Şimdi Ara

HI-LEVEL TB 9.7 T9701 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
444
Cevap
5
Favori
50.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freeoceansoul

eyvallah lavabo senin üründe durumlar nasıl

ben bu gün kaargoya verdim yani sattım artık başka markalar denicem ama şarj adaptoru deişti sadece onun haricinde bir sıkıntı yoktu ama tabii sıkıntı tam gecmemişti arada gene nadiren yapiyordu ama can sıkıcı diildi.
    Birde forumda bi ara gördüm arkadan tutunca cihazı sapıtma yapmiyo diye ben bu durumu daha önce tespit etmiştim yanilmiyorsam forumdada yazmıştım .
    evet cihazda kesin olan bişi var oda kaba tabirle topraklama sorunu
    bu durumu ilk stormax aldıımda çizgiye bilhassa 2 ay önce anlatmıştım ve bu uyarıyı dikkate alırlar diye düşünmüştüm ama bakıyorum hala servisden cihazını alıp hala ayni sorunu yaşiyan arkadaşlar görüyorum.
    Kesin eminimki cihazın bütün sorunu ve en büyük sorunuda budur kanaatimce şarj adaptoru sorunu felan hikaye anlicaniz cihazda topraklama olayında hata var ve eminimki bizzat imkanım olsa triumun elindeki açılmamış paketleri açsam hepsinde ayni sorun var kalıbımı basarım bir tane bile sekme yapmaz.

Neden bu kadar eminsin diye düşünceksiniz belki cevabınıda vereyim...
    stormax tabletten 5 adet ve hi levelden de 1 adet olmak üzere 6 cihaz tecrubem oldu ve hepsinde de genel sorun olan sapıtma olayını araya karbon kağıdı konulmuşta kopyalanmiş gibi gördüm ve tecrube ettim

• Şimdi ne almayı düşünyorsun ben epey araştırdım aslında hi-level iyi bir tablet ekranın 5 parmak olması dışında garantili satılan çin malı ürünler içinde tek belirgin farkı bu diğer farklar göz ardı edilebilir yani almayı düşünürsen başka marka amlogic tercih etme bence,darkınki güzel sanırım yada nvdia tegra3 te fena değil..
  • diğer tabletlerin adaptörlerine baktım genel olarak 5V 2A pillerin aynı olmasına rağmen akımın farklı olması olağanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanogluiso

diğer tabletlerin adaptörlerine baktım genel olarak 5V 2A pillerin aynı olmasına rağmen akımın farklı olması olağanmı

tableti söküp bakmadan, pili ölçmeden bir şey demek yanlış olur. ama lavaboo'nun dediği gibi belirgin bir topraklama sorunu var. bu nasıl çözülür bilemiyorum. tablet çıplak iken elde tutunca arka metal kapak teması oluyor ve problemsiz çalışıyor.
  • dark yada codegen denicem bu sefer ama hi levelle gene birebir ayni işlemci ve ayni ekran ölçülerinde .

hi- level ve stormaxta topraklama hatası dediiim bi nevide yalıtım olayı anlicanız başka deyişle cihazların elektronik devre ve tesisatında yalıtım hatası varki arka metal kapağı tuttugunuzda topraklama yapiyor böle bir şey olmaması gerekir bu da kanatiimce cihaz şarjdayken bataryasında baya yoğun bir faaliyet oluşturuyor ve sapıtmasına ve pil ömrünün çok kısa sürelerde bitmesine mahal veriyor.
    yanılıyor olabilirim ama yanlışsam biri düzeltebilir sıkıntı yok hatamı kabul ederim bu benim düşüncem yanlış biliyor ve yanlış bilgide vermek istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeoceansoul

Şimdi ne almayı düşünyorsun ben epey araştırdım aslında hi-level iyi bir tablet ekranın 5 parmak olması dışında garantili satılan çin malı ürünler içinde tek belirgin farkı bu diğer farklar göz ardı edilebilir yani almayı düşünürsen başka marka amlogic tercih etme bence,darkınki güzel sanırım yada nvdia tegra3 te fena değil..

