Şimdi Ara

:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir daha dupe ile ilgili bana pm atmayın çünkü bazı insanlar kendilerinin geçilmesini istemiyor bunları içinizde eritemesseniz dupe hakkında bir daha birşey yamıcam. Ama bana pm atanlara ayrıca teşekkür ediyorum Saygılarımla ( bu forumda böyle kendini bimez kişilerin olduğunu bilmiyordum şu ana kadar rstlamamıştım )

• selamün Aleyküm

KO'ya Başlamadan Önce Nasıl Bırakacağını Düşün

YanındaKırmızı OlmayanSarıdan HayırGelmez
  • Abi CWP >Yok

KO'ya Başlamadan Önce Nasıl Bırakacağını Düşün

YanındaKırmızı OlmayanSarıdan HayırGelmez
  • _____________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaH__BaZ

Arkadaşlar bir daha dupe ile ilgili bana pm atmayın çünkü bazı insanlar kendilerinin geçilmesini istemiyor bunları içinizde eritemesseniz dupe hakkında bir daha birşey yamıcam. Ama bana pm atanlara ayrıca teşekkür ediyorum Saygılarımla ( bu forumda böyle kendini bimez kişilerin olduğunu bilmiyordum şu ana kadar rstlamamıştım )

tüh ben gec kaldım yani düpenin nasıl yapılıcağını bi benmi öğrenemedim bilsem bi dakka durmam kendime hemen +7 mirage yaparım zamanında yapan yaptı şimdi düpenin karsısında duruyolar select charla kaldırmıslar yoksa bende yapıcatım ama olmadı bi öğreneyim anında yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 27 Nisan 2006; 15:43:02 >

• Bana dupeyi öğretebilecek biri varmı acaba?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.