Şimdi Ara

ARTES D821 İnceleme,paylaşım,teknik destek [Ana Konu ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.370
Cevap
32
Favori
123.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ARTES in yeni gözde cihazı çift çekirdekli 8 inç boyutu ile D821 modeli .. Daha önce takip eden arkadaşlar hatırlayacakdır ARTES İ708 modeli için inceleme konusu açmışdım ...7 inç olan İ708 modeli iyi bir fiyat performans ürünüydü .. Şimdi ise çift çekirdekli 8 inç boyutunda navigasyonlu 16 gb kapasitesiyle D821 modelini elimden geldiği kadar sizlere tanıtacağım ...

Öncelikle Artes sitesinden ürün özellikleri için BURAYA bakabilirsiniz ..

Tablet boyutları 215mm * 158mm * 9,8mm 498 Gram

USB ile harici 3G modül desteği

AVI, RM, RMVB, MP4, MKV, WMV, VOB, PMP, MPEG, MPG, FLV, 3GP oynatabilme

0.3 MP Ön Kamera - 2.0 MP Arka Kamera bulunmaktadır.

16 GB Dahili Hafıza + Arttırılabilir sd yuvası bulunmakdadır.. ( max 32 gb )

AMLOGIC 8726-MXDUAL CORE Cortex A9 (ARM+DSP+GPU)1.5 GHz

Android 4.0 Ice Cream Sandwich

1 gb DDR3 ram kapasitesi

Cihazın genel özellikleri bunlardır ..Cihazı kullanmaya başladığımda dikkatimi çeken ilk şey sistemde yüklü gelen navigasyon menüleri oldu .. Bilindik markaların modellerinde belki bu özellik standart veriliyor ..Fakat 250-400 tl arası satılan tabletlerde navigasyon yada çift kamera gibi ekstralar bir arada olan çok sayıda tablet bulunmuyor..Daha önce kullandığım ve kardeşimin ısrarları üzerine ona vermek zorunda kaldığım İ708 modelinde dokunmatik hassasiyeti,internet + oyun gibi uygulamalarda gayet başarılı bir cihazdı. 8 inçlik D821 modelinde de dokunmatik hassasiyeti ve genel kullanımda bir sıkıntı görmedim ..Son olarak cihazda 4400 mah pil bulunmakda ..
    Telefon olsun tablet olsun pc olsun performans ve fiyat sonrası dikkat edilmesi gereken bir konuda servis hizmeti olsa gerek .Yaşanan bir sorun sonrası insanın muhattap olacağı birilerini bulaması yada haftalarca süren tamir bakım süreleri baya sinir bozucu bir durum .. Ama kullandığım İ708 modelinde servis konusunda hiç sıkıntı çekmedim . İstanbulda bulunan ARTES servisi bu konuda kullanıcılarına başarılı bir hizmet sunuyor .. Ekran kırılması sonucu tableti gönderip tamiri ve bana tekrar geri gelmesi 3 gün sürdü .. İstanbul a uzak illere kargonun yol durumu bu süreyi illaki etkileyecekdir .. Kısacası servis konusunda ilgili bir marka olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ..

Tabletin dizaynı göreceli bir durum beğenmek yada beğenmemek kişiden kişiye değişir elbette ..Ben tabletin görünümünü başarılı buldum .. Elinize aldığınızda gerek inceliği gerek ağır olması kullanıcıya güven veriyor .. Kıytırıkdan çin tablet düşüncesini yaşatmıyor ..
    İ708 modelinde kasa yapısı ve montaj konusunda çeşitli sıkıntılar vardı ..Alt üst kapakların montajı sıkıntılı olan cihazlar hakkında konuda şikayet eden arkadaşların yorumlarını hatırlıyorum .D821 modelinde kasa yapısı daha sağlam duruyor Malzeme kalitesi daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Tablet kasası ve inceliği ile daha güçlü marka modelleri anımsatıyor.

Eksi olarak gördüğüm kenarlardaki tuş yapısı oldu.Kasaya gömülü olsaydı yada en azından bir kısmı kapak altında olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum .Ama tamamen kasa dışında ve yumuşak bir yapıya sahip ...ve mesela ilk kutudan çıkardığımda tekrar kutusuna koyarken açma kapama tuşu kutunun kenarına değdiğinde cihaz açıldı. Yani elindeykende üst kısımda bulunan power tuşuna istemeyerek temas edildiğinde sistem açılıyor. Biraz daha sert ve kasaya gömülü olsaydı sanırım bu cümleleri yazmazdım

Yine yan tarafda sensörü kilitleyen bir buton koymuşlar .İstediğiniz herhangi bir şekilde tableti kullanırken sensör butonu ile kilitleyip farklı yönlere çevirdiğinizde ekranın dönmesini engelleyebiliyorsunuz.Ekran yüzeyinde anamenüye dönmeye yarayan bir buton mevcut..

Cihaza klavye mause bağlanıyor.OTG kablo kutu içeriğinde var.Fakat gamepad cihazda çalışmıyor .Özellikle tablette oyun sever arkadaşlar için bu durum olumsuz bir durum olabilir.

Genel olarak tablet alınabilir cihazlar arasında diyebilirim. Çift çekirdek olması 16 gb dahili hafıza, performanslı dokunmatik hassasiyeti, çift kamera olması 4400 mah pil ile iyi denecek kadar kullanım süresi ve servis kalitesi ile fiyat performans diyebiliriz..

İnternette çeşitli sitelerde 300 tl ile 375 tl arasında satış fiyatı vardır..

Tabletin kamerasından çekilen bir kaç resim aşağıda .

Tablet resimleri aşağıda ...

Aşağıda da bir kaç video mevcut arkadaşlar ... ( MÜZİĞİN SESİNİN VİDEOYA BU KADAR YANSIYACAĞINI TAHMİN EDEMEDİM PC DEN GELEN BOĞUK BİR BASS SESİ MEVCUT )

Bu arada cihazın ses çıkışları gayet iyi...Gerek oyunda gerek video film izlerken hoparlörlerden yeterince ses geliyor..

Cihaz hakkında söyleyeceklerim bunlar arkadaşlar ...Cihazı almak isteyen yada kullanan yada kullanıp sorunla karşılaşan arkadaşlar konuya msjlarını bırakırsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım ..

Teknik servis telefon numaraları internet sitesinde mevcut ...Yaşadığınız sorunlar hakkında yada bilgi alma adına iletişim bölümünden ulaşabilir yardım alabilirsiniz..

Cihazın artıları

Dokunmatiği başarılı
    8 inç boyutu ile benzer fiyattaki 7 inç tabletlere göre daha büyük ekran
    ince tasarım kasa yapısı malzeme kalitesi yine fiyatına göre uygun
    çift çekirdek, 1 gb ddr3 ram, çift kamera, navigasyon, uzun pil ömrü
    16 gb dahili hafıza ve 32 gb a kadar harici sd kart desteği
    2160p HDMI desteği
    1024 x 768 çözünürlük

Cihazın Eksileri

Yan kısımlardaki tuşlar daha iyi konumlanabilirdi.

Eksik kalan eksi olan yönleri birazda zamanla alakalı bir durum .. Kısa zaman olduğu için şimdilik yazılım konusundaki eksiklikleri yada zamanla oluşan sorunlar vs.. ler için birşey söyleyemiyorum .Konu güncel kalırda yorumlar yapılırsa zamanla bu durumlarda netleşir sanırım .. Cihaza yakın olarak gördüğüm AINOL NOVO ELF 2 modeli .Çift çekirdekli 7 inç tablet .. Ainol kullanıcılarıda konuya yazarsa karşılaştırma olur ve eksiler artılar daha net ortaya çıkar.. Tablet alacak arkadaşlarada bilgi olmuş olur ..

Herkese iyi forumlar ..

ARTES D821 KULLANICILARI

@EFE_57
    @xenox
    @receppal
    @MG07
    @neofobic
    @yakamoz01
    @knncyln
    @OTTO VON BISMARCK
    @strat41
    @kacakkk
    @frux
    @pislick0
    @merkartal
    @santiago*munez17
    @Yakın Gölge
    @pirzen
    @tylor
    @keppir
    @enesemre
    @Jeito-x
    @aldimverdimbenseniyendim
    @kartalkaya19
    @karadavutum
    @zBone
    @berkan_d821
    @sportacus
    @msuat27
    @depes
    @mert1905x
    @ immortal_x_x
    @ denizzz01
    @ ottmn
    @ selcux
    @ muhammetaka
    @ krizalit17
    @ fsunnetci
    @mehmet3437
    @tümer11
    @umut666
    @tlgerl
    @nrwone
    @teknoloving_34
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İncelemen icin teşekkurler dostumda + lar demişsin

Dokunmatiği başarılı
    16 gb dahili hafıza Ve 32 gb a kadar harici sd kart desteği
    2160p hdMI desteği
    1024 x 768 çözünürlük

bunlar zaten girip tabletin özelligne baktıgımızda gördugumuz yazılar bunlari nederece uyguluyor onları yazman lazım +lar diyince

Misal hiçbir oyunda takılmıyoır vs gibi yoksa bunlar bir + degil bunlar tabletin teknik özelikleri. zaten %90 tabletler bu özeliklerde.Onları yazmanıda beklerim hiçbir - yazmamısın bu da gözüme carpti genellikle diş özellikleri ve teknik özellik olarak degerlendirme yapmısın +- lerde. Bunu biraz detaylandırsan güzel olur.

Yani hiçbir takılma yokmu ? wifi cekim gücü cok mu iyi ? Hiçbir oyunda donma vs yapiyormu ? Ekranda gezerken donma kasma yapiyormu ? vs gibi bunlar daha önemli bilgiler yoksa
    çift çekirdek, 1 gb ddr3 ram, çift kamera, bir + degil teknik özellik. Birazdaha detay yazarsan daha iyi olur gorusundeyim.

• Bu tablete uyumlu oyunları inceleyebilir misiniz acaba oyun amaçlı almayı düşünüyorum hareket sensörlü oyunların oynandığı bit video koyarsanız çok sevinirim ve wifi çekim gücü nasıl interneti komşudan kullanıyorum o nedenle gücünü merak ediyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

Arkadaşlar ARTES in yeni gözde cihazı çift çekirdekli 8 inç boyutu ile D821 modeli .. Daha önce takip eden arkadaşlar hatırlayacakdır ARTES İ708 modeli için inceleme konusu açmışdım ...7 inç olan İ708 modeli iyi bir fiyat performans ürünüydü .. Şimdi ise çift çekirdekli 8 inç boyutunda navigasyonlu 16 gb kapasitesiyle D821 modelini elimden geldiği kadar sizlere tanıtacağım ...

Öncelikle Artes sitesinden ürün özellikleri için BURAYA bakabilirsiniz ..

