Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: killnOd

Evet yeni yama 1.07 en gec 7 agustos gunu cikacakmis sonrada agustos sonuna 1.08 yamasini yetistirmeyi dusunuyorlarmis.107 de ciddi denge ayarlari yapiliyor dengeler tamamen degisecekmis ve irklar arasi denge saglanacakmis ve tabi bir cok hata duzeltilecekmis 107 ile EA ladder sifirlanacakmis.ve tabi 107 ile mod SDK yayinlanacak mod yapimcilari icin guzel bir haber.

Son olarakta EA nin kendi resmi web sitesinde 7 agustosta tiberium wars ile iligli bir devrimden bahsediliyor;7 agustos buyuk gun anlayacaginiz sabirsizlikla bekliyoruz;

http://www.commandandconquer.com/intel/default.aspx?id=51

REVOLUTIONIZED

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars

START THE COUNTDOWN, CHECK BACK HERE ON AUGUST 7TH

Alıntıları Göster
    bu arada online oynayan kaç kişi var ? Bikaç türkle birlikte oynuyoruz benim rank 1000 civarı. Diğerleri de genelde 100-1000 arası. Oynamak isteyen olursa Zannadar ismini eklersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oyun gerçekten süper olmuş.. Ra2 nin üstüne strateji tanımazdım fakat bu oyun ra2 ye yetişmiş bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahi anlamındaki de

Oyun gerçekten süper olmuş.. Ra2 nin üstüne strateji tanımazdım fakat bu oyun ra2 ye yetişmiş bence..

Alıntıları Göster
    yeni harita paketi var mı? ben hiçbir yerde bulamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

v.1.08 ile gelecekmis yeni haritalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

v.1.08 ile gelecekmis yeni haritalar.

Alıntıları Göster
    ilerde deniz ünitesi olur mu acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunu yeni aldım oynamaya başladım gdi lerin act 3 teki ilk bölümü crotia easy de bile yeniliyorum çok fazla geliyolar mcv konvoyunu alıyorum ama getiremiyorum , var mıdır bi kolayı bu işin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Mission pack da bekliyoruz.Ama olmaz ise mutlaka mod olarak yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

arkadaşlar oyunu yeni aldım oynamaya başladım gdi lerin act 3 teki ilk bölümü crotia easy de bile yeniliyorum çok fazla geliyolar mcv konvoyunu alıyorum ama getiremiyorum , var mıdır bi kolayı bu işin?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

yok mu bilen yaw??

• quote:

quote:

yok mu bilen yaw??

Alıntıları Göster
    Yaa arkadaşlar bu oyunu oynarken sizin de bilgisayar aşırı ısınıyor mu? Birkaç defa makine kendisini kapattı oynarken. Başka hiçbir oyunda yapmıyor bunu sadece bu oyunda yapıyor. İşlemci yanacak diye açmıyorum havalar serinleyene kadar da çalıştırmayacağım. Yamalarda da bu sorundan söz etmiyor hiç. Bu sorunla ilgili yama çıkacak mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Baytekin

Yaa arkadaşlar bu oyunu oynarken sizin de bilgisayar aşırı ısınıyor mu? Birkaç defa makine kendisini kapattı oynarken. Başka hiçbir oyunda yapmıyor bunu sadece bu oyunda yapıyor. İşlemci yanacak diye açmıyorum havalar serinleyene kadar da çalıştırmayacağım. Yamalarda da bu sorundan söz etmiyor hiç. Bu sorunla ilgili yama çıkacak mı acaba?

Alıntıları Göster
    sistemini yazarsan belki yardımcı olabiliriz
  • quote:

Alıntıları Göster
    kasanın kapağını açık tutun belki faydası olur
    quote:

Orjinalden alıntı: Baytekin

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

HP Pavilion (Laptop)

İşlemci 1.86GHz (Sonoma)
    Ram 1GHz (533 MHz hızında)
    Ekran Kartı 128Mb ATI X700
    100Gb 4200Rpm HDD

Bu ısınma sadece C&C Tiberian Wars'da oluyor. X3 Reunion gibi kastırıcı bir oyunda bile bu kadar ısınmıyor. En sıcak günlerde oynadım, hiç bir zaman kapanmamıştı. Sanırım sorun oyunda.

