Şimdi Ara

Pcdepo.com dan elden alışveriş yapılabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar pcdepo.comdan laptop almayi dusunuyorum ama internetten alisverise pek guvenemiyorum umraniyede deposundan kontrol edip alabiliyomuyuz yardim ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görende tek senın kredi kartın var sanıcak ben olsam adamların yerınde size elden falan bişey satmazdım güvenmıyorsan alma kardeş burda 293492342934 kişi satın alıyor tek kredi kartı senın mi hayret bişey
  • Benim sıkintim kredi kartindan yana degil yanlis urun vb. durumlar olabilir benm zamanim kisitli ugrasmak istemedigim icin soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

görende tek senın kredi kartın var sanıcak ben olsam adamların yerınde size elden falan bişey satmazdım güvenmıyorsan alma kardeş burda 293492342934 kişi satın alıyor tek kredi kartı senın mi hayret bişey

Yahu nereden biliyorsunuz insanlar daha önce bir problem yaşadı mı, tanıdığının başına birşey geldi mi, internettten ilk defa mı alışveriş yapıyor, takıntılı mı, hiçbiri olamaz, değil mi? Ne diye bu derece sert çıkarsınız ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapı da ödemeli alabilirsiniz. Elden de satılıyor mu, sormanız gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda sorunun cevabı var...http://www.pcdepo.com/page.php?act=sss
  • konu sahibine çıkışmaktansa sorusu hakkında bilginiz var ise cevap verseniz bilginiz yok ise hiç bişey yazmasak hem birbirimizi kırmamış hemde gereksiz pos kasmaktan kurtulmuş olsa forum asıl amacına ulaşsa fena olmazmı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alınabiliyormuş
  • Sagolasiniz arkadaslar sorunumu cozdm
  • sanırım 20 tl depodan getirme parası istiyormuş öyle yazıyordu ekşi de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.