Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
214.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

iyide wep cam larda mic kablosu ayrı bir jak değilmi onu birleştirip tek usb mi yaptılar yenilerde ben ayrı olduğunu varsayarak sordum o soruyu

tek usb dir... ayrı değil.. zaten ayrı olanlardan alırsak mic işini unutun.. onu takacak jack girişi yok alette

birisi sizin için sormuşşş

1. Does not recognize USB storage
    2. Cannot connect to router in n mode at speeds higher then 11lmbps
    3. Video playback is jittery
    4. Camera app does not work
    5. Some apps launch in portrait mode instead of landscape
    6. Antutu score is approx 3k lower then advertised on website
    7. Bluetooth keyboard can connect but cannot type

and im sure the list will go on as a mess with it more. The only hope for this device is to be able to rip the drivers from it and add them to another device rom which uses the same soc. Geekbuying and tronsmart really dropped the ball with this one SMH. Its software is extremely un-polished so be careful guys and dont waste your money on this one!

cevap

Are you in the stock android 4.2 rom or what others?

From what i read, on the Android 4.1 rom,it is much steady,and have you tried this custom rom:

http://blog.geekbuying.com/index.php/20 ... -4-coming/

after flash this rom, for your problem

1 solved
    2 solved
    3 don't know you see it is jittery, how you test?
    4 you should connect with camera and then use this app;
    5 solved
    6 it will reached 18000k with the rom improved, i have flashed the newest custom rom for tronmsart mk908,and the antutu score is 17000+ already;
    7 which bluetooth keyboard do you use?

Alıntıları Göster
    bu sorun t428 in sorunları değil galiba verdiği link MOMO9C Pro Updated Edition-20 bu sayfaya açılıyor oradaki romu yüklemek için ama zaten orada rom yok sanırım olsada bi tablet için o t428 bölümünde mi okudunuz ben göremedim orada benim sorular var bu arada ben bluetooth klavye kullanabiliyorum gerçi türkçe karekterleri yazmıyor ama o kadarına razıyım.

• quote:

bu sorun t428 in sorunları değil galiba verdiği link MOMO9C Pro Updated Edition-20 bu sayfaya açılıyor oradaki romu yüklemek için ama zaten orada rom yok sanırım olsada bi tablet için o t428 bölümünde mi okudunuz ben göremedim orada benim sorular var bu arada ben bluetooth klavye kullanabiliyorum gerçi türkçe karekterleri yazmıyor ama o kadarına razıyım.

http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/04/28/tronsmart-t428-android-4-2-2-stock-firmware-release-download-link/#.UYo0DKKeP7Y
    bana henüc cevap gelmedi dün mikro sd demi sorun var diye sormuşlardı

• quote:

quote:

http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/04/28/tronsmart-t428-android-4-2-2-stock-firmware-release-download-link/#.UYo0DKKeP7Y
    bana henüc cevap gelmedi dün mikro sd demi sorun var diye sormuşlardı

Alıntıları Göster
    pardon şimdi gördüm benim cihazın sorunlarıymış ama 1,4 yükleyince çözülmüş ben de yükledim ama çözülmedi sorun

• quote:

pardon şimdi gördüm benim cihazın sorunlarıymış ama 1,4 yükleyince çözülmüş ben de yükledim ama çözülmedi sorun
    Merhaba arkadaşlar
    Sonunda harici anten taktım ve wifi super
    Aldıgıma sevindiğim cihazlardan birtanesi yalnız adaptorü 1a degil
    Harici hdd simdi daha duzgun 2.1a 5 v ataba herseyi cozdu ayrıca huba
    Logitech k400 ve unifyng mouse da takılı

@Muratzilla kardeşimden iyiki almışım mk808 i çok teşekkür ederim kendiine

mesut buyuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbuyuk -- 13 Mayıs 2013; 23:49:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

