Bildirim
Twitter DM sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Karşılıklı takip durumu yoksa dm atamazsın ondan olabilir mi aklıma o geldi
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood
Birine mesaj atmak için kişiye mesaj gönder butonuna tıklıyorum sohbet penceresi açılıyor anında geri dönüyor mesajlar kutusuna. Nedeni ne olabilir?
dilini ingilizce yapsana bide oyle dene, sonrada sonucu burda paylas._____________________________ Asus X550JX-XX171D Playstation 4 Samsung 48J5570 WL TOYS V911 Philips 55pus7304 Samsung S4 16GB 3GS İPHONE JB 16 GB NEW İPAD ASUS M4A79XTD EVO, AMD PHENOM X4 965 3.4 GHZ, SAPPHİRE HD 5770, Kingston 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram, 1 TB SEAGATE,32MB SATA 7200RPM, Samsung 23" S23N350, THERMALTAKE VI15021W2E M9 500W, -
quote:
Orijinalden alıntı: Timon
Karşılıklı takip durumu yoksa dm atamazsın ondan olabilir mi aklıma o geldi
Alakası yok karşılıklı takipleştiğim kişiler. Mesaj atmak için tıklıyorum geri mesaj kutusuna atıyor otomatik._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mc_karizma
quote:
Birine mesaj atmak için kişiye mesaj gönder butonuna tıklıyorum sohbet penceresi açılıyor anında geri dönüyor mesajlar kutusuna. Nedeni ne olabilir?
dilini ingilizce yapsana bide oyle dene, sonrada sonucu burda paylas.
bir değişiklik yok._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mc_karizma
quote:
dilini ingilizce yapsana bide oyle dene, sonrada sonucu burda paylas.
bir değişiklik yok.
benzer bir problem yasiyordum, dili ingilizce yapınca duzeldi sanırım bug vardı._____________________________ Asus X550JX-XX171D Playstation 4 Samsung 48J5570 WL TOYS V911 Philips 55pus7304 Samsung S4 16GB 3GS İPHONE JB 16 GB NEW İPAD ASUS M4A79XTD EVO, AMD PHENOM X4 965 3.4 GHZ, SAPPHİRE HD 5770, Kingston 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram, 1 TB SEAGATE,32MB SATA 7200RPM, Samsung 23" S23N350, THERMALTAKE VI15021W2E M9 500W, -
........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 21 Ağustos 2015; 14:52:18 >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- twitter mesaj gönderilemedi
- x takipçi satın alma
- toplu tweet silme
- okunmamış mesaj var görünüyor ama görünürde yok instagram
- twitter profil resmi netleştirme
- twitter beğeni hilesi
- twitter şifrelenmiş mesaj kapatma
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- twitter hesap silme
- twitter web sitesi giriş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler