Şimdi Ara

static ip ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun internet baglandı (ttnet) hizmet programı diye bi kısayol var , ona tıklayınca genel görünüm falan çıkıyo , orda static ip diye geçiyo ? dinamik ip var bide bildigim , hangisi daha iyi(dinamik diye biliyorum) bunu degistirmek mümkünmü?

Orijinalden alıntı: Barış*

arkadaslar bugun internet baglandı (ttnet) hizmet programı diye bi kısayol var , ona tıklayınca genel görünüm falan çıkıyo , orda static ip diye geçiyo ? dinamik ip var bide bildigim , hangisi daha iyi(dinamik diye biliyorum) bunu degistirmek mümkünmü?

Zaten Dinamik İp olarak ayarlıdır. El ile ip verirseniz Statik olur fakat o programla vermeyin.

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

arkadaslar bugun internet baglandı (ttnet) hizmet programı diye bi kısayol var , ona tıklayınca genel görünüm falan çıkıyo , orda static ip diye geçiyo ? dinamik ip var bide bildigim , hangisi daha iyi(dinamik diye biliyorum) bunu degistirmek mümkünmü?

Zaten Dinamik İp olarak ayarlıdır. El ile ip verirseniz Statik olur fakat o programla vermeyin.

hocam nasıl değişebilir ve statik mi dinamik mi daha iyi ?
  • statik ip durgun ip yani genellikle şirketler yada profesyonel şahışlarca kullanılıyor. dinamik ip ise hareketli yani son kullanıcılarca tercih ediliyor modemini her resetlemede farklı bir ip numarası alıyor. uzaktan erişim falan gibi bi özellik kullanmayacaksan eğer herkes gibi dinamik ip idealdir. statik ip daha pahalı tabi birde

Orijinalden alıntı: yt26

statik ip durgun ip yani genellikle şirketler yada profesyonel şahışlarca kullanılıyor. dinamik ip ise hareketli yani son kullanıcılarca tercih ediliyor modemini her resetlemede farklı bir ip numarası alıyor. uzaktan erişim falan gibi bi özellik kullanmayacaksan eğer herkes gibi dinamik ip idealdir. statik ip daha pahalı tabi birde

hocam değiştirmek istiyorum ama nasıl değiştiricem anlamadım ? bide pahalı derken ???

quote:

quote:

Hocam hangisi iyi yada kötü bir şey yoktur. Statik İp kullanırsanız sadece atamış olduğunuz İp ile modeme bağlanır internete girer. Eğer dinamik kullanıyorsanız internete her girdiğinizde o bilgisayar için modem kendisi ip atar.

Statik ip internete girmek için kullandığınız ip sanmayın. Bilgisayarın ağa bağlanmak için kullandığı İp adresidir.Google amcaya tıklarsanız öğrenirsiniz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam hangisi iyi yada kötü bir şey yoktur. Statik İp kullanırsanız sadece atamış olduğunuz İp ile modeme bağlanır internete girer. Eğer dinamik kullanıyorsanız internete her girdiğinizde o bilgisayar için modem kendisi ip atar.

Statik ip internete girmek için kullandığınız ip sanmayın. Bilgisayarın ağa bağlanmak için kullandığı İp adresidir.Google amcaya tıklarsanız öğrenirsiniz..

hocam google da baktım biraz ama tam anlamıyla anladıgımı söylemeyecegim şimdi tek ögrenmek istedigim statik ip nin dezavantajı varmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VODAFONE STATİC İP ALMAK
    12 yıl önce açıldı
    statik ip
    2 yıl önce açıldı
    Sabit telefonun local ip adresi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tanımlanmaya ağ sorunu olduğu zaman Statik İp atanırsa internete bağlanır. Yukardaki mesajmda Google yazısına tıkla resimli anlatım var.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.