Şimdi Ara

yaş 22 hayatımda hiç çalışmadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-1E1ABE892

Bende 19 yaşındayım, ama iş arıyorum vallahi, boş oturmak hiç güzel bir şey değil. Para kazanmak şart.

Alıntıları Göster
    bende 20 yaşındayım hayatımda 1 gün bile işe gitmedim
  • 5 yasinda cay tasiyarak basladim her turlu ise girip ciktim... 2 yillik yuksekokul okuyup askere gittim... 1 Sene hakkari de dagda kaldim ebesinin seyi gibi yasam tecrubem var... su ara annemin saglik sorunu nedeni ile calisamiyorum...

1 telefonla istedigim yere girebilirim ama olmuyor iste... yani kaderinde ne varsa onu yasarsin kardes, cok kafana takma...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

quote:

quote:

quote:

18 yaşındayım boya yaptım,inşaat şirketinde harita müh. ile çalıştım,mimarlık bürosunda çalıştım

Oha ben 17 yim ama en ufak isde calismadim o yasta lisede olmqn gerekmiyomu ne isin var muhendisin yaninda

yazları

Ne yapiyonuz muhendisle oturup proje cizmiyonuz heralde

kullandıkları programı sular seller gibi bildiğim için çizebilirim ama ben genelde arazide kanalizasyon borularının gideceği güzergahı belirliyorduk gps türü bir alet ile

Vay be iyiymis ogrenmke lazim her alada bisiler bilmek lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bella Elina

açık liseden okuyorum

kuaförde çırak olarak başladım 10 yaşımda 17 yaşındayım ben 7 yıldır çalışıyorum şu yaşta

ilk girdiğimde 20 lira falandı şuan ayda 1200 lira veriyor tabi teyzemin dükkan o ayrı ama çırak olsam gene aynı civarlarda alırdım herhalde 7 yılda

valla zor iş 22 de iş bulcanda okulu bitircende evlencende ev alcanda çocuk yapıcanda

kardeş inan evlenmek gibi bir hata şu hayatta yapacağım en son iş. o yüzden kafam rahat zaten, yalnızlığı seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeForStyle

5 yasinda cay tasiyarak basladim her turlu ise girip ciktim... 2 yillik yuksekokul okuyup askere gittim... 1 Sene hakkari de dagda kaldim ebesinin seyi gibi yasam tecrubem var... su ara annemin saglik sorunu nedeni ile calisamiyorum...

1 telefonla istedigim yere girebilirim ama olmuyor iste... yani kaderinde ne varsa onu yasarsin kardes, cok kafana takma...
    kimseyi de dinleme, hayatından memnunsan gerisi boş, ama yavaştan planlara başlamalısın
    benimde yaş 24 öle aman aman biyerde çalışmışlığımda yok ömrümüz okumakla geçti + 1 sene kpss hazırlandık, polis olcaktık cemaatçi torpilimiz yok diye oda olmadı şimdi askerlik beni bekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07CE3F799

quote:

açık liseden okuyorum

kuaförde çırak olarak başladım 10 yaşımda 17 yaşındayım ben 7 yıldır çalışıyorum şu yaşta

ilk girdiğimde 20 lira falandı şuan ayda 1200 lira veriyor tabi teyzemin dükkan o ayrı ama çırak olsam gene aynı civarlarda alırdım herhalde 7 yılda

valla zor iş 22 de iş bulcanda okulu bitircende evlencende ev alcanda çocuk yapıcanda

kardeş inan evlenmek gibi bir hata şu hayatta yapacağım en son iş. o yüzden kafam rahat zaten, yalnızlığı seviyorum.

Alıntıları Göster
    la ben tuvalet bile temizledim la...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

18 yaşındayım boya yaptım,inşaat şirketinde harita müh. ile çalıştım,mimarlık bürosunda çalıştım

Oha ben 17 yim ama en ufak isde calismadim o yasta lisede olmqn gerekmiyomu ne isin var muhendisin yaninda

yazları

kullandıkları programı sular seller gibi bildiğim için çizebilirim ama ben genelde arazide kanalizasyon borularının gideceği güzergahı belirliyorduk gps türü bir alet ile

ama babam hala hiç çalışmıyorsun diye söylenip duruyor o yüzden bu yaz çalışmadım sinir ettiği için beni

