Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kadnezar

quote:

Orijinalden alıntı: hrnsvrn

Eyvallah hocam sağolasın,şu sorun da bir çözülsee

Bu flash belleği tanımama sorunu bende de var. Çözebildiniz mi acaba ?

Alıntıları Göster
    20/12/12 12:39 2012-12-20 12:39:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    01/01/13 07:25 2013-01-01 07:25:09 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

Ne zaman varır sizce dostlar? 1 haftada gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

20/12/12 12:39 2012-12-20 12:39:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    01/01/13 07:25 2013-01-01 07:25:09 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

Benimki, bu durumdan 4 gün sonra bulunduğum ilçenin şubesine geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadnezar -- 1 Ocak 2013; 18:10:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Benimki, bu durumdan 4 gün sonra bulunduğum ilçenin şubesine geldi.

Alıntıları Göster
    Bu kadar zamdan sonra Ainol Novo Hero yerini şu dört üründen birine bırakacak gibi görünüyor;

http://www.ebay.com/itm/16GB-1280-800-10-1-N10-Android-4-0-Dual-Cameras-Webcam-Tablet-IPS-Screen-1GB-/140838664654?pt=US_Tablets&hash=item20caa379ce

http://www.ebay.com/itm/NEW-Black-10-1-IPS-Screen-16GB-Android-4-0-MID-A10-1-5GHz-Tablet-PC-Bluetooth-/290743015173?pt=US_Tablets&hash=item43b1a25705

http://www.ebay.com/itm/Ramos-W27-10-1-Inch-1-5GHz-dual-core-CPU-GPU-Android-4-0-Tablet-DDR3-16GB-WHITE-/350665827602?pt=US_Tablets&hash=item51a54fe512

http://www.ebay.com/itm/Fly-TouchVIII-10-2-Android-4-0-16GB-Allwinner-A10-Cortex-A8-DDR3-1G-Camera-HDMI-/110990901852?pt=US_Tablets&hash=item19d792c25c

Siz ne dersiniz?

Ben "Hero 2" almayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek. Hero 2 ye olmasa da Hero 1 e eşdeğer daha ucuz ürün hangisi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

Bu kadar zamdan sonra Ainol Novo Hero yerini şu dört üründen birine bırakacak gibi görünüyor;

http://www.ebay.com/itm/16GB-1280-800-10-1-N10-Android-4-0-Dual-Cameras-Webcam-Tablet-IPS-Screen-1GB-/140838664654?pt=US_Tablets&hash=item20caa379ce

http://www.ebay.com/itm/NEW-Black-10-1-IPS-Screen-16GB-Android-4-0-MID-A10-1-5GHz-Tablet-PC-Bluetooth-/290743015173?pt=US_Tablets&hash=item43b1a25705

http://www.ebay.com/itm/Ramos-W27-10-1-Inch-1-5GHz-dual-core-CPU-GPU-Android-4-0-Tablet-DDR3-16GB-WHITE-/350665827602?pt=US_Tablets&hash=item51a54fe512

http://www.ebay.com/itm/Fly-TouchVIII-10-2-Android-4-0-16GB-Allwinner-A10-Cortex-A8-DDR3-1G-Camera-HDMI-/110990901852?pt=US_Tablets&hash=item19d792c25c

Siz ne dersiniz?

Ben "Hero 2" almayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek. Hero 2 ye olmasa da Hero 1 e eşdeğer daha ucuz ürün hangisi sizce?

Alıntıları Göster
    Tabletburada.com sitesinde halen fiyat 367 TL fakat güvenemiyorum bu siteye. Teslimat süresini sordum 2 gündür cevap yazmadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

Tabletburada.com sitesinde halen fiyat 367 TL fakat güvenemiyorum bu siteye. Teslimat süresini sordum 2 gündür cevap yazmadılar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim de tabletim dün geldi yılbaşı hediyesi gibi oldu :)tableti çok beğendim herhangi bir kasma yok özellikle pili gayet fazla gidiyor hiç bitmeyecekmiş gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendisomer

arkadaşlar benim de tabletim dün geldi yılbaşı hediyesi gibi oldu :)tableti çok beğendim herhangi bir kasma yok özellikle pili gayet fazla gidiyor hiç bitmeyecekmiş gibi :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gümrüğe sevkedildi yazısı geldi. şimdi hangi gümrüğe sevkedildiğini ve hangi işlemleri yapmam gerektiğini anlatabilirmisiniz? Geleceği şehir Eskişehir'di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yojiti -- 1 Ocak 2013; 21:31:13 >
  • quote:

Çok sevindim, sonunda iyi günlerde kullanın...

quote:

Orijinalden alıntı: Yojiti

arkadaşlar gümrüğe sevkedildi yazısı geldi. şimdi hangi gümrüğe sevkedildiğini ve hangi işlemleri yapmam gerektiğini anlatabilirmisiniz? Geleceği şehir Eskişehir'di.

Sevkedildi demek takıldı demek değildir. Muhtemelen adresinize yönlendirilecektir.

Takılırsa adresinize bilgilendirme gelir... Hangi siteden almıştınız?...