Tablet boyutları 215mm * 158mm * 9,8mm 498 Gram

USB ile harici 3G modül desteği

AVI, RM, RMVB, MP4, MKV, WMV, VOB, PMP, MPEG, MPG, FLV, 3GP oynatabilme

0.3 MP Ön Kamera - 2.0 MP Arka Kamera bulunmaktadır.

16 GB Dahili Hafıza + Arttırılabilir sd yuvası bulunmakdadır.. ( max 32 gb )

AMLOGIC 8726-MXDUAL CORE Cortex A9 (ARM+DSP+GPU)1.5 GHz

Android 4.0 Ice Cream Sandwich

1 gb DDR3 ram kapasitesi

Cihazın genel özellikleri bunlardır ..Cihazı kullanmaya başladığımda dikkatimi çeken ilk şey sistemde yüklü gelen navigasyon menüleri oldu .. Bilindik markaların modellerinde belki bu özellik standart veriliyor ..Fakat 250-400 tl arası satılan tabletlerde navigasyon yada çift kamera gibi ekstralar bir arada olan çok sayıda tablet bulunmuyor..Daha önce kullandığım ve kardeşimin ısrarları üzerine ona vermek zorunda kaldığım İ708 modelinde dokunmatik hassasiyeti,internet + oyun gibi uygulamalarda gayet başarılı bir cihazdı. 8 inçlik D821 modelinde de dokunmatik hassasiyeti ve genel kullanımda bir sıkıntı görmedim ..Son olarak cihazda 4400 mah pil bulunmakda ..
    Telefon olsun tablet olsun pc olsun performans ve fiyat sonrası dikkat edilmesi gereken bir konuda servis hizmeti olsa gerek .Yaşanan bir sorun sonrası insanın muhattap olacağı birilerini bulaması yada haftalarca süren tamir bakım süreleri baya sinir bozucu bir durum .. Ama kullandığım İ708 modelinde servis konusunda hiç sıkıntı çekmedim . İstanbulda bulunan ARTES servisi bu konuda kullanıcılarına başarılı bir hizmet sunuyor .. Ekran kırılması sonucu tableti gönderip tamiri ve bana tekrar geri gelmesi 3 gün sürdü .. İstanbul a uzak illere kargonun yol durumu bu süreyi illaki etkileyecekdir .. Kısacası servis konusunda ilgili bir marka olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ..

Tabletin dizaynı göreceli bir durum beğenmek yada beğenmemek kişiden kişiye değişir elbette ..Ben tabletin görünümünü başarılı buldum .. Elinize aldığınızda gerek inceliği gerek ağır olması kullanıcıya güven veriyor .. Kıytırıkdan çin tablet düşüncesini yaşatmıyor ..
    İ708 modelinde kasa yapısı ve montaj konusunda çeşitli sıkıntılar vardı ..Alt üst kapakların montajı sıkıntılı olan cihazlar hakkında konuda şikayet eden arkadaşların yorumlarını hatırlıyorum .D821 modelinde kasa yapısı daha sağlam duruyor Malzeme kalitesi daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Tablet kasası ve inceliği ile daha güçlü marka modelleri anımsatıyor.

Eksi olarak gördüğüm kenarlardaki tuş yapısı oldu.Kasaya gömülü olsaydı yada en azından bir kısmı kapak altında olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum .Ama tamamen kasa dışında ve yumuşak bir yapıya sahip ...ve mesela ilk kutudan çıkardığımda tekrar kutusuna koyarken açma kapama tuşu kutunun kenarına değdiğinde cihaz açıldı. Yani elindeykende üst kısımda bulunan power tuşuna istemeyerek temas edildiğinde sistem açılıyor. Biraz daha sert ve kasaya gömülü olsaydı sanırım bu cümleleri yazmazdım

Yine yan tarafda sensörü kilitleyen bir buton koymuşlar .İstediğiniz herhangi bir şekilde tableti kullanırken sensör butonu ile kilitleyip farklı yönlere çevirdiğinizde ekranın dönmesini engelleyebiliyorsunuz.Ekran yüzeyinde anamenüye dönmeye yarayan bir buton mevcut..

Cihaza klavye mause bağlanıyor.OTG kablo kutu içeriğinde var.Fakat gamepad cihazda çalışmıyor .Özellikle tablette oyun sever arkadaşlar için bu durum olumsuz bir durum olabilir.

Genel olarak tablet alınabilir cihazlar arasında diyebilirim. Çift çekirdek olması 16 gb dahili hafıza, performanslı dokunmatik hassasiyeti, çift kamera olması 4400 mah pil ile iyi denecek kadar kullanım süresi ve servis kalitesi ile fiyat performans diyebiliriz..

İnternette çeşitli sitelerde 300 tl ile 375 tl arasında satış fiyatı vardır..

Tabletin kamerasından çekilen bir kaç resim aşağıda .

Tablet resimleri aşağıda ...

