Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
215.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende mk808 var.bunların img dosyalarını düzenleme işine giren var mı acaba varsa hangi programlarla yapılıyor paylaşıranız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

08/12/12 19:55 2012-12-08 19:55:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SINGAPORE (Yurt Disi)

Halen Ptt'de görünmüyor. Siparişi aynı gün Sinpapurdan çıkıp sistemde görünen veya eline ulaşanlar var mı aramızda?

ben paketimi aldim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: IndianaJones

quote:

08/12/12 19:55 2012-12-08 19:55:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SINGAPORE (Yurt Disi)

Halen Ptt'de görünmüyor. Siparişi aynı gün Sinpapurdan çıkıp sistemde görünen veya eline ulaşanlar var mı aramızda?

ben paketimi aldim hocam

Kargo takip numaranı verebilir misin hocam? Senin kargo birde İstanbuldan Şanlıurfaya gitmiş. Bizim kargo halen sistemde yok.
  • quote:

benim üründe gelmedi henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

benim üründe gelmedi henüz.

Bizim kargolar aynı akibeti paylaşıyor :)
  • Benimkini az evvel aldım, artık haftasonu kurcalamaya başlarım. Darısı bekleyenlerin başına...
  • Sizin sayenizde ben de bu cihazlardan haberdar olup ilgilenmeye başlamıştım.
    Raspberry Pi düşünürken kısmet Uhost U1a yaymış

35 USD ye düşünce fiyatı, Mele F10 ile birlikte siparişini verdim.
    Geri sayım başlasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

arkadaşlar geekbuying den imito mx1 siparişini dün itibariyle verdim kaç günde kargoya verilir

Yılbaşı dolayısıyla biraz uzun sürüyor işlemler. 3-4 günde kargoya verirler, kargoya verildikten 3-4 gün sonra Singapurpost sitesinde görülür, tahminen 2 günde Singapurdan yollanır fakat 5-6 günde Ptt'nin sitesinde görülmez. Bu hızla 2013 başlarında elinize ulaşır diyorum. İnşallah daha erken gelir fakat bu ara durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

Sizin sayenizde ben de bu cihazlardan haberdar olup ilgilenmeye başlamıştım.

Geri sayım başlasın...

Ben de düşünüyorum bu aleti, ilk zamanlar mk802 ye bakarken adını görmüştüm. mk802 deki sorunların hiçbiri bunda yok falan deniyordu, o zamandan aklımda kalmış.

60 liraya geliyor bence çok uygun. Linux desteği de var sanırım. Çok yakınım ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

flash_PACman_v18.0_Beta

bu fw super olacak gercek 1080p verıyor... netlık ınanılmaz oldu..

http://www.armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=13&t=853

sayfa bende açıılmıyor farklı indirme linki varmı deneyim bu romuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

quote:

flash_PACman_v18.0_Beta

Al bir enayilik daha... Bende de öyle 3 bilgisayarda bu site açılmıyor . 1 bilgisayarda açılıyor ???
    Bs playerda bende de dondü KALDI . Bu romda ,..ama onun dısında hersey cok iyi wireless vs problemsiz. Dün aksam. 2 adet 720p lik torrent filmi indirdim. Ender arkadas daha yazmadı yeni dediği rom üzerine sorduklarım hakkında ...

• quote:

Orijinalden alıntı: deadric

quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

Sizin sayenizde ben de bu cihazlardan haberdar olup ilgilenmeye başlamıştım.

Geri sayım başlasın...

Ben de düşünüyorum bu aleti, ilk zamanlar mk802 ye bakarken adını görmüştüm. mk802 deki sorunların hiçbiri bunda yok falan deniyordu, o zamandan aklımda kalmış.

60 liraya geliyor bence çok uygun. Linux desteği de var sanırım. Çok yakınım ben de.

Evet, sorunsuz bir cihaza benziyor.
    Ben de raspberry pi alıp linux deneyecektim. Ardunio ile beraber birşeyler yaparım diye düşünüyordum.
    Ama burayı takip edince bu tarz cihazların farkına vardım.

