Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aserel

Biilgi vermek için söylüyorum ben stepneyi çıkardım,
    @gendarme nın bahsettiği lastik tamir spreyinden ve çakmakla çalışan kompresörden
    aldım.Allaha şükür 55 bin km dir bir problemim olmadı.

İşte budur...
    Akıllı bir Stilo sahibi ile birlikteyiz...
    Tebrik ediyorum kendisini....

• Teşekkürler @gendarme.

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserel -- 25 Nisan 2008; 1:22:17 >
  • Herkese iyi geceler.Yarın mesai var.
  • iyi geceler arkadaşlar bende yatar...
  • bu arada asarel bişey daha soracam araçta istepneyi taşımamak cezai işlem gerektirmiyormu? varmı böl ebişi ..
  • bana sorulmamış ama yine de cevaplayayım, cezai müeyyide gerektirmez.
    Bu akşam misafirim aranıza katılamadım şimdilik herkese iyi geceler...
    Hee stepne olayınıda fazla büyütmeyin adım başında lastikçi var o da olmadı tamir sprayinden alın kurtulun, ok !
  • sağol robinhood iyi geceler ...
  • İyi geceler arkadaşlar.
  • ok mi gendarme iyi geceler bilmiyodum öle değiştireleceğini ya kusura bakma:) bende diyom ikinci mesajımda skywindow'u yazdım özellikle niye değiştir deyip duruyor diyorum:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

ok mi gendarme iyi geceler bilmiyodum öle değiştireleceğini ya kusura bakma:) bende diyom ikinci mesajımda skywindow'u yazdım özellikle niye değiştir deyip duruyor diyorum:))

ok..

sana Stilo aldırıyoruz ama yandık...
    alınca başlarsın...
    burada ne var? bu ne işe yarıyor ?
    bu nasıl çalışıyor ? vs.vs.
    yandık ki ne yandık...
  • merhaba,
    bugün servisten aracı aldım arkadaşlar. yapılan işlemler: triger seti değişti (Kayış ve iki rulman), polen filtresi değişti, klimanın gaz ölçümü yapılıp gaz takviyesi yapıldı, Vuran amortisör değilmiş (gerçi hala çukurlarda ses geliyo ama esksine nazaran az, ya tüp hopluyo ya istepne ya da amortisör hala bozuk) egzos vuruyomuş onu sabitlediler, rot ayarına soktular, yıkadılar masraf 280 lira. şu arkadan gelen sese hala kafam takık inş. önemli bişi değildir. bi şey sorim size servis dedi ki garantiden değişen parça için servis bi daha 1 yıllık garanti vermez, doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcacakir -- 25 Nisan 2008; 2:43:21 >
  • Evet doğrudur garantinin garantisi olmaz. Servis sadece ücret karşılığı yapmış olduğu işe 1 yıl garanti verir.

quote:

Orjinalden alıntı: akcacakir

merhaba,
    bugün servisten aracı aldım arkadaşlar. yapılan işlemler: triger seti değişti (Kayış ve iki rulman), polen filtresi değişti, klimanın gaz ölçümü yapılıp gaz takviyesi yapıldı, Vuran amortisör değilmiş (gerçi hala çukurlarda ses geliyo ama esksine nazaran az, ya tüp hopluyo ya istepne ya da amortisör hala bozuk) egzos vuruyomuş onu sabitlediler, rot ayarına soktular, yıkadılar masraf 280 lira. şu arkadan gelen sese hala kafam takık inş. önemli bişi değildir. bi şey sorim size servis dedi ki garantiden değişen parça için servis bi daha 1 yıllık garanti vermez, doğru mudur?

• günaydın arkadaslar
  • günaydın ahali...
  • Ben hala sorunumu çözemedim :S
  • Orjinalden alıntı: stilock

Evet doğrudur garantinin garantisi olmaz. Servis sadece ücret karşılığı yapmış olduğu işe 1 yıl garanti verir.

Orjinalden alıntı: akcacakir

yardım lütfen fw-8700 hakkında

• Herkese günaydın...

Nasıl uyumuşum bu saate kadar ??

• YENİ DUALOGİC VİTESLİ 2008 STİLO..

TABİİ Kİ BREZİLYA'DAN..

http://www.youtube.com/watch?v=NTB6tJ6Keoo

• Bu da reklam filmi....

vites değiştirmeye dikkat...

mcferayoutube
    Propaganda 2 do Novo Stilo Dualogic
    http://www.youtube.com/watch?v=YJ8zGlw9GPQ

• BUNU MUTLAKA SİZLEYİN.
    BİG BROTHER BRASİL YARIŞMACILARI
    YENİ STİLO İÇİN YARIŞIYOR..

http://www.youtube.com/watch?v=AMuf2FFMVHI
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.