Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
160.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

dokunmatik tepkileri ve akıcılığı iphone a ve android e göre nasıl?

ayfon kullanmadım ama imzamdaki android telefonlardan daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

dokunmatik tepkileri ve akıcılığı iphone a ve android e göre nasıl?

ayfon kullanmadım ama imzamdaki android telefonlardan daha iyi.

n7000 den iyi olması beni heyecanlandırdı.teknoloji marketlere gelsin de inceleyelim artık çok merak ediyorum wp 8 i.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Lord

arkadaşlar tüm yazıları okudum ama videodaki titreşim gerçekten çok fazla geldi bana. Ben mi yanlış düşünüyorum. İlk sayfada thunderbolt arkadaşımızın çektiği video gibi bir video daha yok internette. Hepsi gayet titreşimli malesef. Acaba benim yakalayamadığım birşey mi var beni aydınlatabilir misiniz ?

@thunderbolt arkadaşımızın dış mekanda yürür halde çektiği videoda hiç titreşim olmaması üzerine bende merak edip sormuştum, önceki sayfalarda tartıştık bu konuyu. Bahsettiğin gibi youtube'ta 8x ile çekilen videolarda sarsıntı mevcut sadece tek bir videoda sarsıntı görmedim onuda daha önce burda paylaşmıştım. thunderbolt'un söylediğine göre; 8x'in menüsünde sarsıntı önleyici veya dijitalde olsa görüntü sabitleyici özelliği bulunmuyor (lumia'da ki gibi ois zaten yok) ve izlediğin dış mekan videosunda sarsıntı olmamasının nedeni youtube'un videoyu düzeltmesinden kaynaklanıyormuş. Yalnız diğer 8x sahiplerinden bu konuda cevap alamadık :)

Evet dostum tam hatırlayamıyorum ama sanıyorum youtubeye eklediğimde youtubenin kendi düzeltme seçeneğini belki tıklamış olabilirim..Çünkü cihazda sarsıntı önleyici maalesef yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

Haha övünecek neyleri kaldı düşük ışık dışında sadece tank gibi ve daha estetik olması

Hocaaaaaaammmm ben pis hoparlörümden şüphelenmeye başladım.

şimdi bu telefonun en iyi dış ses veren cihaz olması gerekmiyor mu?

sonny ericsson arc s var büroda aynı mp3 ü çalıyorum bariz benimki sönük kalıyor.

konuşurken sesi hoparlöre verdiğimde çok kötüydü dün. noluyor yaa oldum.

arama tuş takımındaki numara çevirirken bipleme seslerinde bir tuhaflık var sanki.

ve gelen aramalarda telefonu alıp cevaplamaya bastığım anda çalan ring tonu ufak bir viyaklama yapıyor.

hoparlörde sorun var yahu... noluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: standalone

bende htc 8x e gonul verenlerdenim.umarim kabul edersiniz araniza.
    kafama takilan bisi var sormadana edemicem umarim sacma gelmez.
    telefonu kulagima yaklastirip hafif salladigimda sanki icinde bir parca oynuyor sallaniyormus gibi ses geliyor.
    dogal bir durummudur bu?
    tesekkurler.
    bu arada viber yukledim ben wp8 icin var.

Evet bende de o ses var ama sen diyene kadar fark etmemiştim
  • 10 dakika önce 8x almış bulunuyorum.
    hayırlı olsun bana :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Slaxis

10 dakika önce 8x almış bulunuyorum.

hayırlı uğurlu olsun. :)

bende 10 dk önce aldığım yere iade talebinde bulundum :)
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    merhaba komutanlar :) ben de yeni bir 8x kullanıcısı olarak acemiliğimi gidermek için uğraşıyorum.

telefon ayarları ile ilgili olarak birkaç sorum olacaktı.

>ilk olarak mağazadan bişey indiremiyorum. seçtiğim uygulamayı indir diyorum ama yükleme hiç başlamıyo sürekli yükleniyor yazısı akıyor üstte

>kapasitif tuşların titreşimini bir türlü kapatamadım.

>forumdaki ekran görüntüsünde uçak modu wifi ve veri deseni vardı onlar çok kullanışlı duruyor onları nasıl başlangıç ekranına alırım.

açıkçası çok hevesli aldım telefonu ama şimdi biraz soğudum. ama yine wp8 den vazgeçmem.

LÜTFEN SORULARIMA AYRINTILI CEVAP VERİRSENENİZ ÇOOOOOOOOK MUTLU OLURUM.

saygılar komutanlar :)

• quote:

quote:

GEÇMİŞ OLSUN OLUR BÖYLE ŞEYLER BENDE SIKINTI YOK
  • quote:

Hayırlı olsun ,
    WindowsPhone'da yeniysen eğer yabancılık çektiğin veya kafanı karıştıran şeyleri (ki zaten en sade mobil işletim sistemidir kafa karıştırmaz ) sorabilirsin 1 senedir kullanıyorum ve ayrıca uygulama da geliştirdim bir dönem WindowsPhone için.
  • Hayirdir egemen sebep nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

Hayırlı olsun ,
    WindowsPhone'da yeniysen eğer yabancılık çektiğin veya kafanı karıştıran şeyleri (ki zaten en sade mobil işletim sistemidir kafa karıştırmaz ) sorabilirsin 1 senedir kullanıyorum ve ayrıca uygulama da geliştirdim bir dönem WindowsPhone için.

