ben de aynı problemden muzdaribim ayrıca televizyonda da sıkıntılar oluyor |
KABLONET [ANA KONU] (3175. sayfa)
-
-
Benim de tahminim 380-420 civarı hocam.Benzer bir fiyat sunarlar diye düşünüyorum.
Bu arada ben modemden hiç memnun değilim.Bunu değiştirme imkanımız var mı ? Tarifeyi yenilerken bunu da bildirecem.Umarım farklı bir model ile değiştirirler. -
Evet hocam bende bu sorunda var. Oyunlarda Ms sorunu dışında twitter ve twitch platformundaki videolar sürekli donuyor. Ve 240p çözünürlükte izliyorum. Pc den twittera girdiğimde videolar yüklenmiyor. Pc de kablolu bir şekilde bağlı. Kablonet bu sene bezdirdi. Birdaha bu firma ile asla işim olmaz.
-
Sanırım sorun kablonet kaynaklı değil. Twitter yani X platformu Türkiye'ye temsilci atamadığı için Ulaştırma Bakanlığı tarafından bant daraltma yaptırımı uygulanıyor bu da videoların yavaş açılmasına sebep oluyor. Bakanlık çeşitli sosyal medya mecralarına ara sıra bu yaptırımı uyguluyor. -
Ankara Çankaya internet birkaç gündür çok kötü.
-
Bağlıca'da da 2 gün çok kötüydü. Bugün de 3 'den beri internet yok. Bölgesel altyapı çalışması varmış
-
twitter kick twitch 2-3 gündür işkenceye dönüşmüş durumda kick dona dona da olsa açılıyordu bugün artık hiç açılmıyor
-
Yurtdışı çıkışlarında sorun mu var? Snapchat yüklenmiyor. -
1-2 gündür aynı sorun vardı bende twitter kaynaklı sandım ama 6-7 saattir çoğu sitede olmaya başladı. Şuan Amazon'a da girmez oldu mesela. Türk Telekom mobilde falan hepsi sorunsuz açılıyor.
Bende sadece bende sorun var sanıyorum :)
-
Amazon Prime Video da açılmıyor. Neler oluyor böyle? -
Kablonet'in hizmet verdiği Fiber altyapının Turk Telekom'a mı yoksa Turksat'a mı ait olduğu nasıl anlaşılır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoffeeNook -- 17 Mayıs 2024; 11:53:41 > -
gpon yada docsis 3 ise kablonet turksat
vdsl-adsl ..vb turk telekom ki ...
en bastan sozlesme yaparken ,kampanyada belirtiliyor bu acik secik ..cekilen kablolar ,altyapı, modemler ..vb hersey farklı ...yani karıstırmanizin olasiligi yok yada anlayamamanizin ..
Modem arayuzunuzde de tum detaylar yazmakta.. ..
Standart UyumlulukDOCSIS 3.0
Donanım Sürümü 1.00
Yazılım Sürümü 0081.****
Modem MAC Adresi 00:*****
Modem Seri Numarası 2****
CM Sertifikası Kuruldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 17 Mayıs 2024; 12:14:9 > -
Gpon altyapı var. Telefondaki Kablonet yetkilisi altyapının Türksat'a ait olduğu, başka bir firmaya geçme durumunda modemi iade etmem gerektiğini, bu altyapının başka modemlerle çalışmayacağını söyledi. Gpon dönüşümü yapan teknisyen bu altyapının ve kabloların Türk Telekom'a ait olduğunu söylemişti. Geçmek istediğim firma da modemi iade etmeme gerek olmadığını aynı modem üzerinden hizmet alacağımı söylüyor. Kim yalan söyluyor kim doğru kafam karıştı.
-
gponsa turksat & turk telekom altyapisina bakmasizin modem degistirmenizi gerek yok ancak
turksat fiber & gpon altyapi icin almis oldugunuz modemi tabiki turknet & superonline yada turk telekom fiber altyapi icin kullanamazsiniz ilerisinde ..o modemi turksata iade etmek zorundasiniz ve diger servis saglayicilarin fiberleri icin tekrar modem kiralamalisiniz ...gpon icin almis oldugunuz modemi diger servis saglayicilarin fiberlerinde kullanabileceginizi bende sanmiyorum ..bir sekilde yazılımsal olarak engellemislerdir ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 17 Mayıs 2024; 14:18:59 > -
Bendede 1 haftadır Twitter sıkıntılıydı. Dünden beri Twitch,Kick vs de gitti. Bazı sitelerde böyle şeyler yaşanıyorsa bunlar birşeyler deniyor aklıma başka birşey gelmiyor.
-
discordda odalara dahi bağlanamaz oldu yine hergün biryerler gidiyor cayma bedeli neyse verip kurtulacağım bundan valla yeter
Edit: twitterda birinin yorumu üzerine cloudflare warp adlı programı indirip kurdum şuan herhangi bir sitede yavaşlık girmeme yaşamıyorum bilgisayarımda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 17 Mayıs 2024; 18:16:22 > -
Amazon, Disney ve Deezer çalışmıyor dün akşamdan beri. Ben de TV kutusunda sorun var sandım meğer genel problemmiş. Youtube falan gayet iyi aslında ama. Siz girebiliyor musunuz Amazon'a?
-
bende su an tamami sorunsuz acilmakta ...
bölgenizde sorun var mi / yoksa speedtest hiz testi & ping testi ...sorun varsa ariza kaydi ..
-
VPN ile tüm siteler sorunsuz çalışıyor ama vpnsiz çoğu kullandığım siteler problemli. vpnsiz en sorunsuz çalışan yer youtube bende.
-
Amazon da açılmıyor. Arıza kaydı bırakmadım, btk'ya yazdım doğrudan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X