Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aktuz

40-50 gün de hepsi gelecektir. Dünyanın diğer ucundan ürün alıyoruz, vergi yok, kargo ücreti yok.. Firma teslim süresi şudur da demiyor, tahmini 3 haftadır fakat herhangi bir taahhüdümüz yoktur diyor.

Gelmezse parasını ödüyor, kırık gelirse yenisini gönderiyor.. Buna rağmen sabredip beklemiyoruz.

O kadar acele ise Türkiyeden alsaydınız 500 TL ye. Ya da 50 dolar kargo parası verip, 1 haftada getirtseydiniz.

Benim de siparişlerim geç geldi, gelmeyen de var fakat bize sunulan hizmete ve makul fiyatlara bakınca çok şey istiyoruz diyorum. Ürün patates doğrayıcı olsa bu kadar heyecanlanmayız tabi. Tablet olunca biran önce gelsin kurcayalım isteği oluşuyor :)

Alıntıları Göster
    Herkeze Merhaba.
    BIC sitesinden alışveriş yapmak istiyorum.
    Paypal hesabım var içinde parada var ama hesabım onaysız kredi kartım yok.
    ama bankama transfer yapmıştım.

Bu Paypal hesabı ile alışveriş yapılabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: identitynumb

quote:

Beyler Hero'nun hdmi cıkısı standard degil mi yanlıslık yok?...

cihaz üzerinde mini hdmi çıkışı var hocam.

BIC ürün bilgilerinde sadece HDMI port olarak belirtince standard sandım o yuzden sordum.

Demek ki yine ya çevirici ya da özel kablo gerekecek. Tesekkurler...

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar!
    Banggood sitesin'den 10.1" Ainol Novo Hero almak istiyorum. Bu siteyi tavsiye edermisiniz.
    Fiyatı 188,99 dolar %7 yılbaşı indirim kuponu vermişler 168 dolar ücretsiz kargo,almayı düşünüyorum.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: veliusta

Herkeze Merhaba.

Kredi kartınızın PayPal hesabınıza ekli olması gerekiyor, diğer turlu PayPal bakiyeniz olsa bile yurt dışı alış verişlerde kullanamazsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veliusta

Herkeze Merhaba.

Kredi kartınızın PayPal hesabınıza ekli olması gerekiyor, diğer turlu PayPal bakiyeniz olsa bile yurt dışı alış verişlerde kullanamazsınız.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Buyincoins bugün tüm ürünlerde %8 indirim veriyor.Yılbaşı ağacında hesabınıza giriş yapıp bugünün numarasını tıklayın ve verilen kodu alışverişinizde kullanın.

• Sadece bugune ozgu bisi degil o. Bi kac gundur var bu olay. Bende dun gece araniza katildim ve 1 adet hero siparisi verdim bakalim. Kimbilir nezaman gelir artik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende BİC den Hero satın alacam Yılbaşında önce mi sonra mı yapsam iyi olur ( Yılbaşından sonra yaparsam ne zaman yapmalıyım(yani kaç gün sonra) )

• quote:

Orijinalden alıntı: cemşi

Bende BİC den Hero satın alacam Yılbaşında önce mi sonra mı yapsam iyi olur ( Yılbaşından sonra yaparsam ne zaman yapmalıyım(yani kaç gün sonra) )
    Arkadaşlar daha ürün elime geçmedi canımızı sıkacak bir video gördüm;

Ekranın tam ortasında parmağımızı algılamıyor, bu sıkıntı yatay olarak parmağımızı hareket ettirdiğimizde devam ediyor;

http://youtu.be/Y4d1GuFw4Iw?t=36s
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

Ekranın tam ortasında parmağımızı algılamıyor, bu sıkıntı yatay olarak parmağımızı hareket ettirdiğimizde devam ediyor;

Hocam daha ürün elinize geçmeden can sıkmak için erken değil mi? O kadar alan oldu hiç biri böyle bir sorun bildirdi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Hocam daha ürün elinize geçmeden can sıkmak için erken değil mi? O kadar alan oldu hiç biri böyle bir sorun bildirdi mi?

Alıntıları Göster
    O halde sevgili ürünü alan arkadaşlarım bi test edebilirseniz, var mı böyle bir sıkıntı, hiç olmazsa ürün elimize geçmeden iptal edebilme esnekliğine kavuşalım. Sevgiler.

• quote:

O halde sevgili ürünü alan arkadaşlarım bi test edebilirseniz, var mı böyle bir sıkıntı, hiç olmazsa ürün elimize geçmeden iptal edebilme esnekliğine kavuşalım. Sevgiler.

