gidiyorum ancak yurtdışında izleyip yorumlandıranlardan öğrendim ki PJ inanılmaz garip şeyler yapmış. Filmin sözde komik oyuncusu Alfred yaklaşık bi 20 dakikamızı çalıyor. Savaş sahneleri çoğunlukla 1vs1 Legolas , Tauriel ve Thorin etrafından dönüyor. Her ne kadar savaş sahnesi bizi doyuruyor olsa da bi Rohirrim gelişi söz konusu degil. Gelelim filmde ki en üzücü noktaya. Gandalf , açık ara orta dünyayı seven herkesin en sevdiği 3 karakterden birisidir. Kitapta ki o ağırlığı filme hiç yeterince yansıtılmasa da Gandalf bizim icin reyizdir. Yüzüklerin Efendisi kitabında 9 nazgul ile kapışan Gandalf reyis öncelikle Kralın dönüşü filminde (extended edition) witch king tarafından savaşın ortasında rezil edilmiştir. Bu filmde ise maalesef iri yarılı orc bir maia olan Gri Gandalf'ı Narya yüzüğü takılı reyizi yerden yere vuruyor harap ediyor. Bu sahneyi gördüğüm de ne denli bir tepki vereceğim bilmiyorum ama Peter Jackson a her yoldan eleştirilerimi dillendiricem. Sen bizim baş karakterimizi bu hale sokuyosan bu senin ayıbındır.

--SPOILER--

Ne yazık ki hepsi doğru

Alıntıları Göster
    SON 24 SAAT

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

• Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Daha iyi görüntü ve ses kalitesi için bence kanatlı avm yi tercih edin hocam.

Origin: 1Nevrast
  • Beyler , Perşembe günü gitsek 4 seansinda yer bulabilirmiyiz acaba IMAX de?

Orijinalden alıntı: Senatus

Beyler , Perşembe günü gitsek 4 seansinda yer bulabilirmiyiz acaba IMAX de?
    Bursa için altyazılı yok mu ya, mybilet'te yok

Imax , Marmarapark ve İstinye de var cinemaximumdan bakabilirsin seanslara
    Cinemaximumlarda maximum kredi kartınızla bilet alırsanız orta boy popcorn hediye :) Hobbit'te mısırımız da hazır şimdiden Cumartesi gidiyorum ben de 2 kişi , gişeden alacağız bileti umarım kalır :X

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Cinemaximumlarda maximum kredi kartınızla bilet alırsanız orta boy popcorn hediye :) Hobbit'te mısırımız da hazır şimdiden Cumartesi gidiyorum ben de 2 kişi , gişeden alacağız bileti umarım kalır :X

Alıntıları Göster
    spoiler var diye ilk 1-2 paragrafı okudum. umarım burada söylendiği kadar kötü değildir

http://www.radikal.com.tr/radikalist/the_hobbit_bes_ordunun_savasi_koskocaman_bir_aksiyon_sekansi-1252369

• quote:

spoiler var diye ilk 1-2 paragrafı okudum. umarım burada söylendiği kadar kötü değildir

http://www.radikal.com.tr/radikalist/the_hobbit_bes_ordunun_savasi_koskocaman_bir_aksiyon_sekansi-1252369

Alıntıları Göster
    Puanlar yorumlar tam bir facia beklediğimiz gibi olmadı bu seri

• nalsa1 kullanıcısına yanıt
    Hmm hocam peki İstinye Parkda bulabilirmiyiz seanslarda yer?

Söylenenlere göre film tam bir hayal kırıklığıymış.

Orijinalden alıntı: Senatus

Hmm hocam peki İstinye Parkda bulabilirmiyiz seanslarda yer?
    filmi 3d'siz gösteren salon var mı?istanbul anadolu-avrupa farketmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ktulgar15

quote:

Söylenenlere göre film tam bir hayal kırıklığıymış.

öyle görünüyor malesef umarım çok çok kötü olmaz izleyince göreceğiz

• Meta puanı 65 e çıkmış,ikinci film aylarında olacak demek ki.Hayal kırıklığı yaratacak kadar kötü olmaz merak etmeyin.

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

Meta puanı 65 e çıkmış,ikinci film aylarında olacak demek ki.Hayal kırıklığı yaratacak kadar kötü olmaz merak etmeyin.
    arkadaşlar akasya imax te gözlük dağıtıyorlar mı yoksa parayla mı satılıyor bilen var mı ilk kez gideceğim

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

Meta puanı 65 e çıkmış,ikinci film aylarında olacak demek ki.Hayal kırıklığı yaratacak kadar kötü olmaz merak etmeyin.
    Beklentimi en alt seviyede tuttuğum için eleştirilerden etkilenmiyorum. ilk gün izleyip orta dünya'ya son görevimi yapacağım.
    Sonra da peter jackson'a sövüp rahatlayacağım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.