amlogic tabikkii tercih etmicem ya dark evo pad r9702 yada Codegen Ultimix99 16GB 9.7" Tablet denerim
  • bu arada 5 parmak yada on parmak olayına takılmayalım bence zaten 5 parmağı bile bir arada kullabilecek bir uygulama yok sanırım olsada kullanabilineceğini pek ihtimal vermiyorum 3 parmağı bir arada kullanabildikte 10 parmağı kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

dark yada codegen denicem bu sefer ama hi levelle gene birebir ayni işlemci ve ayni ekran ölçülerinde .

hi- level ve stormaxta topraklama hatası dediiim bi nevide yalıtım olayı anlicanız başka deyişle cihazların elektronik devre ve tesisatında yalıtım hatası varki arka metal kapağı tuttugunuzda topraklama yapiyor böle bir şey olmaması gerekir bu da kanatiimce cihaz şarjdayken bataryasında baya yoğun bir faaliyet oluşturuyor ve sapıtmasına ve pil ömrünün çok kısa sürelerde bitmesine mahal veriyor.
    yanılıyor olabilirim ama yanlışsam biri düzeltebilir sıkıntı yok hatamı kabul ederim bu benim düşüncem yanlış biliyor ve yanlış bilgide vermek istemem.

Pilinin az dayanmasıda bu yüzden olabilir diyorsunuz yani? Sizce bu ürünü geri verme şansımız olur mu bu şekildeyse ama alalı bir ay oldu. Zaten şu anda serviste kendileri :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sgnr

quote:

dark yada codegen denicem bu sefer ama hi levelle gene birebir ayni işlemci ve ayni ekran ölçülerinde .

Pilinin az dayanmasıda bu yüzden olabilir diyorsunuz yani? Sizce bu ürünü geri verme şansımız olur mu bu şekildeyse ama alalı bir ay oldu. Zaten şu anda serviste kendileri :D

bence bu yüzden oldunu tahmin ediyorum yalıtım olayı arızalı olduğu için şarj sırasında pilin içi bence geri dönüşümden dolayı kaynama yapiyor buda pilin içersinin kurumasına ve çok kısa sürede ömrünün bitmesine neden olur başka pille çalışan cihazlarda böle deneyimlerim oldu o yüzden düşüncem bu kanaatte.
    CİHAZININ ARTIK SERVİSDEN GELMESİNİ BEKLİCEKSİN ... GELDİ BAKTIN HALA PERFORMANS ALAMİYORSUN TRİUMA TEL AÇ VE DURUMU SÖLE ONLAR SANA ZATEN BİZE YOLLAYIN DİİİCEK BÜYÜK BİR İHTİMALLE SANA TEST EDİLİP BAŞKA CİHAZ YOLLANCAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 21 Kasım 2012; 21:52:42 >

• NEDEN BU KADAR EMİN KONUŞUYOR VE SANKİ CİHAZIN MÜMESSİLİYMİŞ GİBİSİN GİBİ KANAATE VARMAMANIZ İÇİN AÇIKLIYAYIM ..

TRİUMA TEL AÇTIM VE DURUMU BİLDİRDİM SAOLSUNLAR BAYA İLGİLENDİLER VE FORUMLA YANİ BU SAYFAYA İLGİ GÖSTERDİKLERİNİ VE DAHA FAZLA DİKKATE ALINACAGINI BİR KAÇ YETKİLİ ARKADAŞLA CİHAZLA İLGİLİ SORUNLARI AKTARDIKTAN BU KANAATE VARDIM VE KANIMCA KİMSEYİ MAĞDUR ETMİCEKLERİNİ İFADE EDER BİR YAKLAŞIMDA OLDUKLARI KANISINA VARDIM... ANLİCANIZ TRİUMUN O KADARDA İLGİSİZ BİR FİRMA OLMADIĞINI ANLADIM

ARKADAŞLAR SİZE TAVSİYEM SORUNLARINIZI DİREK TEL AÇARAK BİLDİRİN GERÇEKTEN İLGİLİLER
  • quote:

quote:

quote:

Cihazi bugun aldim ama sarj ederken problem yasiyorum ekran sapitiyor kendi kendine biyerlere tikliyor. Adaptorumu degistirmem gerekiyor ? Triuma gidip mi temin edebilirim? Birde cok yavas sarj oluyor sizdede durum ayni mi?

