Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
214.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

Arkadaşlar Aliexprees.com dan Rikomagic MK802IIIS'i geçen gün sipariş verdim, bugün kargoya verildi. Aslında siparişten önce bu konuya rastlamamıştım. Bu cihazı bilen arkadaşlar yorum yaparlarsa makbule geçecek :)

Bende vardı 1 ay kadar önce sattım. Cihaz güzel fakat FULL HD video oynatmıyor. Sürekli donma oluyor. Bu sizin için problem değilse memnun kalırsınız cihazdan. Androidli telefona marketten rikomagic programını indirirseniz telefonu klavye mause olarak kullanabilir oyun oynayabilirsiniz.

@kemalwebnet

Peki bu cihazda diğerleri gibi kablosuz bağlantıda kopma sorunları hiç yaşadınız mı? Ben daha çok tv de web browser ve youtube videoları (720p) için kullanıcam. ??

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Aliexprees.com dan Rikomagic MK802IIIS'i geçen gün sipariş verdim, bugün kargoya verildi. Aslında siparişten önce bu konuya rastlamamıştım. Bu cihazı bilen arkadaşlar yorum yaparlarsa makbule geçecek :)

Bende vardı 1 ay kadar önce sattım. Cihaz güzel fakat FULL HD video oynatmıyor. Sürekli donma oluyor. Bu sizin için problem değilse memnun kalırsınız cihazdan. Androidli telefona marketten rikomagic programını indirirseniz telefonu klavye mause olarak kullanabilir oyun oynayabilirsiniz.

@kemalwebnet

Peki bu cihazda diğerleri gibi kablosuz bağlantıda kopma sorunları hiç yaşadınız mı? Ben daha çok tv de web browser ve youtube videoları (720p) için kullanıcam. ??

Hiç kopma sorunu yaşamadım. Hatta güncelleme vardı güncellemeden sonra dahada iyi olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

10 nisanda rk3188 li stick gönderime başlanacak diyordu geekbuying, daha henüz bir haber yok. Biraz erken çıkartsalar ben toplu sipariş verip gelirkende Türkiyeye getirmeyi düşünüyordum ama olmadı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim Tv boxta 1.7 kernel yüklü. 4.2.2 romu yüklemek için 2.0 kerneli yüklemek şart mı? Aşağıdaki linklerden hangisini yüklemem gerekir?

http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/03/21/mk808-jb-4-2-2-firmware-finless-custom-rom-2-0-beta/
    http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/03/15/mk808-get-android-4-2-2-upgrade-firmware-download-here/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 23 Nisan 2013; 14:46:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gryerg

quote:

Orijinalden alıntı: hakerun

merhaba. 15 gün önce siparişini verdiğim mk808b dün elime ulaştı. Yazılım olarak android 4.2.2 versiyonu yüklü.

Yüklü olarak geliyorsa çok iyiymiş yahu. Ben de zaman kaybetmeden vereyim bari siparişi.

@tgenc cihazın satış sayfasında mevcuttu 4.2 geldiği ile ilgili yazı. İlgili linke şuradan ulaşabilirsiniz.

harika hocam. yalniz download etmeye calistigimda yasakli sayfa diyor birde forumlarda 4.1 e gore %40 yavas oldugu soylenmis. test etme imkaniniz oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tgenc

quote:

quote:

merhaba. 15 gün önce siparişini verdiğim mk808b dün elime ulaştı. Yazılım olarak android 4.2.2 versiyonu yüklü.

Yüklü olarak geliyorsa çok iyiymiş yahu. Ben de zaman kaybetmeden vereyim bari siparişi.

@tgenc cihazın satış sayfasında mevcuttu 4.2 geldiği ile ilgili yazı. İlgili linke şuradan ulaşabilirsiniz.

harika hocam. yalniz download etmeye calistigimda yasakli sayfa diyor birde forumlarda 4.1 e gore %40 yavas oldugu soylenmis. test etme imkaniniz oldu mu ?

Yok hocam ben almayı düşünüyorum da satış sayfasında gördüm 4.2 çıktığını. %40 yavaşsa hiçbir albenisi kalmaz o halde.
    edit: Gözden kaçırmışım. Link bende sorunsuz açılıyor, o konuda bir sorun yok hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 23 Nisan 2013; 17:48:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

quote:

quote:

quote:

Yok hocam ben almayı düşünüyorum da satış sayfasında gördüm 4.2 çıktığını. %40 yavaşsa hiçbir albenisi kalmaz o halde.
    edit: Gözden kaçırmışım. Link bende sorunsuz açılıyor, o konuda bir sorun yok hocam.

Alıntıları Göster
    selamlar
    http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/03/20/mk808b-get-android-4-2-2-upgrade-firmware-download-here/ bu sayfa aciliyor da bundan sonra download icin 4shared.com un altinda bi sayfa vermisler o acilmiyor

• quote:

selamlar
    http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/03/20/mk808b-get-android-4-2-2-upgrade-firmware-download-here/ bu sayfa aciliyor da bundan sonra download icin 4shared.com un altinda bi sayfa vermisler o acilmiyor

Hocam bütün linklere tıkladım siz dedikten sonra, hepsi açılıyor. Çok ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

quote:

selamlar

Hocam bütün linklere tıkladım siz dedikten sonra, hepsi açılıyor. Çok ilginç.