Bir arkadaşım bahsetmişti; yeni linux kernel ile sanırım arm desteği native olarak gelecekmiş.
    Ama yine de bu fiyata benim için yeterli gibi duruyor. Yoksa gönül elbette quad core ister

• 14/12/12 13:38 2012-12-14 13:38:26 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

Sonunda Ptt'de göründü. Bu arada armtvtech.com bende de açılmıyor var bir ilginçlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

quote:

quote:

flash_PACman_v18.0_Beta

Al bir enayilik daha... Bende de öyle 3 bilgisayarda bu site açılmıyor . 1 bilgisayarda açılıyor ???
    Bs playerda bende de dondü KALDI . Bu romda ,..ama onun dısında hersey cok iyi wireless vs problemsiz. Dün aksam. 2 adet 720p lik torrent filmi indirdim. Ender arkadas daha yazmadı yeni dediği rom üzerine sorduklarım hakkında ...

DNS ayarınızı Google DNS ile değiştirin (8.8.8.8 ve 8.8.8.4) açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: amermer

quote:

quote:

quote:

flash_PACman_v18.0_Beta

DNS ayarınızı Google DNS ile değiştirin (8.8.8.8 ve 8.8.8.4) açılır.

evet oldu google dns aklıma gelmemişti hiç

• quote:

Rom yüklemek sorun değil 2 dk lik iş de, o kadar uygulamayı tekrar kur, onları guncelle ayarla vs uzun iş;((
    Ender arkadasım ikon ve yazılar cok küçük mü yine??
    Wireless nasıl ???

iconlar kucuk ama dedıgım gıbı cok net.. fazla yormuyor.. wifi si gayet ıyı.. ama onun dısında ben gerı tusunu ve masa ustu donuslerını bulamadım kuran arkadasların yorumlarını alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Aralık 2012; 19:32:28 >
  • imito için otg portundan aleti bağladığımda bilgisayar tanımıyor.ayarlardan her şey tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avon Barksdale -- 14 Aralık 2012; 20:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerxxx

quote:

quote:

quote:

Açmak istediğimde haftalardan beri karşıma aynı ekran geliyor.

PC açıyor ama..

Gelen ekran:

bende açıyor ekran görüntüsü aldım sendeki sorun nedir anlayamadım benim verdiğim flashplayeri yükledin demi?

Aynen...
    Sorun Yada farklılık nedir bulamadım .. Kafayı yiyeceğim...
    Siz dolphinde Yada internet ile ilgili başka bir yerde farklı bir ayar yapıyor musunuz acaba??
    Yoksa cihaz aynı kullanılan uygulama ve versiyonları aynı , sonucun da aynı olması lazım...

flash player i kurduktan sonra. tarayıcının ayarlarında eklentiler(plug-in) var. oraya girip " ENABLE" i işaretleyip çıkın

Tarayıcıda söylediğiniz tarz bir yeri buldum ve orada "her zaman açık" işaretliydi zaten. Ama hala açmıyor..

• quote:

quote:

Rom yüklemek sorun değil 2 dk lik iş de, o kadar uygulamayı tekrar kur, onları guncelle ayarla vs uzun iş;((
    Ender arkadasım ikon ve yazılar cok küçük mü yine??
    Wireless nasıl ???

iconlar kucuk ama dedıgım gıbı cok net.. fazla yormuyor.. wifi si gayet ıyı.. ama onun dısında ben gerı tusunu ve masa ustu donuslerını bulamadım kuran arkadasların yorumlarını alalım

alttaki bar bende yok yeni kurdum romu ikonlar çok küçük ben yaklaşık 2 mt den kullandığım için görmekde zorlanıyorum ama ekran çok net.
    alttaki bar neden yok anlamadım :S sanırım cihazı ilk aldığımda yüklü olan rom 300j1 e döncem o sorunsuzdu en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 14 Aralık 2012; 20:49:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onernba

imito için otg portundan aleti bağladığımda bilgisayar tanımıyor.ayarlardan her şey tamam

Yeni yazılımı yükleyecekseniz yazılımı (update.img) micro sd kartının ana dizinine kopyalayıp cihaz açıkken takınız. Güncelleme bulundu diye uyarı gelecek ve evet yapınız böylece bir kaç dakika sonra güncelleme yüklenmiş oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.