Şimdi Ara

Led'le ilk imtihanımız. Pc Led Mod. [GÜNCEL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu yukarıya !
  •  Led'le ilk imtihanımız. Pc Led Mod. [GÜNCEL]

Led mod son hali.

• UP!
  • Kardeş benden bir tavsiye istersne insanları genelde yaptığı hata şudur İşyerleri düzenlerken de kasa mod yaparkende geçerli yapılan hata ledleri göstermek için can atar millet fakat göze direk vurdumu göz alır ve hoş gözükmez bir süre sonra bir süre dedim sanırım 1-2 saniye
    Bence gözükmeyecek ama loş bir görüntü verecek şekilde kasanın içinde gizlemelisin. Örnek benim kasada UV lambalardan vardı söktüm ilerde takacağım sadece 10 CM Mavi led aldım ucunuda elektronikçilerde Powerden güç almasını sağladım o kadar. Görüntüye sen karar ver. Nasılmış.... ?

Led'le ilk imtihanımız. Pc Led Mod. [GÜNCEL]

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Sert

Kardeş benden bir tavsiye istersne insanları genelde yaptığı hata şudur İşyerleri düzenlerken de kasa mod yaparkende geçerli yapılan hata ledleri göstermek için can atar millet fakat göze direk vurdumu göz alır ve hoş gözükmez bir süre sonra bir süre dedim sanırım 1-2 saniye
    Bence gözükmeyecek ama loş bir görüntü verecek şekilde kasanın içinde gizlemelisin. Örnek benim kasada UV lambalardan vardı söktüm ilerde takacağım sadece 10 CM Mavi led aldım ucunuda elektronikçilerde Powerden güç almasını sağladım o kadar. Görüntüye sen karar ver. Nasılmış.... ?

Valla hacı abi, sende güzel yapmışsın emeğine sağlık ama. Bizde ilk sefer bu işi yapıyoruz, hem bide benim kasanın içi geniş değil. Geniş olsa biraz kabloları felan saklardım ama midt tower kasa. En son kalan parça beyaz ledi koydum ışıklandırma için. Herkesin şekli farklı, teşekkürler.

• Alakası yok dostum kasa küçüklük ile alakası yok tabii keyfin bilir ama görsellik olmaz benden söylemesi bak buda dükkandaki elimdeki ATX Kasalar ile mod yaptığım kasam.

• o ney hacı ya
  • Bir işi; bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar.
  • Herkes farklı şekilde hacı abi, sen daha iyisini yapmışsın, bende dışına ekledim, zaten masaüstü gidici, kısa bir sürelik mod yaptık işte.
  • UP
  • Valla bir tek banamı anlamsız geldi bilmiyorum. Ama ilk denemen olduğu için fazlada eleştirmiyorum. Ama şunu söyleyeyim ortada mod falan yok kasanın dışına yapıştırılmış şerit bir led var sadece.

Proje bitince görelim birde.
  • Hacı abi, olay bu zaten dış makyaj, içine bişey yapamıyorum :D Merak etme şu kış geçsin, yaz değişimini yaparız
  • Led işi zevk işi renk seçim, bence kasanın içindeki parçaların rengine ve kasanın rengiyle orantılı seçilmeli uyum sağlanırsa çok iyi sonuclar ortaya cıkar.
  • çok ışıldak değilmi ?
  • Valla hacı abi :D Kasanın içindeki fanlar kırmızı zaten :D Işık kasanın dışında olduğu için odanın aydınlatmasında kullanabiliyorum, pc masasından çoğu yeri aydınlatıyor.
  • bro kusura bakmada olmamış
  • Kasanın içine baştan koymak istemiyordum led'i zaten, dışına aydınlatma için çektim, son halide resimlerde var. :D
  • Güzel olmuş. Eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom1959 -- 18 Ocak 2013; 19:49:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacqaL

Güzel olmuş. Eline sağlık.

Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.