Alıntıları Göster
    bu ıkı urunun farknı nedır?

http://www.geekbuying.com/category/HDD-Player-505/?c=1044,1051&v=342,402

• quote:

quote:

quote:

quote:

@kemalwebnet

Hiç kopma sorunu yaşamadım. Hatta güncelleme vardı güncellemeden sonra dahada iyi olmuştu.

Eyvallah sağolasın yardımın için

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Biri 5ghz wifi destekliyor, öbürü (ucuz olan) desteklemiyor.
    ANcak ucuz olanın wifi performansı iyi gibi, sinyal seviyesi çok yüksekti ss lerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Biri 5ghz wifi destekliyor, öbürü (ucuz olan) desteklemiyor.
    ANcak ucuz olanın wifi performansı iyi gibi, sinyal seviyesi çok yüksekti ss lerde.

Alıntıları Göster
    Benim çalışmayan, daha doğrusu önce çalışıp sonra duran AX88772 USB - ethernet dönüştürücüsü galiba elektrik adaptörünün yetersizliğinden çalışmıyormuş. Aynı sıkıntıyı yabancı bir forumda birisi daha yaşamış ve adaptörünü değiştirince düzelmiş. Ben de şimdi gidip 5,1 V / 2,1 A ipad adaptörü alacağım. Belki son zamanlarda yaşadığım kendi kendine internet tarayıcının kapanma problemleri de bundandır. Birkaç sefer de cihaz, fişe takınca çalışmamıştı. İyice huylandım adaptörden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Benim çalışmayan, daha doğrusu önce çalışıp sonra duran AX88772 USB - ethernet dönüştürücüsü galiba elektrik adaptörünün yetersizliğinden çalışmıyormuş. Aynı sıkıntıyı yabancı bir forumda birisi daha yaşamış ve adaptörünü değiştirince düzelmiş. Ben de şimdi gidip 5,1 V / 2,1 A ipad adaptörü alacağım. Belki son zamanlarda yaşadığım kendi kendine internet tarayıcının kapanma problemleri de bundandır. Birkaç sefer de cihaz, fişe takınca çalışmamıştı. İyice huylandım adaptörden.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu ara siz bir android tv box alacak olsanız ne alırdınız , ne tavsiye edersiniz çoğu cihazda a9 işlemci hafıza kartı girişi vs. benzer özellikler var peki bu cihazları yönetmek için kullanilan klavye fare ekstra aparat ipad iphone veya diğer android cihazlardan nası oluyo o en iyi yönetim şekli nedir gyroscop destekli oyunlar nasıl oynanır vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: gorgeni

arkadaşlar şu ara siz bir android tv box alacak olsanız ne alırdınız , ne tavsiye edersiniz çoğu cihazda a9 işlemci hafıza kartı girişi vs. benzer özellikler var peki bu cihazları yönetmek için kullanilan klavye fare ekstra aparat ipad iphone veya diğer android cihazlardan nası oluyo o en iyi yönetim şekli nedir gyroscop destekli oyunlar nasıl oynanır vs?

Quad Core lardan başkası alınmaz.. yukardakı lınkten bırını al.. pahalı olanda sonrada gordugum kadarıyle wifi display out desteği var... ve 5ghz desteği var..
  • quote:

quote:

Quad Core lardan başkası alınmaz.. yukardakı lınkten bırını al.. pahalı olanda sonrada gordugum kadarıyle wifi display out desteği var... ve 5ghz desteği var..

Alıntıları Göster
    908 alan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

908 alan yok mu?

Alıntıları Göster
    Yeni araştırmaya başladım ve baya sardı beni android mini pc. 4 çekirdekli yeni versiyon almak isterim ama fiyat olarak bana MK808 mantıklı geliyor. Özellikleri yeterli gibi.
    Birkaç şeyi öğrenemedim.
    -Harici harddiskte NTFS formatını destekliyor mu.
    -Kendi üzerinde microfonu var mı.
    -Hangi fly mouse u tercih etmeliyim. Gördüklerim Mele f10 - Rc11- Rc12 - Rc13 - ipazzport

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stylerbb -- 25 Nisan 2013; 17:35:00 >

• quote:

quote:

Wifi display out desteği derken hocam? Görüntüyü wifi ile bilgisayara aktarma için mi kullanılabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

quote:

Wifi display out desteği derken hocam? Görüntüyü wifi ile bilgisayara aktarma için mi kullanılabilir?

Alıntıları Göster
    MK809 II, mk808b şuan için hangisi daha kullanışlı, genellikle lcd tv, digitürk play de lig tv izlemek için.

• Yorumlar bekleniyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

Yorumlar bekleniyor :)
    !NEW! MK808/MK808B/MINIX Hybryd FW V2.2.2 !NEW!(25.04.2013)

http://www.armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=13&t=858
  • quote:

!NEW! MK808/MK808B/MINIX Hybryd FW V2.2.2 !NEW!(25.04.2013)

http://www.armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=13&t=858

Alıntıları Göster
    Mk808 satan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.