Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
161.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 8Xin başka renkleride varmı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar HTC 8X almak isteyenler,elimde yaklaşık 10 günlük bir cihaz mevcut siyah renk,ürün hediye geldi.Şuanda bir Nokia 808 sahibiyim ihtiyaç fazlası olduğu için HTC 8X i satmaya karar verdim,ilgilenenler varsa PM yada Cepten ulaşabilir.Cep:533 367 37 79 Ahmet

http://resim.donanimhaber.com/m_68159410/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68159410
  • Arkadaşlar pil süreleri nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende geçen gün aldım 8x. mavi renk. bence aşırı derecede karizmatik bir telefon ve ele çok rahat oturuyor. tbi wp8 e daha yeni yeni alışmaya başlıyorum ama çok da hoşuma gidiyor kurcaladıkça açıkcası. fakat aklıma bir şey takıldı. kamera ayarlarında çözünürlük 6mp olarak seçili varsayılan olarak. ben bu ayarı 8mp geçirdigim zaman fotograf cekerken ki ekran ustten ve alttan biraz daha kuculuyor. neden oluyor bu? boyle olsa bıle olsa 8mp olarak cekılen fotograf bılgısayara atınca 6mp oranla daha mı ıyı olur. kusura bakmayın çok amator sorular sormus olabılırım. simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende geçen gün aldım 8x. mavi renk. bence aşırı derecede karizmatik bir telefon ve ele çok rahat oturuyor. tbi wp8 e daha yeni yeni alışmaya başlıyorum ama çok da hoşuma gidiyor kurcaladıkça açıkcası. fakat aklıma bir şey takıldı. kamera ayarlarında çözünürlük 6mp olarak seçili varsayılan olarak. ben bu ayarı 8mp geçirdigim zaman fotograf cekerken ki ekran ustten ve alttan biraz daha kuculuyor. neden oluyor bu? boyle olsa bıle olsa 8mp olarak cekılen fotograf bılgısayara atınca 6mp oranla daha mı ıyı olur. kusura bakmayın çok amator sorular sormus olabılırım. simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

Orijinalden alıntı: Slaxis

10 dakika önce 8x almış bulunuyorum.
    hayırlı olsun bana :)))

hayırlı uğurlu olsun. :)

bende 10 dk önce aldığım yere iade talebinde bulundum :)

neden memnun değilmisiniz cihazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

quote:

Telefonun hoparlaöründe bir sıknıtısı var arkdaşın ondan dolayı iade ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

quote:

Telefonun hoparlaöründe bir sıknıtısı var arkdaşın ondan dolayı iade ediyor

teşekkürler bilgilendirme için

• Hoparlor patladi yada patlakti... By aksam 920 aldim. 8x guzel aletti... 920 de guzelmis.

• Sanırım bazı arkadaşların imza kurallarından haberi yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm

Aşağıdaki ve benzer şekilde imzaların hepsi şikayet edildi. Lütfen imza kurallarını bi' okuyun.

http://d1211.hizliresim.com/13/k/g0j64.png
    http://img267.imageshack.us/img267/2012/htcwp8xproductlogo.png

• quote:

Hoparlor patladi yada patlakti... By aksam 920 aldim. 8x guzel aletti... 920 de guzelmis.

dostum hayırlısı olsun.. wp8 ailesi içinde kalmana sevindim.. umarım yeni telefonunda böyle tatsız bi durumla karşılaşmazsın ;))
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Sanırım bazı arkadaşların imza kurallarından haberi yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm

Aşağıdaki ve benzer şekilde imzaların hepsi şikayet edildi. Lütfen imza kurallarını bi' okuyun.

http://d1211.hizliresim.com/13/k/g0j64.png
    http://img267.imageshack.us/img267/2012/htcwp8xproductlogo.png

elinize sağlık devam edin şikayetlere Zaten forumda ihtiyaç var bu imzayı nasıl 100*100 e sıkıştırcaksak Biliyoruz kuralları heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Evet burada olan lumia forumlarını baltalamak isteyen bazı arkadaşlara sesleniyorum. 8x de güzel telefondur alın kullanın , hatta lumia forumuna gelip wp8 ile ilgili paylaşımlarda bulunun.

Ayrıca demeden edemeyeceğim ,2 telefonda aynı parayken htc 8x almak pişmanlıktır , ki bunun en güzel örneğini bazı 2-3 elemanın lumia forumlarını baltalayarak kendi içinde yaşadıkları acıyı azaltmalarından anlıyoruz
    Lumia 920 nin artıları :

Daha iyi kamera
    Ois teknolojisi
    32gb dahili hafıza
    Yüksek hassasiyetli soğuk havada bile çalışan dokunmatik
    Şebeke üzerinden yüksek kaliteli telefon görüşmesi
    Tasarımda ki asalet
    Yüksek ses çıkışına sahip höparlör
    Daha iyi ve daha geniş bir ekran
    Hızlı şarj olma
    Malzeme kalitesi ve yüksek dayanıklılık
    MArkasının nokia olması ve lumiaya özel uygulamalar , bedava offline navigasyon vs...

Şimdi tüm bunlardan vazgeçmek pişmanlık değildirde nedir : )

Şu anda 8x forumunda karalama yapmanız neyi gösteriyor acaba :))
    umarım acınız hafiflemiştir
    herkes konusuna lutfen. Asaletli tasarımlı takoz lumianız ile bol bol yuksek kaliteli konusun, fotoğraf çekin 32 gb dolmaz yoksa, bu arada soylemeyi unuttum fotoğrafları karanlıkta çekerseniz iyi olur, yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız.

Hayrola sizin ne acınız vardı da gelip buraya saldırdınız FRAPS?

Lumia 920 alıcam diye yola çıkan ne hikmetse 8X ile geri dönüyor. 8x büyülüyor insanları engel olamazsınız

Bu arkadaşın dediği çok doğru lumia için gittim 8x aldım gerçekten görür görmez çarpılıyorsunuz inceliğine asaletine elde duruşuna bravo htc

• @niegara34 hayırlı olsun sizi de aramzısa görmekten memnun olduk
  • Teşekkür ederim bende memnun oldum
    Windows Phone da tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak dizimag de dizi seyredebiliyormusunuz, bende sesler kesik kesik geliyor da acaba bende mi bir arıza var

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Arkadaşlar pil süreleri nasıl?

şu anda çabuk gidiyor gibi geldi bana ama tam şarj/deşarj ile performansı biraz daha oturacaktır diye düşünüyorum.

gece 2 de %70 ile yattım. her şey kapalı durumdaydı sadece GSM sinyali açıktı. Saat 10.30'da uyandım %64 şarjı vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niegara34

Teşekkür ederim bende memnun oldum
    Windows Phone da tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak dizimag de dizi seyredebiliyormusunuz, bende sesler kesik kesik geliyor da acaba bende mi bir arıza var

şimdi açtım dizimagden bir bölüm. gayet normaldi seste ya da görüntüde bir takılma yoktu. (wi-fi bağlantısı ile)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.