Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
160.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

beyler telefonu boyle salladigimda icinde ufak bir metalin sesi geliyor. jiroskop ile ilgili diye dusunuyorum ama bir yandan da suphe duydum. cevremde bu telefondan olmadigi icin kontrol edebilir misiniz acaba ?

aynı ses bizde var jireskop o

Teşekkürler 😊
    yalnız bugün de şu dikkatimi çekti. Telefonun ön yüzündeki htc ambleminin üzerindeki hoparlör ekrana sıfır olmalı iken, sol tarafta dışarı çıkıntı yapmış milimetrik olarak. Böyle parmakla üzerinden geçince hissediliyor ve sinir bozucu 😞 onu bir şekilde sıfırlama imkanı var mıdır acaba

Bende de aynı durum var. Hoparlörün sağ tarafı biraz çıkık çok bastırınca anlaşılıyor. Ama ciddiye alınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.

• mavi renk kullanıp köşelerin siyahlaşmasından şikayet edeniniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlestar DH

mavi renk kullanıp köşelerin siyahlaşmasından şikayet edeniniz var mı ?

var tabiki olmaz olurmu kılıf aldık o yüzden orjinal
  • siyahlaşan yerlerin fotoğrafını uygun bir zamanınızda paylaşabilir misiniz ? ciddi bir şey değilse sorun olmaz yoksa siyah renk alacağım ya da mavi oje
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlestar DH

siyahlaşan yerlerin fotoğrafını uygun bir zamanınızda paylaşabilir misiniz ? ciddi bir şey değilse sorun olmaz yoksa siyah renk alacağım ya da mavi oje

Tamam bakacağım bir arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1,99$ veririm derseniz çok güzel bir metoroloji uygulaması bir göz atın 3 lük trial kullanım var

http://www.wpcentral.com/stunning-weather-flow-gets-updated-win-phone-8-and-brings-lockscreen-goodness

Uygulama görsel açıdan 10 numara fakat accuweather kadar doğru tahmin yapamıyor.
    WP7.5 te'de kullanmıştım bu uygulamayı.
    Tahmin konusunda en başarılı uygulamalar Accuweather ve Windguru.
    (Ben weather4me'yi kullanıyorum. Accuweather tarafından desteklenen bir uygulama. 2 saat arayla güncelliyor ve live tile olarak gösteriyor..)

• Arkadaslar telefon tasarim olarak on numara ekrani super canli fakat uygulama kalitesi sifir ve adam akilli calisan uygulama yok abartmadan soyluyorum begenmedigimiz badanin uygulamalari bile bundan iyi gorsel olarak.oyuzden kartimi cikardim ve iphone 4 ume geri taktim.sizin fikirlerinize saygi duyuyorum.

• Fotoğraf çekerken 6Megapiksel ı mı kullanıyorsunuz yoksa 8 megapiksel imi ? Varsayılan 6 gözüküyor sebebi ne anlamadım bunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

Fotoğraf çekerken 6Megapiksel ı mı kullanıyorsunuz yoksa 8 megapiksel imi ? Varsayılan 6 gözüküyor sebebi ne anlamadım bunun ?

Bilmiyorum ama 6mp'de tam ekran oluyor çekerken

• quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

Fotoğraf çekerken 6Megapiksel ı mı kullanıyorsunuz yoksa 8 megapiksel imi ? Varsayılan 6 gözüküyor sebebi ne anlamadım bunun ?

6 mpx de 16/9 geniş açı çekersiniz , 8mpx de ise klasik 4/3.
  • HTC 8X için bugünde FW güncellemsi geldi arkadaşlar kontrol edin bu güncelleme ile bizim yüklediğimiz roma gelmiş olcaksınız :)
  • arkadaşlar, çağrı sürelerini göreceğim log kayıtları nerede?
    misal yurtdışında kullanım için 30 dakika paket satın aldım bunu kontrol altında tutmak için arama sürelerini sıfırlamak sonra da ara sıra bakmak istiyorum. BULAMIYORUM.
  • Arkadaşlar merhaba,

Şu anda telefonun yazılım güncellemelerini kontrol ettim ve indiriyorum. (3G üzerinden olmuyor, Wi-fi üzerinden mümkün).

Özellikle bu batarya performansı arttı diyenler acaba bu güncelleme ile mi bu sonuca vardınız yoksa custom rom falan mı yüklediniz? Yoksa her ikisi de aynı içerikte mi tam anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_tpc

Arkadaşlar merhaba,

Şu anda telefonun yazılım güncellemelerini kontrol ettim ve indiriyorum. (3G üzerinden olmuyor, Wi-fi üzerinden mümkün).

Özellikle bu batarya performansı arttı diyenler acaba bu güncelleme ile mi bu sonuca vardınız yoksa custom rom falan mı yüklediniz? Yoksa her ikisi de aynı içerikte mi tam anlayamadım.

biz custom rom yüklemedik şu anda sizin aldığınız güncellmeleri içeren HTC romu sızdırılmıştı HTC tarafından biz onu erken yüklemiş olduk
  • Arkaşlar Format Veya FW güncelleme sonrası silinen uygulamarınız ücretli olsa bile
    satın al dediğinizde tekrar ücretsiz yükleniyor. Örneğin: ücretsizken yüklediğim Battery Level for WP8 uygulamasını tekrar yüklediğimde 'zaten daha önce satın almışsınız' deyip ücretsiz yükledi. BİLGİNİZE
  • Whatsapp kullanmıyorum ama Kullanan arkadaşlara söylüyorum forumlarda şu lik vardı.
    BU HABER ÇOK MU ESKi YOKSA YENİ Mİ BİLMİYORUM.
    http://www.windowsphone.com/en-US/store/app/whatsapp/218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmyrd

Whatsapp kullanmıyorum ama Kullanan arkadaşlara söylüyorum forumlarda şu lik vardı.
    BU HABER ÇOK MU ESKi YOKSA YENİ Mİ BİLMİYORUM.
    http://www.windowsphone.com/en-US/store/app/whatsapp/218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79

o link şu anda da aktif ama yükleme yapılmıyor sadece SD card yüklemesi açık
  • quote:

HTC 8X için bugünde FW güncellemsi geldi arkadaşlar kontrol edin bu güncelleme ile bizim yüklediğimiz roma gelmiş olcaksınız :)

2 gün önceki güncellemenin ardından bana bişey gelmedi, şimdi kontrol ettim telefonunuz güncel dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

HTC 8X için bugünde FW güncellemsi geldi arkadaşlar kontrol edin bu güncelleme ile bizim yüklediğimiz roma gelmiş olcaksınız :)

2 gün önceki güncellemenin ardından bana bişey gelmedi, şimdi kontrol ettim telefonunuz güncel dedi

fw kaç yazıyor bende 0.0.1532.20(159895) en son bu olcakmış işte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

fw kaç yazıyor bende 0.0.1532.20(159895) en son bu olcakmış işte

Bende de aynısı yazıyor, bence siz romu kendiniz attığınızdan güncelleme görüyor. Yoksa mevcut güncelleme ile zaten fw yükselmiştir ki yükselmiş zaten.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.