Aşağıda da bir kaç video mevcut arkadaşlar ... ( MÜZİĞİN SESİNİN VİDEOYA BU KADAR YANSIYACAĞINI TAHMİN EDEMEDİM PC DEN GELEN BOĞUK BİR BASS SESİ MEVCUT )

Bu arada cihazın ses çıkışları gayet iyi...Gerek oyunda gerek video film izlerken hoparlörlerden yeterince ses geliyor..

Cihaz hakkında söyleyeceklerim bunlar arkadaşlar ...Cihazı almak isteyen yada kullanan yada kullanıp sorunla karşılaşan arkadaşlar konuya msjlarını bırakırsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım ..

Teknik servis telefon numaraları internet sitesinde mevcut ...Yaşadığınız sorunlar hakkında yada bilgi alma adına iletişim bölümünden ulaşabilir yardım alabilirsiniz..

Cihazın artıları

Dokunmatiği başarılı
    16 gb dahili hafıza ve 32 gb a kadar harici sd kart desteği
    2160p HDMI desteği
    1024 x 768 çözünürlük

Cihazın Eksileri

Yan kısımlardaki tuşlar daha iyi konumlanabilirdi.

Eksik kalan eksi olan yönleri birazda zamanla alakalı bir durum .. Kısa zaman olduğu için şimdilik yazılım konusundaki eksiklikleri yada zamanla oluşan sorunlar vs.. ler için birşey söyleyemiyorum .Konu güncel kalırda yorumlar yapılırsa zamanla bu durumlarda netleşir sanırım .. Cihaza yakın olarak gördüğüm AINOL NOVO ELF 2 modeli .Çift çekirdekli 7 inç tablet .. Ainol kullanıcılarıda konuya yazarsa karşılaştırma olur ve eksiler artılar daha net ortaya çıkar.. Tablet alacak arkadaşlarada bilgi olmuş olur ..

Herkese iyi forumlar ..

Bu tablete uyumlu oyunları inceleyebilir misiniz acaba oyun amaçlı almayı düşünüyorum hareket sensörlü oyunların (hıghway rider vb en azından temple run) oynandığı bir video koyarsanız çok sevinirim ve wifi çekim gücü nasıl interneti komşudan kullanıyorum o nedenle gücünü merak ediyorum teşekkürler

• İnternet hızında kullandığım süre içinde bir sorunla karşılaşmadım .. Tabletlerde ullandıkca elde rahatsız edici ısı sorunları olabiliyor ..Isı sorunuyla karşılaşmadım .. İçinde yüklü oyunlar hemen hemen her tablette olan angry birds, Fruit ninja ayrıca Air attack ve Pinball .. Oyunları ortalama 30-35 dk oynama fırsatım oldu .. Donma takılma vs olmadı .. Menülerde dolaşırken kesinlikle takılma kararsız davranışlar donma olmadı .. Ama konuda da belirttiğim gibi tableti 1 haftadır kullanıyorum konuyu acdım ve zamanla bir sorunla karşılaşırsam konuya yazacağım ..Tableti kullanıpda sorun yaşayan arkadaşlarda konuya yazabilirler..

En uzun olarak 2 saatten fazla internette kaldım ve herhangi bir takılma sayfaların açılmaması durumuyla karşılaşmadım ..Film izlerken ileri geri sarmalarda kullanıcıyı rahatsız edecek kadar donma takılmaya rastlamadım ..

Eksi yanları varmıdır bunu zaman gösterecek .. Kullandıkca belli olacak .. İllada kötü yanları vardır diyede bir kural olmasa gerek ...

Ama özellikle merak ettiğiniz bir oyun program uygulama vs.. varsa konuda belirtin bende deneyerek buraya olumlu olumsuz bilgi yazarım .. Tabletlerde genel beklenti ilk önce dokunmatiği ve bu konuda sıkıntı çıkarmayan bir cihaz .. Daha sonra ısınma pil ömrü ve internet performansı diye düşünürsek 1 haftalık kullanımda bu konularda da sorun yaşamadım .. Günlük haber siteleri mail adreslerim netten video izleme vs sorunsuz ihtiyaçlarımı karşılıyor ..