Merhaba Arkadaşlar,
    Bende Imito Mx1 var.
    öncelikle bilgisayara moboroboyu kurdum
    sonrada chazdan USB hata ayıklamayı seçtim ve connect PC'yi işaretledim
    USBden bilgisayara taktım TV ekranında cihaz çalışırken.
    Önce moborobuyu çalıştırdım cihazı gördü Driveri yüklemeye çalıştı ancak yükleyemedi
    Sonra TPSparkyRoot.bat ı çalıştırdım ancak o da cihazı bulamadı.
    yanii ne root olayını yapabildim ne de finless room
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

yardım edecek hiç kimse mi yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hoktuaslan

Butun gece cihaz ile ugrastim mxPlayer ve armv7 neon codec ile Iptv olayini cozdum. IpTv programıyla da m3u listeleri acabiliyorum youtube gibi uygulamalarda da stream de sikinti yok Tvyo cok iyi calisiyor ozellikle

Daha sonra windows pc ile es file manager uzerinden dosya paylasimi yaptim Cok yuksek cozunurluk olmayan filmlerde mxPlayer cok iyi Muzikler icin liste olusturabilir miyim biri bitince digerine gecmiyor onu bilemedim

Hdd yi superonline modem usb girisine takip ulasmayi denedim fakat onu bir turlu ulasamadim Olsaydi pc-tv-hdd arasinda paylasim super olacakti

Bir de geriye ıos remote kaldi o yapilmiyor sanirim Su logitech touch mouse serverini mk802 iiiS uzerinde calistirabilir miyiz

hdd yi ben bendeki airties modemın usb portuna bağlayıp cok rahat ulasıyorum sorun yok...

Alıntıları Göster
    MK808 veya MK808b ile Plex kullanan var mı? Plex nasıl çalışıyor bu cihazda?

• quote:

hocam quad olan model sizde vardı... ne yaptınız sorunlarınız cozuldumu? bir inceleme videosu yayınlasanız... beklemedeyiz.
  • quote:

quote:

hocam quad olan model sizde vardı... ne yaptınız sorunlarınız cozuldumu? bir inceleme videosu yayınlasanız... beklemedeyiz.

Alıntıları Göster
    Sorun geçici olarak 4.1.1 yükleyerek çözüldü finless 4.1.1 için yeni bir fw yapacak akşam sabah onu bekliyorum çok iyi olacak bana güvenin demiş bakıcaz 4.2.2 ye gelince o yazılımı oldu bittiye getirmişler ve oldukça fazla eksik var başta usb sürücüleri sonra 8 gb rom 2 cb rem lik cihazda uygulamalara 250 mb gibi çok komik bir alan ayırmışlar haliyle 3 uygılama yükleyince doluyor :) gerçi bu stok romda. özellerde bu alanı finless 6 gb ta kadar şeçmeli olarak artırabiliyor da genede çok eksikleri olan bi sürüm onun gelişmesi biraz zaman alacak sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: wrew

MK802IIIS Tecrübelerim!

Wi-Fi ne kadar güçlü olursa olsun, TV ile duvar arasına girince kablosuz iletişim dağılıyor, kararsız çalışıyor.
    (Açıkta, sehpada, ünitede kullanılacaksa minix daha mantıklı olabilir, tabi denemekte fayda var!)

Duvar ile TV arası wifi çekmeme, ara sıza çekme, az çekme ..... v.b sebeplerden bende USB Ethernet Adaoptör aldım vatandan. (http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-u60-sl-u60-usb-den-ethernet-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=61600)
    Bu adaptörü buradan da alabilirsiniz, daha ucuz. -> (http://www.geekbuying.com/item/High-Speed-USB2-0-to-RJ45-LAN-Ethernet-Network-Adapter-for-MINI-PC-TV-Box-Mac-Tablet-314264.html)
    Artık Digiturk Play(Premium Paket+Lig TV), Online TV, Dizi v.b şeyleri sıkıntısız, kopmasız izleyebiliyorum.