Adaptor deişimi yapiliyor ucretsiz triuma tel acin yónlendirsinler sorun halloluyor ilk basta yeni adaptorde de yapiyor gibi ama sonra sorun gidiyor cok az nadir arada sapitiyor gibi yapiyor ama merak etmeyin can sıkıcı bir şekilde olmuyor. Sanirsam cihaz
    5 yada 6 kez tam sarj edilince yeni adaptorlada hic bir sıkıntı kalmiyor şu an bu yaziyi şarj halindeyken yazdim sıkıntısız ve seri bir şekilde.....

Telefon actim adaptorde yada cihazin girisinde sorun olabiliyormus. Gonderin bakalim dediler ama ben exaya geri verip degisim istiyicem. Bu arada exadan 7 taksit 440 liraya aldim cihazi.

zaten deişim olayını ana firma olan trium onayliyor eger triuma tel açtıysan oraya gönder işlem daha hızlı olur.

Trium onaylamadan exa zaten deişim yapmaz
    sen gönder triuma faturanında fotokopisini koy ve yolla zaten cihazda sorun varsa trium sana test edip sıfır cihaz yollicaktır emin ol boşa demem bunları

böylece en fazla 3 gün oda taş çatlasa belki 2 günde yeni cihazın yada sorunu cözülüp sana yollanmış cihazın eline ulaşır
    exa ya yollarsan 5 günü gecer kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 21 Kasım 2012; 23:21:24 >

• Çizgi Arıza Servisleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Tel : +90 212 444 29 29
    Fax : +90 212 356 70 69

Beyler ben bu çağrı numarasını arıyorum fish çıkıyor :)
  • quote:

Çizgi Arıza Servisleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Tel : +90 212 444 29 29
    Fax : +90 212 356 70 69

Beyler ben bu çağrı numarasını arıyorum fish çıkıyor :)

Çizgi RMA 444 29 44
  • Bugün exadan tablet değiştirildi dediler bende gittim almaya. Tabletimde küçük bir çatlak vardı bir baktım hala aynı çatlak duruyor ama seri numara sticker değişmiş. Ben yoruldum bu işten dedim iade istiyorum mümkünse üstüne para veriyim adam gibi bir tablet alıyım. Ucuz etin yahnisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgnr -- 23 Kasım 2012; 14:01:27 >
  • bu tabletin romunun imajı nasıl alınacak uygun cwm bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi anlatılan root alma işe yarıyor bu arada
  • Clockworkmod yükleyip programın içinden recovery yüklemen gerekiyor ama tableti tanımadığı için manuel yapın falan diyor ben denemedim. Bir de 4ext recovery touch programı var onu hiç kurmadım bu tablete Desire HD telefonda kullanmıştım ama çok başarılı bir programdı. Bunları dene kardeşim backup alıyorsun işte.
  • clockworkmod da destekliyen model bulamadım 4ext recovery de sadece htc leri görüyor
  • Bilinmeyen marka olmasinin dezavatajlari iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BUGÜN A101 DEN 379 A ALDIM CİHAZI.SAAT 16 DA AÇTIM.ŞUAN SAAT 23 .. TAM 7 SAATTİR VİDEO İZLİYORUM İNTERNETTEN ..İNDİRME YAPIYORUM VS...ŞARJ %26 GÖZÜKÜYOR...TABLETİ ALDIĞIMDAN BERİ DAHA HİÇ ŞARJ ETMEDİM..İLK AÇTIĞIMDA %100 GÖZÜKÜYORDU...BENİM SAMSUNG 8150W TELEFONDA BU SÜRENİN YARISINI GÖRSEM ÖPÜP BAŞIMA KOYARIM...O DERECE...TABİİ HEP BÖYLE GİDERSE ŞARJI...CİHAZI BİRAZ ÖNCE ŞARJA TAKTIM CİHAZIN ŞARJ ALMASINDA SORUN VAR GİBİ....CİHAZ PERFORMANS OLARAK ÇOK İYİ...ŞİMDİLİK BU KADAR
  • :) Bi benim tablet sağlam çıktı heralde .
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.