Şimdi Ara

Pachter: 'Düşük Notlar MoH Serisini Bitirebilir' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patcher reyiz öyle dediyse öyledir …
  • genel kanaat zaten oyun çıkışa hazır değilmiş...yama bombardımanı haberlerınden sonra alınır..ama kendi kaşınmış..haketmiş..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Danger Close ikidir yapamıyor işte verin bunu DICE'ın eline bakın o zaman nasıl oluyor. Battlefield 3 için yapilan DLC paketleri bile adeta film gibi yeni bir oyun gibi..

• şu frostbite 2 yi verin Activision a bak ne yemekler koyuyo önümüze.

• quote:

Orijinalden alıntı: miracsu

şu frostbite 2 yi verin Activision a bak ne yemekler koyuyo önümüze.

activision güzel yemekler koymuş olsa çoktan bir frostbite 2 yaratırdı zaten.

medal of honor ölebilecek bir seri değil,EA bir medal of honor u da adam gibi yapsa tekarar yükselir piyasadan silincek oyun değil, herşey EA ın elinde

• Oyunun mp kısmını DICE'a yaptırsalardı herşey daha faklı olurdu.
  • MOH eski savaşları konu almalı bence. Şahsen sıkıldım artık modern savaş oyunlarından. Kurgusu ve oynanabilirliği iyi bir II. Dünya Savaşı oyunu yapılabilir.

• battlefield 3 bekliyordunuz hani hemde sabırsızlıkla medal of honor battlefield 3 gibi hatta biraz daha geliştirilmiş hali neden bu oyuna kötü diyorsunuz ign 10 üzerinden 4 veriyor ne kadar saçmalık ama call of duty yada crysis 3 gibi bir oyun çıksaydı daha oyunun incelemeden 10 üzerinden 9.5 verirlerdi ben bu kadar oyunları ayrımcılık yapan bir grup görmedim sizin medal of honor ile alıp veremedeğiniz nedir. call of duty ye grafiklerini yükseltin diyorsunuz adamlar kaç senedir aynı grafik motorunu kullanıyor alın size medal of honor da grafik son bir şey daha eklemek istiyorum bu medal of honor tutmaz ise battlefield 4 SAKIN ama SAKIN beklemeyin ÇIKARMAZLAR sonra devamlı call of duty oynarsınız istediğiniz olur BİRAZ DA OLSA EMEĞE SAYGI DUYUN.
  • oyun 10 para etmez.alın sıze danger close ıste.moh serısını tarıhe gomduler.
  • allaallah o kadar mı rezalet lan bu oyun halbuki bir önceki çıkan oyunu çok beğenmiştim doğrusunu söylemek gerekirse bundan da bir şeyler bekliyordum.. bi ara müsait olunca alıp bakmak lazım oyunu merak ettim.
  • EA elindeki çoğu seride sıkıntılar yaşıyor hepimiz biliyoruz ancak en çok eleştirilenlerden biri olan nfs serisi bile firma tarafından yoluna devam ettiriliyor. Uzun lafın kısası EA böyle köklü bir seriyi kenara koymaz daha moh'un çünkü daha yağını çıkarmadı...

Arkadaşlarında dediği gibi eski tarz savaşlardan modern savaşlara geçişi sağlam bir şekilde yapamadı oyuncuların kafasında hep soru işareti bıraktı oyun ve modern savaşlarda kendini yeterince kanıtlayamadı.

• ben gercekten anlamıyorum oyun mw3 den kat kat senaryo olarak 10710 numara bir oyunken neden bu kadar kotulendiğini anlamıs değilim.

adamlar her bolumde farklı bir hava katmışlar sırdanlık yok oyunda.ilk oyunun single ından cok daha iyi bir oyun.frosbite 2 ile cok guzel gozukuyor.

oyundan ya cok beklenti asırı yuksekti ve herkes muazzam bişey bekliyordu.yada ben oyuna doymamışım..

cozemedim gitti.mw3 un single playeri 10/8 alsin buna 10/5 ver sacmalık gercekten.

• o kadarda kötümü ya bu sene black ops 2 zirveye yerleşecek rakibi olmayacak demek ki . inşallah bundan sonraki oyunlarda amaç çok para kazanmak , premium gibi saçma seylerle uğraşmak değilde yeniden oyuncuların gönlünü kazanmaya çalışır bc2 deki gibi büssürü bedava dlc gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aCAN.v7 -- 1 Kasım 2012; 10:54:01 >
  • HİÇ YOKTAN RESİDENT EVİL GİBİ DEĞİL PANPA
  • O kadar da kötü değil..Puanlar Zaten Saçmalık Resmen..

• Bunu anlamak için uzman analist olmaya gerek var mı? Oyun rezil işte daha ne olsun.

• Beter olsun. Adam gibi senaryo yazmak yerine müslümanları terörist gibi gösterdikleri kurgu üzerine oyun yapıyorlar anca. Gerçek terörist kendileri halbuki. Tanıtım videolarında bir asker ailesini gösterirlerken, kendilerinin katlettikleri milyonlarca masum sivili hatırlamak işlerine gelmez tabii ki.
  • 2. dünya savaşı istiyoruuuuuuuuuzzzzzz................ bıktım artık saçmasapan moders savaş oyunlarından... karabiner 98 özledim thompson mp 42 özledim....
  • öncedende 2.dünya savaşından bıktık diyodunuz ama?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.