Ayrıca stik alacak olanlara tavsiyem bir de aşağıdaki 90 derece HDMI çeviriciyi alsınlar. Stikle gelen uzatma HDMi kablosuz çok fazla parazit yaptı. Bu çevirici ile parazit görmedim.
    http://www.geekbuying.com/item/New-Brand-90-Degree-HDMI-Male-to-Female-Extend-Adaptor-Converter-306677.html

Birden fazla USB aygıt bağlamak içinde aşağıdaki çoğaltıcının siparişini verdim. Henüz gelmedi, umarım çalışır.
    http://www.geekbuying.com/item/New-Cute-White-Human-Shape-USB-2-0-Hub-4-Port-for--Laptop-PC-300974.html

Klavye ve mouse olarak RC11'i kullanıyorum. Sanırım çok hızlı pil tüketiyor. Bir de ara sıra çalışmaz ise pillerini çıkarıp takın, çalışmaya devam ediyor :)
    http://www.geekbuying.com/item/RC11-Android-Monitor-Wireless-Keyboard-Air-Mouse-Remote-Controller-With-Gyroscope-for-Android-Google-TV-Box-306420.html

Son olarak MK802IIIS'in yeni orjinal fabrika yazılımı çıkmış, dün yükledim görsel olarak beğendim. Aşağıdaki linkte kurulum bilgileri ve dosyaları mevcut.
    http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/05/new-stock-firmware-0428-installed-on.html

İyi günler.
    Arkadaşlar. Digiplay android boxlarda izlenebiliyor mu? Yeni çıkan güncellemelerle artık izlenemediği söyleniyor. Doğru mu acaba? Çalışıyorsa quad core box almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: turnasuyu

Arkadaşlar. Digiplay android boxlarda izlenebiliyor mu? Yeni çıkan güncellemelerle artık izlenemediği söyleniyor. Doğru mu acaba? Çalışıyorsa quad core box almak istiyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ayın 15 inde dealextreme de mk808b %50 indirimli olacakmış. Almayı düşünenlar varsa bilgisi olsun.

Dx discount

• quote:

Orijinalden alıntı: CoCeY

arkadaşlar ayın 15 inde dealextreme de mk808b %50 indirimli olacakmış. Almayı düşünenlar varsa bilgisi olsun.

Dx discount

Alıntıları Göster
    Yapma yav :) Kaçmaz bence.

Düzeltme : Eski cihazlardan ama iş yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 13 Mayıs 2013; 22:19:13 >

• Merhaba harici antenin fotografı nı yüklemeyi unutmuşum

Mesut buyuk
     RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İzleniyor.Ama tablet için verdiği hd kalitesi pc webden izlediğinin yarısıdır.Birde firmware göre tam ekran olma sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

quote:

İzleniyor.Ama tablet için verdiği hd kalitesi pc webden izlediğinin yarısıdır.Birde firmware göre tam ekran olma sorunu var

tam ekran sorunu bende yok. + görüntü kalitesi de kötü değil. hatta sd yayın kadar iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

quote:

tam ekran sorunu bende yok. + görüntü kalitesi de kötü değil. hatta sd yayın kadar iyi.

Siz ne marka tv box kullanıyorsunuz

• quote:

Dx discount

Bu süper oldu be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Dx discount

Bu süper oldu be..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar selamlar,
    mk808 de turkcell tv yi calistirabilen oldu mu?

• quote:

Alıntıları Göster
    Gayet güzel izlenebiliyor , herhangi bir sorun yok için rahat bir şekilde alabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

Gayet güzel izlenebiliyor , herhangi bir sorun yok için rahat bir şekilde alabilirsin...

hocam ben android market ten arattirdigimda cihazinizla uyumlu degil diyor. nasil cozdunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgenc

quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

hocam ben android market ten arattirdigimda cihazinizla uyumlu degil diyor. nasil cozdunuz?

Alıntıları Göster
    RK 3066 çipsetli MK808B kullanan var mı burada.. Memnun olanlar ya da şikayeti olanlar yazsa, fikir sahibi olurduk.. Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.