Ben konuyu daha çok soru cevap şeklinde olsun düşüncesiyle açdım .. Gerek kullananlar gerekse almayı düşünenlerin kafasındaki soru işaretlerine cevap bulma adına yararlı olacağını düşünüyorum .. Konuya vaktim olmadığı için eklemediğim çoğunlukla oynanan pes 12 modern combat 3 gibi oyunlarıda bir iki gün içerisinde kurup oyun performansları hakkında bilgi vereceğim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 21 Ekim 2012; 22:44:02 >

• Evde acces point kullanıyorum .. modem ve ap üst katta .. Tablet alt katta laptopun bağlandığı her noktadan rahatlıkla nete bağlanıyor.. İnternet konusunda internetin hızınında önemli olduğunu göz ardı etmemek gerekir .. Ayrıca yapı itibariyle evlerde işyerlerinde kör noktalar yada duvarlar nedeniyle bağlantı sorunları olabilir ...Demek istediğim bende iyi olan bağlantı farklı bir binada sorun çıkarabilir ..Yada daha iyi olabilir ..

Oyun konusuna gelince bu hafta bayram nedeniyle zamanım olacak ve oyunları cihaza kurup konuda paylaşacağım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 21 Ekim 2012; 22:42:58 >
  • quote:

Evde acces point kullanıyorum .. modem ve ap üst katta .. Tablet alt katta laptopun bağlandığı her noktadan rahatlıkla nete bağlanıyor.. İnternet konusunda internetin hızınında önemli olduğunu göz ardı etmemek gerekir .. Ayrıca yapı itibariyle evlerde işyerlerinde kör noktalar yada duvarlar nedeniyle bağlantı sorunları olabilir ...Demek istediğim bende iyi olan bağlantı farklı bir binada sorun çıkarabilir ..Yada daha iyi olabilir ..

Oyun konusuna gelince bu hafta bayram nedeniyle zamanım olacak ve oyunları cihaza kurup konuda paylaşacağım ..

Evet arkadaşım bende bu tableti almak istiyorum ama merak ettiğim konular var
    1)gameloft oyunlarında sorunlar var diyorlar doğrumu
    2)hareket sensörlü bir oyun yükleyip cekersen çok iyi olur asphalt tarzı
    3)batarya süresi nekadar oyun internet vb için
    4)oyun oynama amaçlı almak istiyorum bu amaçla önerirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equexks -- 22 Ekim 2012; 12:57:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu )
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equexks

quote:

Evde acces point kullanıyorum .. modem ve ap üst katta .. Tablet alt katta laptopun bağlandığı her noktadan rahatlıkla nete bağlanıyor.. İnternet konusunda internetin hızınında önemli olduğunu göz ardı etmemek gerekir .. Ayrıca yapı itibariyle evlerde işyerlerinde kör noktalar yada duvarlar nedeniyle bağlantı sorunları olabilir ...Demek istediğim bende iyi olan bağlantı farklı bir binada sorun çıkarabilir ..Yada daha iyi olabilir ..

Ben cevaplayayım arkadas gorup yazana kadar ben önermem. artes ve mobee tarzi markalara yönelmeyin derim kendi fikrim. Ainol alabilirsin odediklerini hepsini rahat yapar ramıs w 30 bekleyebilirsin. ainol captain gelecek diyorlar onu bekleyebilirsin. cube 30 alabilirsin garantili ve kontrol edilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

quote:

Ben cevaplayayım arkadas gorup yazana kadar ben önermem. artes ve mobee tarzi markalara yönelmeyin derim kendi fikrim. Ainol alabilirsin odediklerini hepsini rahat yapar ramıs w 30 bekleyebilirsin. ainol captain gelecek diyorlar onu bekleyebilirsin. cube 30 alabilirsin garantili ve kontrol edilmiş.

