Şimdi Ara

tüm dünya dillerinde yazılışı ve okunuşu (SÖYLENİŞİ ) aynı olan kelime nedir ?? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
270
Cevap
5
Favori
53.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 30 Kasım 2012; 21:34:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

MUZ

tüm dünya dillerinde yazılışı ve okunuşu  (SÖYLENİŞİ ) aynı olan kelime nedir ??

İşin şakası bir yana tek evrensel dil var oda matematik sadece matematik her yerde aynıdır.

Biz Riyaziyyat deriz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap yoğurtmuş... Nah yoğurt. Ben yoğurdu yoğurt diye okumuyorum tamam mı ben soşölsdgaq diye okuyorum var mı, nasıl bir aptalsın yok internet I ile yazılıyomuş başka dillerde yok google çeviri'ye bak.

Bi de insanlar sana cevap vermiş oturup. Hayır sizi seçerek mi veriyolar anlamadım ki.

Darwin'in yanıldığını da kanıtladın bu arada, doğal seçilim olsaydı sen bu zekayla hayatta sağ kalamazdır.
  • bulgur
  • penis

• Hamburger

• film kelimesi olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: FOR-MEN

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

lahmacun

+1 baska bir okunuşu yok

Her ne kadar turistlerin çoğu lehmacun lehmacun desede menülerde meat with bread tarzı bişe yazıodu yanlış hatırlamıyorsam
  • paraguay
  • GOL

• Bütün diller aynı harfleri kullanmıyor ki, aynı okunsa bile.Biri kril alfabesi ile yazıyor, diğeri latin, diğeri arap, diğeri kanji vs vs.
  • Cevap ALO dur. Graham Bell'in çıkardığı bir kelime. Bu alanda tek olduğu için tüm dillere aynı şekilde geçmiş diye biliyorum
  • Kola hepsinde aynı COLA :)
  • Öyle bir kelime olamaz. Çünkü mesela Ruslar Kiril alfabesi kullanıyor ve çoğu harfi Latin alfabesinden çok farklı.Hangi kelimeyi alırsan al yazılışı Kiril alfabesinde farklı olacaktır.

• bir deli bir kuyuya taş atmış,bin akıllı çıkaramamış. Ulan mümkün bütün dünya dillerinde aynı okunması. Heryerin bir şivesi var,alfabesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapuaYeniGine -- 30 Kasım 2012; 23:13:23 >
  • okunuşu boşver s.o.s
  • ABD, S.O.S, HAHAHA VS.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karingoo -- 30 Kasım 2012; 23:45:50 >
  • Yazılışı da aynı olsun diyorsun ama tüm dillerin alfabesi aynı değil.
    Kiril alfabesi var, Arap alfabesi var.
    Bu yüzden hiç uğraşmayın.
    Einstein was here.
  • Pardon.

• Forumun en gereksiz konusu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.