Hemen sorayim :))

butun ayarlar turkce ama kilitli menude
    saturday, november
    yaziyor ilk aldigimda turkceydi kurcalarken ingilizce oldu. Sadece orasi ing. geri kalan her sey turkce su anda

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun ,

Hemen sorayim :))

butun ayarlar turkce ama kilitli menude
    saturday, november
    yaziyor ilk aldigimda turkceydi kurcalarken ingilizce oldu. Sadece orasi ing. geri kalan her sey turkce su anda

Ayarlar->Dil+Bölge

Burada 3 ayrı bölüm var, ilki cihazın dili yani menüler ayarlar vs oraların dil tercihi.

İkincisi ülke/bölge, marketplace seçimi için orada Türkiye seçersen Marketplace TR'ye, Amerika seçersen marketplace US'a, Birleşik krallık seçersen marketplace UK'a bağlanırsın

Senin sorduğun kısım ise 3.bölüm yani bölgesel biçim. Burada tarih, saat, para birimi gibi tercihler için dil seçimi yapılıyor.

• Supersin generix tesekkurler.

bir soru daha sorayım hemen :))

geri tusuna basılı tutunca acık uygulamalar cikiyor, istemediklerimi nasil kapatirim, herhangi bir carpi isareti falan goremedim de.

• quote:

Supersin generix tesekkurler.

bir soru daha sorayım hemen :))

geri tusuna basılı tutunca acık uygulamalar cikiyor, istemediklerimi nasil kapatirim, herhangi bir carpi isareti falan goremedim de.

Öyle bir özellik henüz gelmedi maalesef ama yakında windows 8'de olduğu gibi o ekrandaki uygulamayı tutup fırlatmak suretiyle bir kapama geleceğini düşünüyorum.

Bir uygulamayı arkaplana almak istiyorsan "windows " tuşuna basıp çıkmalısın, "sol ok" tuşuna basarsan uygulamayı tamamen kapatır çıkarsın. Aksi takdirde bahsettiğin üzere "sol ok" tuşuna basılı tuttuğun menüde bir sürü açık uygulama olacaktır. Bir zararı var mı, sadece pile olur yoksa kesinlikle kasma vs.yapmaz
  • Ayrica magaza hata kodu veriyor,su anda sizde de oyle mi?

• Tesekkurler yardimlarin icin.

• quote:

Ayrica magaza hata kodu veriyor,su anda sizde de oyle mi?

TR mağazasını şimdi senin için denedim hata yok,veri bağlantın zayıf yada US mağazasına fln bağlanmaya çalışıyorsan bazen hata verir. Ayrıca Ülke/Bölge ayarlarıyla oynadıktan sonra menüde "cihazı yeniden başlatın" uyarısı çıkar, yeniden başlatın dediyse ve başlatmadıysan ondan olabilir. Hata nedir acaba(Kodu ve açıklaması)?
  • quote:

quote:

Ayrica magaza hata kodu veriyor,su anda sizde de oyle mi?

TR mağazasını şimdi senin için denedim hata yok,veri bağlantın zayıf yada US mağazasına fln bağlanmaya çalışıyorsan bazen hata verir. Ayrıca Ülke/Bölge ayarlarıyla oynadıktan sonra menüde "cihazı yeniden başlatın" uyarısı çıkar, yeniden başlatın dediyse ve başlatmadıysan ondan olabilir. Hata nedir acaba(Kodu ve açıklaması)?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar HTC 8X almak isteyenler ürün zaten bana hediye gelmişti,boşuna sıfırına para vermeyin.. buyrun size sıfır cihaz.Satma sebebim hali hazırda zaten bir Nokia 808 sahibiyim ve HTC 8X i satılığa çıkardım...İlgilenenler bana cepten yada pm den ulaşın...

http://resim.donanimhaber.com/m_68159410/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68159410

• quote:

Orijinalden alıntı: vmyrd

merhaba komutanlar :) ben de yeni bir 8x kullanıcısı olarak acemiliğimi gidermek için uğraşıyorum.

telefon ayarları ile ilgili olarak birkaç sorum olacaktı.

>ilk olarak mağazadan bişey indiremiyorum. seçtiğim uygulamayı indir diyorum ama yükleme hiç başlamıyo sürekli yükleniyor yazısı akıyor üstte

>kapasitif tuşların titreşimini bir türlü kapatamadım.

>forumdaki ekran görüntüsünde uçak modu wifi ve veri deseni vardı onlar çok kullanışlı duruyor onları nasıl başlangıç ekranına alırım.

açıkçası çok hevesli aldım telefonu ama şimdi biraz soğudum. ama yine wp8 den vazgeçmem.

LÜTFEN SORULARIMA AYRINTILI CEVAP VERİRSENENİZ ÇOOOOOOOOK MUTLU OLURUM.

saygılar komutanlar :)

wi-fi uçuş modu için ek program kullanıyorum İstediğiniz kısayolu seçip pinleyin ana ekrana

Burda alabilrsiniz ConnectivityShortcuts

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.