önerin için teşekkürler ancak gidip elden almak zorundayım ve ainol öyle bir yerde satılmıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

quote:

önerin için teşekkürler ancak gidip elden almak zorundayım ve ainol öyle bir yerde satılmıyor

İstanbuldaysan satılıyormus bence elden almak zorundasın diye kalitesiz bir ürünü alma derim gende senin bilecegin iş hayırlı alişverişler

• İzmirdeyim malesef satılıyorsa gider alırım

• quote:

İzmirdeyim malesef satılıyorsa gider alırım

İzmirde sanmam şubelerini olacagını nakit alacaksın sanırım ondan elden almak istiyorsun kredi kartı yok?
  • internete güvenmiyorum

• quote:

internete güvenmiyorum

Dostum SANALpazardan garantii bicimde alırsın artesden cok cok dha iyi tabletleri.Sanal pazardan kredi kartınla alırsın para sanalpazar.comun hesabina aktarılır ve blokelenir daha sonra satıcı sana tabletini yollar sende 3gün icinde tablete bakıp bir sorun vs yoksa sanalpazra girip onay verirsin paran adama gider. sen ONAY vermeden paranı kimse alamaz. ben 6yıla yakındır bu tür gittigidiyor sanal pazar vs gibi sitelerden alısveriş yapiyorum 0 sorun.Senin iyiligin icin diyorum yoksa illa elden alacam diyorsan sen bilirsin
  • Ben kapıda ödeme, kargo dahil 319 TL'ye aldım Artes D821. Bu fiyata bu özellikler ve Türkiye garantili, servisi belli yeri yurdu belli. Gayet mantıklı bir tablet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Ben kapıda ödeme, kargo dahil 319 TL'ye aldım Artes D821. Bu fiyata bu özellikler ve Türkiye garantili, servisi belli yeri yurdu belli. Gayet mantıklı bir tablet.

Cube 30gt Özellikleri artesden iyi fiyati hemen hemen ayni türkye garantili servisi belli yurdu belli. bir tablet varken? yada ainolun o segmente tabletleri varken? Alan kişi zaten iyi der hocam cube30gt elinize aldınızmı hiç ? bi artesi alın bide onu gorun aradaki kalite farkını. Ben mobeede baktım polypadede artesede cubeda ainolada ipad ve asus markayada en kötü malzeme kalitesi artes mobeede . Ofiyata herzaman daha iyisi var.

• Bende bu tabletten aldım. guvenliticaret.com'dan kapıda ödeme ve kargo dahil 319 TL. Sonuçta garantili ve arkasında firma olan bir ürün almak varken, hemde bu özelliklerde ve bu fiyata, ne olduğu belirsiz çin tabletleri bence macera.
  • Arkadaşlar bu konuyu markayı modeli kötülemek yada göz boyayıp markanın satışını arttırmak için açmadım ..

Ben bu tableti aldım kullanıyorum ..Zaten benzer fiyatlarda benzer modeller markalar çokca olduğu için alıcılar için fikir olması adına kullanıcılar içinde karşılıklı paylaşım ufak tefek sorunlar ve kullanım kolaylığı olması adına açdım ..

Herkesin beklentisi ihtiyacı farklıdır sonucda. Ben tablette oyun oynamıyorum benim için çok önemli değil oyunlara vermiş oldugu destek ..Stabil internet bağlantısı ve hassas bir dokunmatik benim işimi görüyor..

Ama madem bu konuyu acdım isteyen arkadaşlar için oyunlarıda cihaza kurup konuda paylaşacagım .. Beğenen içine sinen alır ..Beğenmeyende nedenini somut bir şekilde yazar cihazın eksi yanlarınıda burada öğrenmiş oluruz ..

Uzun uzun bunu alma git şunu al şeklinde tartışmalara gerek yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 22 Ekim 2012; 15:25:49 >

• arkadaşım eline sağlık, benim gibi bu cihazı almayı düşünenlere çok yardımcı bir çalışma olmuş.
  • Emeğinize sağlık. Güzel bir inceleme olmuş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.