Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.858
Cevap
26
Favori
140.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende guncellemeyi merakla bekleyenlerdenim :)
    @rextr (artik adinizi ezberledim )yeni gelecek olan araclarin fiyatlari ne olacak acaba hizlisinin kini cok merak ediyorum
    Ve para kazanmak ne derece daha kolay olcak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir GTR olsa fena olmazdı.
  • traffic racer yazisini da turkce yaparsiniz uygulamayi indirecegim :D

• @bLeasT, hızlı olan 65,000, diğeri 15,000 olacak. Para kazanma konusunda hala denemeler yapıyorum. Ne kadar artış olacağı konusunda net bir şey söyleyemem şu anda.
    @Shift41, Ni... GT-R ? Olabilir neden olmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 23 Şubat 2013; 20:19:45 >
  • bence multiplayer mod gelmeli... yani online değil de highway rider oyununda olduğu gibi gamecenter üzerinden olabilir bu tarz. belki saçma olucak ama kesişme noktaları olabilir bazı yerlerde, yani 4 yol ağzı gibi. son olarak yolda 2 şerit var sadece ama araçlar 4 şerit gitmekte, ufak 4 şerit çizgi fena olmazdı. yine son olarak daha çeşitli haritalar olabilir tünel dağ vs. yağmurlu hava ya da. geliştirilmeye çok açık bir oyun tebrik ederim :)
  • @REVENT0N, teşekkürler, geliştirmeye açık bir oyun olması hem iyi hem de kötü çünkü beni çok yoruyor :). 5 ay oldu, 4. güncelleme çıkmak üzere :)
    Multiplayer konusu daha önce konuşuldu, şimdilik zor görünüyor. Diğer isteklerin de zamanla eklemeye çalışırım. Hatta yağmuru bu sürümde ekleyecektim fakat biraz performans sorunu yarattığı için bu sürüme dahil edemedim.
  • Eveet, işte sürpriz :) Bu da 1.4 sürümüyle gelecek olan üçüncü ve son araba. Umarım beğenirsiniz :)
    Sürümü bir aksilik olmazsa bu akşam gönderiyorum. Büyük ihtimalle gelecek hafta onaylanır ve yayımlanır.

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]
  • @rextr cok sevindim bu araca :) ve daha cok araba secenegi olmasi bircok oyun inceleme sitelerininde dikkati cekebilir :). Heyecanla guncellemeyi bekliyorum

• @bLeasT, teşekkürler, inşallah dediğin gibi olur.
  • Helal olsun budur iste. Motor sesi de aynı olacak mı..

Bir de kac para olacak ona gore para ayarlayayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 2 Mart 2013; 22:38:37 >
  • @JasoNBuraK , motor konusunda elimden geldiğince benzer birşeyler bulmaya çalıştım ancak aynısı değil tabiki. Fiyatı çok uygun sadece 4500 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

@JasoNBuraK , motor konusunda elimden geldiğince benzer birşeyler bulmaya çalıştım ancak aynısı değil tabiki. Fiyatı çok uygun sadece 4500 :)

Teşekkürler..

• şahin fena olmuş ya tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Eveet, işte sürpriz :) Bu da 1.4 sürümüyle gelecek olan üçüncü ve son araba. Umarım beğenirsiniz :)
    Sürümü bir aksilik olmazsa bu akşam gönderiyorum. Büyük ihtimalle gelecek hafta onaylanır ve yayımlanır.

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

Hocam neyse ki bi Şahin alacak paran kalmış

• @Thursy, teşekkürler.
    @Vapors, :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 3 Mart 2013; 11:50:51 >
  • jb kullanmama rağmen satın aldım oyunu türk yapımcı ve türkçe olmasından dolayı desteklemek lazım

• Tam destek devamun aleyküm üstad satın aldım. ip4 üme kurdum .
  • Şahin çok güzel olmuş hocam Mercedes, BMW gibi araçlarıda görürüz inşallah.
  • Süpersin hocam Başarılarının devamını diliyorum
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.