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

kimseyi de dinleme, hayatından memnunsan gerisi boş, ama yavaştan planlara başlamalısın
    benimde yaş 24 öle aman aman biyerde çalışmışlığımda yok ömrümüz okumakla geçti + 1 sene kpss hazırlandık, polis olcaktık cemaatçi torpilimiz yok diye oda olmadı şimdi askerlik beni bekler

25'te okul bitse askerliği aradan çıkarınca kendime yetecek kadar her türlü işe girerim zaten, evlenmemek konusunda kararım kesin zten, hayatımı yaşarım, evimde var ailem sağ olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07CE3F799 -- 2 Kasım 2012; 0:09:36 >

quote:

25'te okul bitse askerliği aradan çıkarınca kendime yetecek kadar her türlü işe girerim zaten, evlenmemek konusunda kararım kesin zten, hayatımı yaşarım, evimde var ailem sağ olsun.

Alıntıları Göster
    Yaşım 18, sağlam bi mağazada stajyerim, yapmadığım iş kalmadı desem yeridir, işportaya bile girişmişliğim var, ama harbiden ticaret gibisi yok ya..
    Bu arada takam kafana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 2 Kasım 2012; 0:14:44 >

• quote:

quote:

açık liseden okuyorum

Alıntıları Göster
    aynı yaştayız yalnız yaşam tarzlarımız farklı.suan mecburiyetten duruyorum ama normalde beni evde tutmamazsınz.lise 2 nin yazından beri her yaz çalışırım 6 senedir hiç ara vermedim.kendi paranı kazanmak gibisi var mı ya.bu yaşıma gelmişim babamdan bira parası mı isticem otobüs parası mi isticem.kendim kazanır çatır çatır afiyetle yerim.hem insanın sosyal ortamı 0 olsa çalısınca sosyal ortam da yapıyorsun mis gibi.

çalışmasaydım 2010 daki sonisphere festivaline gidemezdim geçtimiz yaz megadeth geldi gidemezdim gidip taksimde MekaniK dinleyemezdim.hele testamenti 1 metreden görme şansını hayatta yakalamazdım.kısacsı hayatımı yaşıyamazdım.daha neler neler saysam gerek yok şindi.

edit : su sıralarda üni de dilek feneri satmayı düşünüyoruma ama henüz nerede ucursam ona karar veremedim işlek mekanlari belediye işgal etmiş.işgalci belediye başka yerdede satsam iş yapamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 2 Kasım 2012; 0:15:40 >
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bende 20 yaşındayım kardeş ama staj hariç hiç çalışmadım en uyuşuk,tembel arkadaşlarım bile kalan zamanlarında lcwydi kasiyerlik garsonluk değerlendirip para kazanırken ben bi dahaki yaz bende çalışırım diyip duruyorum ama kısmet olmadı hiç. bence bir iş bul ailen orta halliyse diyorum kendi hayatın için en azından tecrüben olur zenginsen kasma zaten farketmez

• Iyı halt yedin bugun forumdakılere bise olmus

Orijinalden alıntı: Last Later

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

quote:

Ömür boyu çalışmadan nasıl yaşamayı düşünüyorsun?Düşüncelerin bana pek 22 yaşında gibi gelmedi.

ömür boyu değil ya okul bitsin 26-27 gibi girerim işe sorun mu?

Okula gitmiyorsun sonuçta , bunu çalışmamak için bahane ediyorsun.

hem işe gidip hem okulu nasıl bitircem? benim aöf anadolu değil çıkmış sorulara çalışayım, uzaktan eğitim zor.

Sanki evde oturup ders mi çalışıyorsun?Çalışsan çalışsan kaç saat çalışırsın?Belli bir yaşa geldikten sonra bazı şeyler ağır gelebilir , iş deneyimi olmaması kötü birşey ilk işinizde damdan düşmüş gibi olursunuz.Farklı sektörleri görmek tanımak , deneyim kazanmak iyidir.Her yerde faydasını görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

quote:

quote:

quote:

quote:

Ömür boyu çalışmadan nasıl yaşamayı düşünüyorsun?Düşüncelerin bana pek 22 yaşında gibi gelmedi.

hem işe gidip hem okulu nasıl bitircem? benim aöf anadolu değil çıkmış sorulara çalışayım, uzaktan eğitim zor.

Sanki evde oturup ders mi çalışıyorsun?Çalışsan çalışsan kaç saat çalışırsın?Belli bir yaşa geldikten sonra bazı şeyler ağır gelebilir , iş deneyimi olmaması kötü birşey ilk işinizde damdan düşmüş gibi olursunuz.Farklı sektörleri görmek tanımak , deneyim kazanmak iyidir.Her yerde faydasını görürsünüz.