Alıntıları Göster
    http://www.tabletburada.com/ainol-novo/361-ainol-novo-10-hero-tablet-bilgisayar.html

arkadaşlar fiyat 414 tl. Türkiye de daha uygun bir fiyat şimdiye kadar göremedim. ne dersiniz alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksa_ -- 22 Aralık 2012; 21:12:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

http://www.tabletburada.com/ainol-novo/361-ainol-novo-10-hero-tablet-bilgisayar.html

arkadaşlar fiyat 450 tl. Türkiye de daha uygun bir fiyat şimdiye kadar göremedim. ne dersiniz alınır mı?

Yurtdışından getirtiyorlar stok tutmuyorlar. Garantisine guvenmeyin. Cok sorun yasayan arkadas oldu. Araştırmadan almayın. Yoksa evet TR için fiyat makul

• quote:

quote:

arkadaşlar fiyat 450 tl. Türkiye de daha uygun bir fiyat şimdiye kadar göremedim. ne dersiniz alınır mı?

Yurtdışından getirtiyorlar stok tutmuyorlar. Garantisine guvenmeyin. Cok sorun yasayan arkadas oldu. Araştırmadan almayın. Yoksa evet TR için fiyat makul

Alıntıları Göster
    benmi yanlış görüyorum anlamadım gitti 414 tl yazıyor. gelde alma şimdi

• quote:

Anlamayacak bir sey yok :) adam 300 liraya Çin'den ürün istiyor üstünü cebine koyuyor. Sadece sizin yerinize alış veriş işini yapıyor.

Yani kredi kartınız varsa kendi işinizi kendiniz görün. Zaten garantisi hikaye. Bana da 400 verin ben de yollatayım adresinize
  • quote:

quote:

Anlamayacak bir sey yok :) adam 300 liraya Çin'den ürün istiyor üstünü cebine koyuyor. Sadece sizin yerinize alış veriş işini yapıyor.

Yani kredi kartınız varsa kendi işinizi kendiniz görün. Zaten garantisi hikaye. Bana da 400 verin ben de yollatayım adresinize

adamın nasibini kestiniz akşam akşam :)) bu adamın ürünleri hiçmi gümrüğe takılmıyor canım. nerden baksan yine de kar marjı %20 vardır. Zaten garanti işi yaşsa bakmaya bile gerek yok...

• quote:

quote:

quote:

adamın nasibini kestiniz akşam akşam :)) bu adamın ürünleri hiçmi gümrüğe takılmıyor canım. nerden baksan yine de kar marjı %20 vardır. Zaten garanti işi yaşsa bakmaya bile gerek yok...

Alıntıları Göster
    Yukarıda bahsedilen temassızlık olayını cihaza sahip arkadaşlar deneyebilirler mi? Bana kalırsa böyle bir sorun olmamalı çünkü şikayetçi olan bir arkadaş duymadık. Firmware veya bazı üretim serilerine haiz bir sıkıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 22 Aralık 2012; 21:43:25 >

• Bahsi geçen sorun büyük ihtimal rom kaynaklı bir sorun. Donanımsal olma ihtimali düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Yukarıda bahsedilen temassızlık olayını cihaza sahip arkadaşlar deneyebilirler mi? Bana kalırsa böyle bir sorun olmamalı çünkü şikayetçi olan bir arkadaş duymadık. Firmware veya bazı üretim serilerine haiz bir sıkıntı olabilir.

Arkadaşlar siz öyle deyince baktım yok öyle bir durum içiniz rahat olsun
  • quote:

quote:

quote:

Sen adamı boşver kendini kurtardın ona bak

• quote:

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

Dostum zaten olsa 2-3 gün içinde her kullanıcı farkederdi. Peki dokunmatik hassasiyeti Ipad ve diğer kaliteli tabletlerle kıyaslayınca ne seviyede?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

Dostum zaten olsa 2-3 gün içinde her kullanıcı farkederdi. Peki dokunmatik hassasiyeti Ipad ve diğer kaliteli tabletlerle kıyaslayınca ne seviyede?

Alıntıları Göster
    hero yu kullananlar acaba patientx in verdiği custom rom u mu kullanıyor? Hem türkçe, hem google store a giren, ayrıca programlarla uyum sorunu yaşanmayan stabil hangi rom u kullanabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkocaoglu -- 23 Aralık 2012; 1:55:41 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.