• quote:

Once postaneden bir yazı gelecek ve sizden kredi kartı ekstresi ve ürün faturası istenecek...eğer ürün faturası yoksa ekrandan screen shot alabilirsiniz....Kredi kartından cekilen tutarla ürünü karşılaştiracaklar cunku....Once postaneye gideceksiniz size Eskisehir gümrüge götürmeniz icin bir belge verecekler..tum evraklarla Eskisehir gumrugune gidip vergiyi yatirdiktan sonra tekrar postaneden tabletinizi alabileceksiniz... Ürün fiyatının %20si o günkü kurdan türk lirasına cevrilip sizden tahsil edilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

quote:

Sevkedildi demek takıldı demek değildir. Muhtemelen adresinize yönlendirilecektir.

Sizin yönlendirmenizle BİC 'ten almıştım. Müşteri hizmetlerine özellikle düşük fiyat ve Gift olarak belirtmelerini söylemiştim ve onlar da zaten öyle yaptıklarını belirtmişti.

Ürünün yanında toplamda 18 dolar eden 2 Kılıf ve kalem var, bunların da vergilendirmesi olacakmı? Veya vergilendirme nasıl yapılacak?

Sevkedilirse Eskişehirdeki gümrüğe sevkedilir değil mi? yoksa zaten İstanbuldakini en erken 2 hafta içerisinde alma ihtimalim olucak:/

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin yönlendirmenizle BİC 'ten almıştım. Müşteri hizmetlerine özellikle düşük fiyat ve Gift olarak belirtmelerini söylemiştim ve onlar da zaten öyle yaptıklarını belirtmişti.

Ürünün yanında toplamda 18 dolar eden 2 Kılıf ve kalem var, bunların da vergilendirmesi olacakmı? Veya vergilendirme nasıl yapılacak?

Sevkedilirse Eskişehirdeki gümrüğe sevkedilir değil mi? yoksa zaten İstanbuldakini en erken 2 hafta içerisinde alma ihtimalim olucak:/

O zaman takılmaz zaten merak etmeyin

Edit: Öyle bir durumda İstanbul ile işiniz olmaz, bulunduğunuz yerde halledersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 1 Ocak 2013; 22:43:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mermo

quote:

Once postaneden bir yazı gelecek ve sizden kredi kartı ekstresi ve ürün faturası istenecek...eğer ürün faturası yoksa ekrandan screen shot alabilirsiniz....Kredi kartından cekilen tutarla ürünü karşılaştiracaklar cunku....Once postaneye gideceksiniz size Eskisehir gümrüge götürmeniz icin bir belge verecekler..tum evraklarla Eskisehir gumrugune gidip vergiyi yatirdiktan sonra tekrar postaneden tabletinizi alabileceksiniz... Ürün fiyatının %20si o günkü kurdan türk lirasına cevrilip sizden tahsil edilecek

Teşekkür ederim, artık her halukarda almam gerekecek yani. Peki ben en erken 14 ocak ta eskişehirde olacağıma göre bugün gümrüğe sevk edilen ürünün geri gönderilme imkanı var mı? veyahut ben eskişehirdeki aile fertlerimden birine vekalet verebiliyormuyum alması için?

• quote:

Edit: Öyle bir durumda İstanbul ile işiniz olmaz, bulunduğunuz yerde halledersiniz

Umarım dediğiniz gibi olur. Çünkü Eskişehirde olmadığım bir zaman diliminde gümrüğe çağrılırsam ve gidemezsem o zaman büyük sıkıntı olur benim için
  • quote:

quote:

Umarım dediğiniz gibi olur. Çünkü Eskişehirde olmadığım bir zaman diliminde gümrüğe çağrılırsam ve gidemezsem o zaman büyük sıkıntı olur benim için

Siz yie içinizi ferah tutun ama adınıza bir yakınınız da halledebilir işlemleri

• quote:

quote:

quote:

Siz yie içinizi ferah tutun ama adınıza bir yakınınız da halledebilir işlemleri

Alıntıları Göster
    2012-12-02 Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    2013-01-02 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

Oh Çok şükür...

• quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

Oh Çok şükür...

Alıntıları Göster
    darısı bizim başımıza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

darısı bizim başımıza...

Alıntıları Göster
    iyi tablet ama market uyumsuzluğu varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımseven123

iyi tablet ama market uyumsuzluğu varmı

cyanogen mod u kurarsanız pek market uyumsuzluğu çıkmıyor. Ben yaşamadım yani. Bu konuyu okursanız aradığınız cevapları bulacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

Oh Çok şükür...

Gözünaydın hocam :) Benimkinden hala ses yok :)
  • Orijinalden alıntı: Blur

saol blur:)çok bekledim ama beğendim tableti ama bazı uygulamalar uyumsuz görünüyor onu da aştık mı tamamdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendisomer -- 2 Ocak 2013; 19:43:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hrnsvrn

Eyvallah hocam sağolasın,şu sorun da bir çözülsee

Bu flash belleği tanımama sorunu bende de var. Çözebildiniz mi acaba ?

Yok hocam malesef tanımıyor hala yardımcı olabilecek biri de olmadı henüz.........
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.