Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
72
Favori
188.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

quote:

Orijinalden alıntı: emregrs

ben win 8 indireceğim elimde key var ancak memnun kalmazsam win 7 ye geçiş nasıl olacak ? şuan ki win7 lisanslı,tekrar kullanabilecek miyim

windows 8 yüklemeden önce win7nin ghost imajını al ki geri dönme şansın olsun kolayca...

nasıl alınıyor kardeş o

Alıntıları Göster
    79tl lik olanı satın aldım. Farkında olmadan pc den yükle demişim oysa ki iso dosyasını çekmek istiyordum evde kurabilmek için. Win 8 iso nasıl indirebilirim. Microsoft bunun seçeneğini nereden sunuyor. Sinir bir durum!

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Arkadaşlar bu xbox olayı nedir xbox oyunlarını fwelanmı acacak yoksa arkadaş beni yedi mi

Seni yemiş xbox live'a bağlantı sağlıyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Promosyon kodu bulursan kampanya devam ediyor sadece sitedeki açık düzeltildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdeN

79tl lik olanı satın aldım. Farkında olmadan pc den yükle demişim oysa ki iso dosyasını çekmek istiyordum evde kurabilmek için. Win 8 iso nasıl indirebilirim. Microsoft bunun seçeneğini nereden sunuyor. Sinir bir durum!

Emailine gelen bilgilendirmede windows 8 indirme programının linki olması lazım onunla tekrar indirme yapabilirsin.

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

• quote:

Orijinalden alıntı: Asiltane

quote:

Emailine gelen bilgilendirmede windows 8 indirme programının linki olması lazım onunla tekrar indirme yapabilirsin.

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

Alıntıları Göster
    Windows 8 almadan önce denemek isteyenler buradan 90 günlük sürümünü indirip deneyebilirler.

Windows 8 Enterprice ;

http://technet.microsoft.com/tr-tr/evalcenter/hh699156.aspx?ocid=wc-mscom-ent

Ayrıca şu 29TL lik promosyon olayını hala açık sanan arkadaşlar, duyduğuma göre microsoft windows 8 den pek ümitli değilmiş diye duydum, açık olayından daha çok pazarlama olayı söz konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxsi

quote:

Müşteri destek hattı ile toplamda 30dk yakın süren iki konuşma yaptım. İlkinde konuştuğum bayan mswos 'dan iso olarak indirebileceğimi söyledi. Siparş no ve serial key girdikten sonra bana nereye kayıt edeceğim sorulmadan bütün dosyaları açık halde pc ye indirdi. Hiç bir şekilde flash disk ve iso kaydını seçebileceğim bir menü gelmedi. Bunun üzerine tekrar 444 67 87' yi aradım. Bu seferde konuştuğum beye durumu anlattım. İso olarak win8i evimdeki pc ye kuracağımı belirttim. Ama bunu seçebileceğim bir seçenek çıkmadı dedim. İso olarak indirilemediğini kurulu bir pc üzerinden yükleme yapabileceğimi belirtti. Evimde internetim yavaş cepten giriyorum bunu usb flash veya dvd ye yazıp xp üzerinden kuracağım dedim. Temiz kurulum yapmayı da elbette ki isterim. Gel gör ki microsoft önceden çekenlere verdiği bu imkanı şimdi kaldırmış anlayacağınız. Bana söyledikleri C üzerinde gizli olarak ESD dizini altındaki dosyayı flash belleğe çekip kuarabileceğimi söylüyorlar. Temiz kurulum yapmayı düşünenler 79tl lik satın alma işlemini iyice gözden geçirsinler. Bunun üzerine siparişimi iptal edin dedim. Onay için tekrarwww.mswos a girmem gerekiyormuş.

Sorum şu; 79 tl ile yükseltme satın alıp iso olarak DVD ye kayıt edip temiz win 8 kuran var mı?

• quote:

quote:

quote:

Müşteri destek hattı ile toplamda 30dk yakın süren iki konuşma yaptım. İlkinde konuştuğum bayan mswos 'dan iso olarak indirebileceğimi söyledi. Siparş no ve serial key girdikten sonra bana nereye kayıt edeceğim sorulmadan bütün dosyaları açık halde pc ye indirdi. Hiç bir şekilde flash disk ve iso kaydını seçebileceğim bir menü gelmedi. Bunun üzerine tekrar 444 67 87' yi aradım. Bu seferde konuştuğum beye durumu anlattım. İso olarak win8i evimdeki pc ye kuracağımı belirttim. Ama bunu seçebileceğim bir seçenek çıkmadı dedim. İso olarak indirilemediğini kurulu bir pc üzerinden yükleme yapabileceğimi belirtti. Evimde internetim yavaş cepten giriyorum bunu usb flash veya dvd ye yazıp xp üzerinden kuracağım dedim. Temiz kurulum yapmayı da elbette ki isterim. Gel gör ki microsoft önceden çekenlere verdiği bu imkanı şimdi kaldırmış anlayacağınız. Bana söyledikleri C üzerinde gizli olarak ESD dizini altındaki dosyayı flash belleğe çekip kuarabileceğimi söylüyorlar. Temiz kurulum yapmayı düşünenler 79tl lik satın alma işlemini iyice gözden geçirsinler. Bunun üzerine siparişimi iptal edin dedim. Onay için tekrarwww.mswos a girmem gerekiyormuş.

Sorum şu; 79 tl ile yükseltme satın alıp iso olarak DVD ye kayıt edip temiz win 8 kuran var mı?

ben 29 tl kampanyasıyla 79 tl olan versiyonundan aldım iso olarak usb ve dvd yazdırdım sıfırdan temiz kurulum yaparak etkinleştirdim ilginç bir durum sizinki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 29 tl kampanyasıyla 79 tl olan versiyonundan aldım iso olarak usb ve dvd yazdırdım sıfırdan temiz kurulum yaparak etkinleştirdim ilginç bir durum sizinki.

Alıntıları Göster
    Size sundukları imkan geçmişte kaldı. Yok öyle yağma diyor microsoft :) İso olarak indirme iptal. Serial var, iso yok. Sıfırdan kurmak istersem kuramayacağım. En çok sinir olduğum ise kampanya koşullarını sağlayan win7 serial var kabul etmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zato1

Size sundukları imkan geçmişte kaldı. Yok öyle yağma diyor microsoft :) İso olarak indirme iptal. Serial var, iso yok. Sıfırdan kurmak istersem kuramayacağım. En çok sinir olduğum ise kampanya koşullarını sağlayan win7 serial var kabul etmedi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar microsoft sitesinden indirmek zorunda değilsiniz başka bir yerden indirdiğiniz windows8 iso dosyasını da kullanabilirsiniz.Önemli olan sizin sahip olduğunuz ürün anahtarıdır.Ayrıca 32bit olarak aldığınız key 64 bit win8 için de geçerli oluyor.

Microsoft Sitesinden Alıntı;

32 bit Windows sürümünden 64 bit Windows 8 sürümüne yükseltme yapabilir miyim?

Evet, ancak Yükseltme Yardımcısı'nı kullanarak yapamazsınız. Bilgisayarınız 64 bit özellikli bir işlemciye (CPU) sahip olmasına rağmen şu anda 32 bit Windows sürümü çalıştırıyorsa 64 bit Windows 8 sürümünü yükleyebilirsiniz, ancak Windows 8 ürününü DVD olarak satın almalısınız.

Ayrıca, 32 bitten 64 bit sürüme yükseltme yaptığınızda hiçbir dosya, ayar veya uygulamayı saklayamazsınız.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Windows 8 de, 32 bit ile 64 bit arasında ki fark üzerine bilgisi olan var mı ?

Windows 7'nin hem 32 hemde 64 bit modelini kullandım ama arasında pek fark gördüğümü söyleyemem. Ayrıca 64 bit program kurmak sıkıntılı olabiliyor. Ama gelecek adına Windows 8 için 64 bit'ten yanayım. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş var ise yardımcı olmasını dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: Faewox
    Rica ederim bende şifreli kullanmayı sevmediğim için biraz araştırıp o çözümü bulmuştum

sorma kardeşim kolaymış işlem ama biilmeyince zor oluyor resmen soğumuştum olmayınca win 8den 1 günde

Bende sevmiyorum aslında şifre vs. işini ama güzel olmuş aslında. Win açılınca bütün maillerim (gmail, msn vs.) tek yerden görebiliyorum msn hesabımla hepsi etkinleşiyor senkron yapıyor falan. Evde kardeşim falanda girdiği için konuk hesabı açtım mis oldu, bende başka giren olursa konuk hesabına giriyor; konuk hesabından girince de zaten herşeyi yapabiliyoruz...

şifre iyide biraz abartmışlar örnek kurarken illa e posta girmek artı şifresini e postanın sinir bozucu, hele e posta şifren uzunsa pc açmak işkence

işin gıcığı yerel hesaba geçerken isim e postanda neyse onunla değişiyor ve hesaplardan isim değiştirdinmi açılışta yanlış kullanıcı diyor ve Allahtan diğer kullanıcıyla açılıyor.
    yani çok abarmışlar şifreni tekrar aktif edersen asla şifre kapat yok hesap ayarlarında artı çalıştırdan netplwiz yazınca çıkan şifre sorma ayarıda işe yaramıyor şifreyi aktif edersen yerel hesapta kapanmıyor.
    çok karıştırmışlar şifre işini ama hız süper

• quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: Faewox
    Rica ederim bende şifreli kullanmayı sevmediğim için biraz araştırıp o çözümü bulmuştum

sorma kardeşim kolaymış işlem ama biilmeyince zor oluyor resmen soğumuştum olmayınca win 8den 1 günde

Bende sevmiyorum aslında şifre vs. işini ama güzel olmuş aslında. Win açılınca bütün maillerim (gmail, msn vs.) tek yerden görebiliyorum msn hesabımla hepsi etkinleşiyor senkron yapıyor falan. Evde kardeşim falanda girdiği için konuk hesabı açtım mis oldu, bende başka giren olursa konuk hesabına giriyor; konuk hesabından girince de zaten herşeyi yapabiliyoruz...

şifre iyide biraz abartmışlar örnek kurarken illa e posta girmek artı şifresini e postanın sinir bozucu, hele e posta şifren uzunsa pc açmak işkence

işin gıcığı yerel hesaba geçerken isim e postanda neyse onunla değişiyor ve hesaplardan isim değiştirdinmi açılışta yanlış kullanıcı diyor ve Allahtan diğer kullanıcıyla açılıyor.
    yani çok abarmışlar şifreni tekrar aktif edersen asla şifre kapat yok hesap ayarlarında artı çalıştırdan netplwiz yazınca çıkan şifre sorma ayarıda işe yaramıyor şifreyi aktif edersen yerel hesapta kapanmıyor.
    çok karıştırmışlar şifre işini ama hız süper

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Konuya 20:58 de mesaj yazdım ama hata mesajı alıyorum.

"Bu mesaj ya silindi ya da taşındı bu yüzden artık burda değil.
    Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız tarayıcınızın yenile tuşuna basarak sayfayı yenileyiniz.
    Geri git ?"

Sadece 32 bit ile 64 bit arasında ki fark ile birşeyler sormuştum

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Windows 8'e ut.rrent kurabilen var mı? Ne sitesine giriyor nede programı indiriyor.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkaşlar yeni aldığım sony vaiom var.İçinde bir sürü program yüklü olarak geldi.Ben de 4-5 tane oyun yükledim.Ayrıca bilgisayar geldiğinde sadece C: sürücüsü vardı.YAni Hard diski bölmedim.Öyle kullanmaya devam ediyorum.Merka ettğim şey şu : Ben win 8 e geçersem bu programlar ve oyunların hepsi gidecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ortmen55

Arkaşlar yeni aldığım sony vaiom var.İçinde bir sürü program yüklü olarak geldi.Ben de 4-5 tane oyun yükledim.Ayrıca bilgisayar geldiğinde sadece C: sürücüsü vardı.YAni Hard diski bölmedim.Öyle kullanmaya devam ediyorum.Merka ettğim şey şu : Ben win 8 e geçersem bu programlar ve oyunların hepsi gidecek mi ?

Benim sony vaio'mda değil programlarım parlaklık gitti, müşteri hizmetleri bile şu an için çare bulamadı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    herşeyi doğru girmeme rağmen hata veriyor..
    sıkıntı nerde acaba..
    orjinal win 7 keyi de giriyorum..
    yükseltmeye uygun değildir diyor..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 6 Kasım 2012; 11:08:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: htforcym

quote:

Orijinalden alıntı: dropby23

Arkadaşlar ben bu yazıyı okumadan indirdim şimdi çok pişmanım.

Saklamak istediklerinizi seçin kısmına
    Windows ayarları, kişisel dosyalar ve uygulamaları seçtim.

Acaba bunu seçerek indirdiğimiz iso dosyasıyla 0'dan kurulum yapabilir miyiz. Eğer yapamıyorsak tekrardan satın alacağım.

Evet yapabiliyorsun. Microsoft'un yaptığı açıklamayı okursan orada Eğer bilgisayarınızı yeniden başlatıp kurarsanız tüm belgeler ve programlarınız silinir gibi bi ifade var. Ayrıca saklama desen bile dosyalar bi klasörde saklanıyor istersen oradan geri alabiliyormuşsun. Yani bu temiz kurulum için değilde ürünün üstüne yükseltme yapmak için geçerli olan bi durum. Canın sıkılmasın boşuna temiz kurulum yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    Ben önce satın alma işlemlerini yaptım. Daha sonra usb sürücü seçeneği ile windows kurulumuna geçtim. Lisans anahtarını girdim. Ardından temiz kurulum yapabilmek için c bölümünü formatladım ancak kuruluma geçmedi. Bu diske kurulamaz gibi bir hata verdi. Ardından bölümleri komple sildim ve yeni bölüm oluşturmak istedim. Bu sefer "Hata: 0xd9cdc170" şeklinde bir uyarı aldım ve kuruluma devam edemedim. Bu şekilde bir hata ile karşılaşan oldu mu daha önce ?

Sorunu çözdüm. Hatayı dikkatli okuyunca sabit diskin gpt olması gerektigini anladım. Diskpart ile gpt ye çevirdim ve sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 6 Kasım 2012; 18:19:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Ben önce satın alma işlemlerini yaptım. Daha sonra usb sürücü seçeneği ile windows kurulumuna geçtim. Lisans anahtarını girdim. Ardından temiz kurulum yapabilmek için c bölümünü formatladım ancak kuruluma geçmedi. Bu diske kurulamaz gibi bir hata verdi. Ardından bölümleri komple sildim ve yeni bölüm oluşturmak istedim. Bu sefer "Hata: 0xd9cdc170" şeklinde bir uyarı aldım ve kuruluma devam edemedim. Bu şekilde bir hata ile karşılaşan oldu mu daha önce ?

Sorunu çözdüm. Hatayı dikkatli okuyunca sabit diskin gpt olması gerektigini anladım. Diskpart ile gpt ye çevirdim ve sorun çözüldü.

Alıntıları Göster
    arkadaslar son durum nedır? net bir bilgisi olan yardım edebılır mı? ben hala " Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir. " uyarısı alıyorum. ne yaptıysam olmadı. tarıh olarak da eylul ekım gırdım hep. süresi falan da bitmedi kampanyanın bıldıgım kadarıyla.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.