Bildirim
Sonunda yaptım...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
hoş _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: MESUT52_34
hoş
olm ikinci mesajı sen atma gözün yiyim_____________________________ 
-
hep dünkü konular yüzünden
_____________________________ -
şişeleri nereden buldun :) bende şişe yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Remember me. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckie Hacker
şişeleri nereden buldun :) bende şişe yok :)
Daha önceden aldığım şişeler atmamıştım :)_____________________________ -
Kaç fosforlu kalem bitirdin ve suyla karıştırsak ne olur _____________________________ -
her şişe için bi fosforlu kalem aldım. şişenin hepsini fosforlu kalemle doldurmuyosunuz zaten kaleme deli para harcarsınız yoksa, şişeyi tamamen suyla doldurup bir kalemin tüm mürekkebini içine akıttım :) _____________________________ -
Tam olarak nasil yaptigini aciklarmisin ? Bende denemek istiyorum :D 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Elektirikçiden bir uv ampul alıyosunuz istediğiniz şişeyi suyla doldurup içine fosforlu kalemin mürekkebini akıtıp ampulu şişelerin arkasına koyuyosunuz bu kadar :) _____________________________ -
Tesekkur ederim dostum bunun elektriksizi varmis onu arastirayim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: memcho
quote:
Orijinalden alıntı: MESUT52_34
hoş
olm ikinci mesajı sen atma gözün yiyim
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: MetaLzonE
Elektirikçiden bir uv ampul alıyosunuz istediğiniz şişeyi suyla doldurup içine fosforlu kalemin mürekkebini akıtıp ampulu şişelerin arkasına koyuyosunuz bu kadar :)
Bu uv ampulden bendede var . Ama kullanmıyorum.. Bi yerde okumuştum. göze ve kornea'ya zarar veriyoruş... bu konu hakkında bilgin varmı ??_____________________________ -
şişe git duvara işe. _____________________________ -
nasıl yaptın bende yapmak istiyorum _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler