Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.977
Cevap
72
Favori
188.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hendr1239

promosyon bitmemiştir değil mi ?

promasyon bitmemştir derken neyi kast ettiniz acaba acarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

quote:

Alıntıları Göster
    bu media centerda da promosyon var belli bir aya kadar bedava ama malesef aktivasyon kodu için e-mail adresinin girilmesi gerek yerde bu yazı çıkıyor."Bu web sayfası kullanılamıyor
    https://windowshardware.catalysis.com/33344/?loc=tr-TR adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
    Hata 137 (net::ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED): Bilinmeyen hata." bir korku sardı beni o yüzden öyle dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

kısa bir süre için Win 8 Pro'da media center özelliğini aktive edebilmek için ücretsiz key veriyor Microsoft
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowman87

quote:

quote:

kısa bir süre için Win 8 Pro'da media center özelliğini aktive edebilmek için ücretsiz key veriyor Microsoft

tmm onu biliyorum ben aldım bende windows 8 29tl olan promasyonu soruyor sandım kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

quote:

quote:

quote:

tmm onu biliyorum ben aldım bende windows 8 29tl olan promasyonu soruyor sandım kusura bakmayın

Alıntıları Göster
    Rica ederim.

• Birkac fırsatcı acık arttırma sitelerinde 45 liraya satmaya baslamıs...Turk işte...aklı fikri kolay yoldan koseyi donsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar windows 8 media center paketini edinmek istiyorum ama sayfasına gittiğim zaman sürekli bu hatayı alıyorum e-mail yazılacak yerde "Bu web sayfası kullanılamıyor
    https://windowshardware.catalysis.com/33344/?loc=tr-TR adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
    Hata 137 (net::ERR_NA" sorun bende mi sitede mi ?

düzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

arkadaşlar windows 8 media center paketini edinmek istiyorum ama sayfasına gittiğim zaman sürekli bu hatayı alıyorum e-mail yazılacak yerde "Bu web sayfası kullanılamıyor

düzelmiş

Alıntıları Göster
    cok arastirmadan yaziyorum. temiz kurulum win8 kurduk ya. sonradan driver falan yuklemek gerekiyormu?

• quote:

quote:

düzelmiş

teşekkürler artık sadece beklemek kaldı

• quote:

Rica ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum, laptop 32bit ile kod alsam desktop'a 64bit satın alırken o kodu kullabilirim değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

düzelmiş

24 saatte geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

düzelmiş

24 saatte geliyor

valla bana 10 satte geldi yabancı sitesinden alınca turk sitesinden alınca 24 saate

• quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum, laptop 32bit ile kod alsam desktop'a 64bit satın alırken o kodu kullabilirim değil mi?

sistemde ne kuruluysa onu veriyor eğer netten indirecekseniz dikkat. yani 32 bit se 32 iner
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

sistemde ne kuruluysa onu veriyor eğer netten indirecekseniz dikkat. yani 32 bit se 32 iner

Alıntıları Göster
    sanki media center kurduktan sonra biraz yavaşladı alet kurmayın bence bir işede yaramıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

sanki media center kurduktan sonra biraz yavaşladı alet kurmayın bence bir işede yaramıyor.

Alıntıları Göster
    PROMOSYON KODU SATILIR Yalnız win8 i yüklerken tekrardan win7 keyini istiyorsa satılmaz.Ama bildiğim kadarı ile istemiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

beyler fena alıştım ben bu Windows 8 e

tek tek gmaille-hotmaile girip mail bakma derdi yok hepsi 1 yerde.. aynı şey facebook-twetter gibi sosyal paylaşım içinde geçerli..
    haberlerde tek noktada çat çat okuyorum

sıkıntı çektiğim ancak çözdüğüm sorunlar eski oyunların açılmamasıydı..

net framework 3.5 i aktif ettim ve Xbox la uyumlu olmayan oyunlarım içinse games for Windows clienti kurdum hepsi çalışıyor şimdi..

media centeride beleşe bünyeye kattım

harbi metro ortamına alışınca masaüstüne pek dönmüyorsunuz..

pc nin açılış ve kapanışını anlatmaya gerek bile duymuyorum çünkü 10 kelimeyle anlatmaya kalksam pc 10 kez açılır kapanır

ama geliştirilmesi gereken yerlerde var.. misal metro için simgeler üretmeleri lazım.. %99 u metro simgeleriyle uyumlu değil uygulamaların..

onun dışında herşey güzel..

sorusu olan varsa sorsun yanıtlarım

Ben GTA IV'ü kurdum ama uyumluluk problemi olduğu için açılmıyor.

Uyumluluk merkezinden (daha önceden Win 7 de çalıştığı için) Win 7 uyumluluğunu seçtim ama hala açmıyor.

Tavsiyelerinizi veya bildiklerinizi paylaşabilir misiniz?

dediklerimi uygularsanız sorun çözülebilir.

önce denetim masası - programlar - Windows özellikleri ne girip ordan net framework 3.5 e tik atın.. yüklensin (dosya indirecek Windows updateden.. internet bağlantınız olsun)

sonra games for Windows marketplace diye googleden aratıp indirin microsoftun sitesideki uygulamayı..

gta 4 ve eflc biraz sıkıntılı oyunlar.. illegalse razorun ilacını deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

PROMOSYON KODU SATILIR Yalnız win8 i yüklerken tekrardan win7 keyini istiyorsa satılmaz.Ama bildiğim kadarı ile istemiyor.

Ayıptır yazıktır günahtır kodu nasıl satarsın vicdanın nasıl rahat ederek diyorsun bunu millete yardım etmek yerine bundan pay çıkarıyorsun kendine yazık umarım şaka olsun diye demiştirsin...

Şimdi artık win 7 keyi istiyormuş sanmam olanda senden kod satın alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimus34 -- 2 Kasım 2012; 22:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimus34

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Ayıptır yazıktır günahtır kodu nasıl satarsın vicdanın nasıl rahat ederek diyorsun bunu millete yardım etmek yerine bundan pay çıkarıyorsun kendine yazık umarım şaka olsun diye demiştirsin...

Şimdi artık win 7 keyi istiyormuş sanmam olanda senden kod satın alsın

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,
    indirdiğimiz Win8'in içeriğini nasıl görebiliriz?
    TR, ENG, 32bit, 64bit hangisi olduğunu kontrol etmek amaçlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: lejyoner236

quote:

Orijinalden alıntı: dropby23

Arkadaşlar ben bu yazıyı okumadan indirdim şimdi çok pişmanım.

Saklamak istediklerinizi seçin kısmına
    Windows ayarları, kişisel dosyalar ve uygulamaları seçtim.

Acaba bunu seçerek indirdiğimiz iso dosyasıyla 0'dan kurulum yapabilir miyiz. Eğer yapamıyorsak tekrardan satın alacağım.

Evet yapabiliyorsun. Microsoft'un yaptığı açıklamayı okursan orada Eğer bilgisayarınızı yeniden başlatıp kurarsanız tüm belgeler ve programlarınız silinir gibi bi ifade var. Ayrıca saklama desen bile dosyalar bi klasörde saklanıyor istersen oradan geri alabiliyormuşsun. Yani bu temiz kurulum için değilde ürünün üstüne yükseltme yapmak için geçerli olan bi durum. Canın sıkılmasın boşuna temiz kurulum yapabilirsin.

Acil bir sorum olucakti yardimci hemen olursaniz çok sevinirim kurulum ekraninda kaldim pcdeki windows 7 x64 kullaniyorum burda çalişan uygulamalar win8 dede kullanabilicekmiyim desteklicekmi bütün programlar var ama tv kartimin driverini bulamadim sadece win7x64 için geçerli driveri var win8 için kullabilirim tv kartim
    avermedia go 007 plus fm...markasi bu bunun driveri uygunmudur win8 için

• quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

quote:

Orijinalden alıntı: lejyoner236

quote:

Orijinalden alıntı: dropby23

Arkadaşlar ben bu yazıyı okumadan indirdim şimdi çok pişmanım.

Saklamak istediklerinizi seçin kısmına
    Windows ayarları, kişisel dosyalar ve uygulamaları seçtim.

Acaba bunu seçerek indirdiğimiz iso dosyasıyla 0'dan kurulum yapabilir miyiz. Eğer yapamıyorsak tekrardan satın alacağım.

Evet yapabiliyorsun. Microsoft'un yaptığı açıklamayı okursan orada Eğer bilgisayarınızı yeniden başlatıp kurarsanız tüm belgeler ve programlarınız silinir gibi bi ifade var. Ayrıca saklama desen bile dosyalar bi klasörde saklanıyor istersen oradan geri alabiliyormuşsun. Yani bu temiz kurulum için değilde ürünün üstüne yükseltme yapmak için geçerli olan bi durum. Canın sıkılmasın boşuna temiz kurulum yapabilirsin.

Acil bir sorum olucakti yardimci hemen olursaniz çok sevinirim kurulum ekraninda kaldim pcdeki windows 7 x64 kullaniyorum burda çalişan uygulamalar win8 dede kullanabilicekmiyim desteklicekmi bütün programlar var ama tv kartimin driverini bulamadim sadece win7x64 için geçerli driveri var win8 için kullabilirim tv kartim
    avermedia go 007 plus fm...markasi bu bunun driveri uygunmudur win8 için

Alıntıları Göster
    Flash'a atamıyorum hata veriyor. Başka hata alan oldumu böyle, iki farklı flasda denedim. Erişim engellendi hatası alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.