Alıntıları Göster
    20 yaşındayım . Evden eve nakliyede hamallık yaptım , mobilyacıda nakliye elemanlığı yaptım , Bilgisayar teknik servisinde çalıştım , çaycılık yaptım , sanayide çalıştım , stajda yaptım 3 farklı fabrikada . Yaptığım işlerdende hiç utanmadım . Alın teri olunca takmıyor insan .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryzen Tevfik

20 yaşındayım . Evden eve nakliyede hamallık yaptım , mobilyacıda nakliye elemanlığı yaptım , Bilgisayar teknik servisinde çalıştım , çaycılık yaptım , sanayide çalıştım , stajda yaptım 3 farklı fabrikada . Yaptığım işlerdende hiç utanmadım . Alın teri olunca takmıyor insan .

Alıntıları Göster
    yaş 17 kaynamış mısır sattım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yazları

ama babam hala hiç çalışmıyorsun diye söylenip duruyor o yüzden bu yaz çalışmadım sinir ettiği için beni

Yazin hic calismadim babam imam halkin gozunde soyle bir algi var imamin oglu calisirmi hic

O kadar babası imam olan arkadaşım var ilk kez senden duyuyorum bunu, neresiymiş orası ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

neden yaşıyorsun
    valla 32 yaşındayım 8 yaşından beri çalışıyorum. Herhalde bu gidişle ölene kadarda devam edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 2 Kasım 2012; 21:05:07 >

Orijinalden alıntı: thescourge_of_god

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bende bu sene liseyi bıraktım açık liseye geçtim boş boş duruyorum evde ne iş yapabilirim ben

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bende senin gibiydim dostum. 22 yaşında işe girdim. Bu günlerde 1 yılı doldurdum. İşe girdim dediğimede bakma bi tanıdığımız sağolsun bana iş verdi. Bazen elime yüzüme bulaştırdığımda oluyor ama idare edip gidiyoruz işte. Ben sürekli bilgisayar oyunu oynayan internete giren yani aileme pek bir yükü olmayan biriydim. Askere gittim. Komutan soruyor sivilde ne iş yaptın? Bi iş yapmadım dediğimde baya şaşırmıştı. Bende şaşırmıştım komutanın bu kadar şaşırmasına ve sıradaki herkesin bir meslek söylemesine. Ailem bizi düşündükleri için belkide çalıştırmadılar küçükken. Rahattık okumadıkta. Milletin çocuğu okuyup işe falan girincede aileminde gözüne batmaya başladım. Haklılardı da aslında. Ama emin ol ben olurda bir gün bir meslek sahibi olup hakkıyla parasını kazanırsam karınlarını doyurabileceğim çocuklarım olursa çocuk yaşta çalıştırcam. Ben bu hayatta şunu öğrendim. HERŞEY TECRÜBE.
    Başarınızı neye borçlusunuz diye sormuşlar
    Adam Doğru kararlara demiş
    Doğru kararlarınızı neye borçlusunuz demiş
    TECRÜBEYE
    Tecrübeyi?
    Yanlış kararlara
    Yada Peyami Safanın
    Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır ; zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır. Sözü benim için hayatın mottosu oldu.
    Çocuğumu versem bir bakkalın yanına El oğlu acımaz çalıştırır birşeyler öğrenir. Hesap yapmayı öğrenir. Saymayı öğrenir. Hayatın zorluğunu öğrenir. En önemlisi kendi parasını kazanır. Küçük yaştan sonra o parasına bisiklet mi alır oyuncak mı alır o onun sorunu. Parasını nasıl değerlendireceğini öğrenir. Okumanın kıymetini öğrenir. Yaz tatili bittiği zaman ömrünün sonuna kadar bakkal çırağı olmamak için çalışır.

Ama ağaç yaşken eğilir. Bu söylediklerim şimdi benim üzerimde hiç bir işe yaramaz. Ben iki malzeme taşıyorum belim ağrıyor. Kafam uyuşmuş gibi bazen öyle şeyler yapıyorum ki kendi kendime salak falan diyorum. Sürekli birşeyleri unutuyorum. Çünkü bu güne kadar beynimi hiç kullanmadım. Ancak Counter şifrelerini aklımda tutmak için kullandım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.