• quote:

quote:

HP Pavilion (Laptop)

İşlemci 1.86GHz (Sonoma)
    Ram 1GHz (533 MHz hızında)
    Ekran Kartı 128Mb ATI X700
    100Gb 4200Rpm HDD

Bu ısınma sadece C&C Tiberian Wars'da oluyor. X3 Reunion gibi kastırıcı bir oyunda bile bu kadar ısınmıyor. En sıcak günlerde oynadım, hiç bir zaman kapanmamıştı. Sanırım sorun oyunda.

Alıntıları Göster
    beyler kane edition savelerini bana verebilecek var mı? yanlışlıkla sildim

• quote:

beyler kane edition savelerini bana verebilecek var mı? yanlışlıkla sildim

Alıntıları Göster
    ben verebilirim kaç paran var??

• quote:

Orijinalden alıntı: atacans

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: atacans

en fazla 100 milyon

@ verir misin harbi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: atacans

en fazla 100 milyon

@ verir misin harbi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende oyunu ineternetten ednindim benim edindiğim versiyıyon 1.65 gb butnu movieler içerisinden ccıkarılmıs farklı dıller falam
    benım sormak ıstedıgım ıkı sey var
    1)bu oyunu sadece bır kac arkadaslımla ınterntten oynamam mumkunmu (hamachi gibi bir programlama mesala)
    2)oyun ilk kuruldugu versiyonuyla bilgisayarımda yüklü internetten oynamak ıcın son guncellemerli yuklemem gerekir mi gerekirse bunları edınebılecegım lınklerı ogrenebılırmıym ?

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zarganaaa -- 4 Ağustos 2007; 17:58:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan73

quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Orjinalden alıntı: wicked

arkadaşlar birisi bana allah rızası için aşağıda resmini verdiğim bölümü nasıl geçebileceğimi söyler mi? kafayı sıyırmak üzereyim

burda base defenceler çalışmıyor ve üssü korumak zorundasınız. sanıyorum 10. bölüm gdi lar ile. tam reinforcement ın geliş zamanı dolduğunda haritada işaretlediğim yerde adamlar takılı kalıyorlar. yanlız ben üssü mü savunayım yoksa onları mı kurtarayım bir türlü beceremedim. sürekli saldırıyorlar üsse.

ilk olarak saldırının geldiği bölgelere watchtower kur onlar gelen saldırıları engellemeye yeter bu arada küçük bi tank birliği oluştur onlarlada gelen destek birliğini kurtar sonrasını halledersin zaten tank yap saldır mantığı

aynı bölümü daha detaylı şekilde önceki sayfaların birinde anlatmıştım aratabilirsin
    ana üs yokken nasıl watchtower kuracak?

Alıntıları Göster
    ya ben bu oyunu nerden indirebilirim lütfen yardımcı olun ama tam sitesini verin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-617728FAA

ya ben bu oyunu nerden indirebilirim lütfen yardımcı olun ama tam sitesini verin

Alıntıları Göster
    arkadaşım forum ismi vermek dogru olmaz arastırmanı onerırım
    googlden aratırsan bulacagına emınım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: msw

Yeni sistemimle oynarım artık bunu çünkü seneye yeniliyorum sistemi

Valla resimlere bakılırsa sağlam bir sistem isteyecek kesin.Bende sistemi yenilesem iyi olacak.Bu oyun için değer.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende bir dvdsini aldım oyunu merakla beklediğim için ama kurulum sırasında retail1.cab için hata veriyor ve kuramıyorum ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

arkadaşlar bende bir dvdsini aldım oyunu merakla beklediğim için ama kurulum sırasında retail1.cab için hata veriyor ve kuramıyorum ne yapmalıyım?

Alıntıları Göster
    COMMAND & CRYSIS: THE DEAD 6 arkadaşlar sitede bunu diyor ne ki bu????????
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.