Şimdi Ara

Led'le ilk imtihanımız. Pc Led Mod. [GÜNCEL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Irie

bi yerden başlamak lazım. Kasasın yanındaki ledler fena durmamış ama biraz daha donanımlara ışık vermeye çalış

Alıntıları Göster
    Geliştirilebilir

Orijinalden alıntı: smtcglr

Geliştirilebilir

Alıntıları Göster
    Konu yukarıya !

Orijinalden alıntı: Xilence

Konu yukarıya !

Alıntıları Göster
     Led'le ilk imtihanımız. Pc Led Mod. [GÜNCEL]

Led mod son hali.

• quote:

Led mod son hali.

Alıntıları Göster
    UP!

• quote:

UP!

Alıntıları Göster
    Kardeş benden bir tavsiye istersne insanları genelde yaptığı hata şudur İşyerleri düzenlerken de kasa mod yaparkende geçerli yapılan hata ledleri göstermek için can atar millet fakat göze direk vurdumu göz alır ve hoş gözükmez bir süre sonra bir süre dedim sanırım 1-2 saniye
    Bence gözükmeyecek ama loş bir görüntü verecek şekilde kasanın içinde gizlemelisin. Örnek benim kasada UV lambalardan vardı söktüm ilerde takacağım sadece 10 CM Mavi led aldım ucunuda elektronikçilerde Powerden güç almasını sağladım o kadar. Görüntüye sen karar ver. Nasılmış.... ?

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Sert

Kardeş benden bir tavsiye istersne insanları genelde yaptığı hata şudur İşyerleri düzenlerken de kasa mod yaparkende geçerli yapılan hata ledleri göstermek için can atar millet fakat göze direk vurdumu göz alır ve hoş gözükmez bir süre sonra bir süre dedim sanırım 1-2 saniye
    Bence gözükmeyecek ama loş bir görüntü verecek şekilde kasanın içinde gizlemelisin. Örnek benim kasada UV lambalardan vardı söktüm ilerde takacağım sadece 10 CM Mavi led aldım ucunuda elektronikçilerde Powerden güç almasını sağladım o kadar. Görüntüye sen karar ver. Nasılmış.... ?

Valla hacı abi, sende güzel yapmışsın emeğine sağlık ama. Bizde ilk sefer bu işi yapıyoruz, hem bide benim kasanın içi geniş değil. Geniş olsa biraz kabloları felan saklardım ama midt tower kasa. En son kalan parça beyaz ledi koydum ışıklandırma için. Herkesin şekli farklı, teşekkürler.

• quote:

quote:

Valla hacı abi, sende güzel yapmışsın emeğine sağlık ama. Bizde ilk sefer bu işi yapıyoruz, hem bide benim kasanın içi geniş değil. Geniş olsa biraz kabloları felan saklardım ama midt tower kasa. En son kalan parça beyaz ledi koydum ışıklandırma için. Herkesin şekli farklı, teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Alakası yok dostum kasa küçüklük ile alakası yok tabii keyfin bilir ama görsellik olmaz benden söylemesi bak buda dükkandaki elimdeki ATX Kasalar ile mod yaptığım kasam.

• quote:

Alakası yok dostum kasa küçüklük ile alakası yok tabii keyfin bilir ama görsellik olmaz benden söylemesi bak buda dükkandaki elimdeki ATX Kasalar ile mod yaptığım kasam.

Alıntıları Göster
    o ney hacı ya

METİN olun, CAN'ınızla oynayın, HAKKI'nızla kazanın!

• quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

o ney hacı ya

Alıntıları Göster
    Bir işi; bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar.

Bir işi; bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar.

Alıntıları Göster
    Herkes farklı şekilde hacı abi, sen daha iyisini yapmışsın, bende dışına ekledim, zaten masaüstü gidici, kısa bir sürelik mod yaptık işte.

Herkes farklı şekilde hacı abi, sen daha iyisini yapmışsın, bende dışına ekledim, zaten masaüstü gidici, kısa bir sürelik mod yaptık işte.

Alıntıları Göster
    UP

• quote:

UP

Alıntıları Göster
    Valla bir tek banamı anlamsız geldi bilmiyorum. Ama ilk denemen olduğu için fazlada eleştirmiyorum. Ama şunu söyleyeyim ortada mod falan yok kasanın dışına yapıştırılmış şerit bir led var sadece.

Proje bitince görelim birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Valla bir tek banamı anlamsız geldi bilmiyorum. Ama ilk denemen olduğu için fazlada eleştirmiyorum. Ama şunu söyleyeyim ortada mod falan yok kasanın dışına yapıştırılmış şerit bir led var sadece.

Proje bitince görelim birde.

Alıntıları Göster
    Hacı abi, olay bu zaten dış makyaj, içine bişey yapamıyorum :D Merak etme şu kış geçsin, yaz değişimini yaparız

• quote:

Hacı abi, olay bu zaten dış makyaj, içine bişey yapamıyorum :D Merak etme şu kış geçsin, yaz değişimini yaparız

Alıntıları Göster
    Led işi zevk işi renk seçim, bence kasanın içindeki parçaların rengine ve kasanın rengiyle orantılı seçilmeli uyum sağlanırsa çok iyi sonuclar ortaya cıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Led işi zevk işi renk seçim, bence kasanın içindeki parçaların rengine ve kasanın rengiyle orantılı seçilmeli uyum sağlanırsa çok iyi sonuclar ortaya cıkar.

Alıntıları Göster
    çok ışıldak değilmi ?

Orijinalden alıntı: Ramyyz

çok ışıldak değilmi ?

Alıntıları Göster
    Valla hacı abi :D Kasanın içindeki fanlar kırmızı zaten :D Işık kasanın dışında olduğu için odanın aydınlatmasında kullanabiliyorum, pc masasından çoğu yeri aydınlatıyor.

Valla hacı abi :D Kasanın içindeki fanlar kırmızı zaten :D Işık kasanın dışında olduğu için odanın aydınlatmasında kullanabiliyorum, pc masasından çoğu yeri aydınlatıyor.

Alıntıları Göster
    bro kusura bakmada olmamış

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

bro kusura bakmada olmamış

Alıntıları Göster
    Kasanın içine baştan koymak istemiyordum led'i zaten, dışına aydınlatma için çektim, son halide resimlerde var. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom1959 -- 18 Ocak 2013; 19:49:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JacqaL

Güzel olmuş. Eline sağlık.

Teşekkürler :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.