Şimdi Ara

bazı lüks otomobillerde gördüğüm tekerleklerden birisinin üstüne takılmış yuvarlak şey nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mercedes s serisi, yada audi a 8 gibi araçlarda görüyorum. genelde arka lastiklerden birisi üzerinde oluyor. yuvarlak frizbi gibi bişey.
    ne işe yarıyor o?

• neden cıkarmıyorlar bend egoruyorum hala takılı bazılarında
  • Bunlar kar paleti ön hazırlığı. Audi A6'da arkada olması lazım, çünkü aktarma arka lastiklerde. Ayrıca bunların takılı oldukları lastiklerin kış lastiği olması gerekli. Tabi yurdum insani 4 mevsime takıyor orası ayrı da..

Ama ben iyi bir kış lastiği dışında bu tip şeylere gerek kalmadığına inanıyorum (Eğer hergün dağ tımanmıyorsanız). Bizdeki Caddy'de Marangoni Meteo Grip+ kış lastikleri var. Araba zorlamadıkça bir kere kaymadı. O karda kıyamette çıkamadığı yokuş, giremediği viraj kalmadı. Ayrıca çivi takmak için delikler de var. Oldu ki birgün macera yaparım, takarım çivilerini off-road yaparım buzda

• quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

neden cıkarmıyorlar bend egoruyorum hala takılı bazılarında

lastiğin sökülmesi lazım galiba onun için çıkarmamışlardır

hem ne olur ne olmaz diyede durabilir yaneee

almanyada felan kar yağmış buralardada yağabilir

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim arkadas 12 ay cıkartmıyor karpaletinin takıldıgı aparatı
  • bende onları hava olsun diye takıyolar yada lastiğin rot balans ayarıyla ilgilidir zannediyodum

Orjinalden alıntı: 1679fbhju

bende dün a6 da gördüm ama ön lastikteydi

aynen
  • 3 senedir falan var ben gördüm bir kaç kere, ama bence karlastiğinin yerini alamaz, yani bende UG6 var süper bi lastik çıkmadığı bayır yok mahalledeki arabalar tıkandı kaldı o karda ama ben hergün arabayla gezdim

o kar paleti sadece karda işe yarar normal yolda çok konforsuz olur hemde 300 YTL gibi bi fiyatı var gömbür gümbür gider araba onun yerine kauçuk zincirler var çok güzel 170 YTL gibi bi fiyata onlardan alsınlar mis gibi

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.